Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 02 Temmuz 2007, 17:51:20
-
5 gün çalışcak olan ankett hangi tür şeyler yapmamı istiyorsunuz...ilk olarak oyunsiteniz futbol yıldızları adlı konuyu almıştım ele bana derseniz farketmez ama yeni transferin resimlernin slayt halinde müthiş gösterisi daha güzel olur....
-
3 büyükler olabilir ;)
-
o zaman oy ver
-
unuttum lan :D
-
eferim
-
;D ;D
-
3 buyukler
-
sağol şafak yorum yaptığın için
-
Video 8)
-
SAĞOL HALİL YORUM YAPTIĞIN İÇİN
-
önemli değil ama video yu yazana kadar canım çıktı ;D ;D
-
önemli değil ama video yu yazana kadar canım çıktı ;D ;D
NİYE YAW :D
-
3 büyük diim anlayın :)
-
eyw plaka
-
3 büyük
-
okeee emre...
-
oyumu videoya verdim ama 3 büyükler olsun yanlışlıkla verdim ;D
-
3 büyükler(yeni transferleri slayt gösterisi)
-
oyumu videoya verdim ama 3 büyükler olsun yanlışlıkla verdim ;D
tmm zaten önde 3 büyükler :D
-
-
okee ;)
-
cemil flood yapma herkesin arkasından msj yazmana gerek yok ;)
-
:D
-
o bana demişti gıcıklık olsun diye yazdım :D ;D
-
YA SALİH AKILLI OL OLM NE KADAR CAHİLSİN YAW OLM GİT BİRAZ FREE FORUMLAR AÇDA MSJ YAZMAYI ÖĞREN BENİM KONUM SANANE HERKESİN MSJINA SAYGI GÖSTERİYOM SENİN GİBİ SUS LAN YETER LAN DEMİYOM. ;)BU SANA KAPAK OLSUN ;)
-
Sende Bana dedin bide yazı büyütmekle Bilgiçlik olmuyor senle ben 8 yıllık arkız ve Ben arkadaşıma demekten cekinmiyom ve ben ona lan diyemiyorsam Ben neden 8 yıl yaşamışım Onla Samimiyet yaşıyamamışım ;)Bide öyle kapak olmaz ;) Sende ben gitceğim sırada neler yazdın onları almim tmm mı ;)
-
Sende Bana dedin bide yazı büyütmekle Bilgiçlik olmuyor senle ben 8 yıllık arkız ve Ben arkadaşıma demekten cekinmiyom ama sen yazma dersen yazmam Bide öyle kapak olmaz ;) Sende ben gitceğim sırada neler yazdın onları almim tmm mı ;)
CNM ARKADAŞIM CNM SALİHİM BAK DİNLE ŞUU YETER LAN,SUSLAN,NE BU ŞİDDET BU CELAL,CEMİL FLOOD YAPMA DEME ARTIK SENDE ADAM AKILLI YORUM YAZ SANADA SAYGI GÖSTERİM ;D ;DBÖLE Mİ KONİŞİM CNM LI SANA
-
Sende Bana dedin bide yazı büyütmekle Bilgiçlik olmuyor senle ben 8 yıllık arkız ve Ben arkadaşıma demekten cekinmiyom ama sen yazma dersen yazmam Bide öyle kapak olmaz ;) Sende ben gitceğim sırada neler yazdın onları almim tmm mı ;)
CNM ARKADAŞIM CNM SALİHİM BAK DİNLE ŞUU YETER LAN,SUSLAN,NE BU ŞİDDET BU CELAL,CEMİL FLOOD YAPMA DEME ARTIK SENDE ADAM AKILLI YORUM YAZ SANADA SAYGI GÖSTERİM ;D ;DBÖLE Mİ KONİŞİM CNM LI SANA
Bak Benim yorumlarım öyle Tmm mı Ben böyle konuşurum ;) al bnde büyüttüm ne var :D
-
Bak Benim yorumlarım öyle Tmm mı Ben böyle konuşurum ;) al bnde büyüttüm ne var :D
eferin ;D
-
YAVAŞ YAVAŞ ÖĞRENİYOR BÜYÜTMEDEN SONRA RENK DEĞİŞTİRMEYE GİTCEK. :D
-
nerden değişiyor :D
-
3 büyükler(yeni transferleri slayt gösterisi) olsa güzel olur