beyler fenerkral msnede arazi oldu bekliorm bilginize
Başarılar Dilerim Herkeze....
Hamza abi msn de bekliyorum seni
1967_CLUB_ERDİ 2 - 3 BARUTtbrkler kuzen ;)
HARUN : 6 - 4 : FENERKRALtbrkler harun ;)
sanada tbr kuzen :Dsaolda neden güldün anlamadım :-\
HARUN : 6 - 4 : FENERKRAL
sanada tbr kuzen :Dsaolda neden güldün anlamadım :-\
DeviL : 5 GerrarD : 3
saolun beyler yarı finalleri beklioıruz kım çekiyor
1967_CLUB_ERDİ 2 - 3 BARUT
Ben hemen çekiyorum..
Hamza 4 - 2 Klavuzben anlamdım ya kendiş kalesine bile bilemi attı yoksa yanlıslıklamı attı ???
86.dakikada mücadele 2-2 devam ederken kendi kalesine 2 gol atti ve 4-2 kazandim :=)
;D ;Dsanada tbr kuzen :Dsaolda neden güldün anlamadım :-\
hiç öylesine içimden geldi :D
Hamza 4 - 2 Klavuzben anlamdım ya kendiş kalesine bile bilemi attı yoksa yanlıslıklamı attı ???
86.dakikada mücadele 2-2 devam ederken kendi kalesine 2 gol atti ve 4-2 kazandim :=)
işi falan çıkmıştır maçı senin almanı istemiştir :D :DHamza 4 - 2 Klavuzben anlamdım ya kendiş kalesine bile bilemi attı yoksa yanlıslıklamı attı ???
bile bile atti . neden bunu yapti bilmiorm gerçekten
garip :DHamza 4 - 2 Klavuzben anlamdım ya kendiş kalesine bile bilemi attı yoksa yanlıslıklamı attı ???
işi falan çıkmıştır maçı senin almanı istemiştir :D :DHamza 4 - 2 Klavuzben anlamdım ya kendiş kalesine bile bilemi attı yoksa yanlıslıklamı attı ???