Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 02 Temmuz 2007, 19:28:40
-
HAMZA ABİ BARIŞ KOMADAN ÇIKANA KADAR İNDEX HAZIRLADIM LÜTFEN KOY...DUA EDELİM SİTEYE GİRERKEN HATIRLAYIP TEKRAR DUA ETSİNLER...
İŞTE RESİM (http://img524.imageshack.us/img524/6734/bar305351kh2.png) (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-02
-
katılıyorum cemile lütfen koy hamza abi ;)
-
katılıyorum cemile lütfen koy hamza abi ;)
sağol kardeşim asla index için değil BARIŞ AKARSUYA destek vermek için şuan belkide son dakikalarını yaşıyor...ama inşallah yaşama döner
-
lütfen hamza abi lütfen
-
hamza beşiktaş taraftarları bile sitelerine koymuşlar oyunsitenizde koymalı hatta çok geç kalındı
-
hamza beşiktaş taraftarları bile sitelerine koymuşlar oyunsitenizde koymalı hatta çok geç kalındı
hamza abi bakmıyorki hamza abiduy sesimizi koy şunu destek verelim lütfen
-
Mesajinizi şimdi gördüm beyler . ftp şifreleri bende değil şu anda . akşam yilmazb ye söyleyeceğim koyar indexe .
-
eyw hamza abii
-
Mesajinizi şimdi gördüm beyler . ftp şifreleri bende değil şu anda . akşam yilmazb ye söyleyeceğim koyar indexe .
hangi aksam acaba saat 21:00 oldu ???
-
hamza bende bi tane şarkı vereyim onuda koyun barış akarsunun sarkısı
-
evet sağolasın nadir onuda diyecektim unuttum
-
akşamlari online oluyor genelde . inşallah açar birazdan .
-
akşamlari online oluyor genelde . inşallah açar birazdan .
ok
-
ya matador olm şu tessekkür etmeleri kimsenin olmadıgı zaman yap yaws güncel konuları kaçırıyom :)
-
Doğru Ne zaman koycaklar :(
-
Hamza Bak İndexene Bunuda Koyun ;) barısın sarkısı allahım guc ver bana sarkısı :)
http://www.urupiratas.net/site/baris.mp3
indexe nası koyacağını biliyon demi ?
-
Hamza Bak İndexene Bunuda Koyun ;) barısın sarkısı allahım guc ver bana sarkısı :)
http://www.urupiratas.net/site/baris.mp3
indexe nası koyacağını biliyon demi ?
şarkıyı dinledim . güzelmiş gerçekten . saol nadir .yilmaz gelince koyacağiz indexe
-
önemli diil hamza oke bekliyoruz
-
hala gelmedi mi ???
-
adam ölcek yawf :(
-
YILMAZ ABİ GELSE İYİ OLACAK
-
YAW NADİR ŞARKIYI DİNLEDİM AĞLIYORDUM NERDEYSE..ALAHIM LÜTFEN SEN YAŞAT BARIŞI
-
saat 22:35 pfff canım sıkılıyo ya :(
-
Matador Benim Siteyede Güzel Bi Giriş Sayfası Hazırlarmısın Barış İçin msnden yollarsın kardeshim suanda çok yoğunum
-
Yılmaz abi msndeeeee
-
Matador Benim Siteyede Güzel Bi Giriş Sayfası Hazırlarmısın Barış İçin msnden yollarsın kardeshim suanda çok yoğunum
tmm nadir barışla banner yapıp sana pmden yollarım kardeşim ;)
www.Piero-Kral.org mu aga
-
Yılmaz abi msndeeeee
de o zaman klavuz
-
Söyledim ne indexi dedi bende ona bu konunun URL sini yolladım
-
kardeshim banner diilde giriş sayfası hazırlarsan süper olur yavv
-
bu şarkıyı dinleyince işim bi kötü oldu inş kurtulur
-
barış kaç yaşında bilen war mı
-
barış kaç yaşında bilen war mı
28 yaşına girdi.
-
28 e girdi
-
kardeshim banner diilde giriş sayfası hazırlarsan süper olur yavv
YAPTIM MSNDEN YOLLUYOM
-
oke
-
sağol nadir kardeşim koymuşun siteye sevmişindir umarım
-
ben göremiom
link atsana
-
MaTaDor Banada İndex Yaparmısın Üstünde Emre Yiğit Yazsın Site İsmi Öle Çünkü Msn Adresim [email protected] bekliyorum
-
bencede indexe konsun
-
www.Piero-Kral.org Bütün Sitelere Örnek Olsun
-
güsel olmuş nadir girişdeki resim
-
güsel olmuş nadir girişdeki resim
ben yapmıştım o resmi nadire istek üzerine ;)
-
kardeş bana da index hazırlar mısın
site oyunfifa.tr.cx
msn:[email protected]
-
kardeş bana da index hazırlar mısın
site oyunfifa.tr.cx
msn:[email protected]
aga çok yoğunum şuan 3 siteye index bir çok kişiye imza yapıyom...
-
www.emreyigit.info Herkes Baksın
-
www.emreyigit.info Herkes Baksın
BENİM YAPTIĞIM RESMİ KOYMUŞUN ;)
-
BARIŞ AKARSU İÇİN HERKES MSN DEKİ NİCKİNİN BAŞINA GÜNEŞ KOYUP BOL BOL DUA ETSİN LÜTFEN.BUNU MSN LİSTENDEKİ HERKEZE ALLAH RIZASI İÇİN GÖNDER ....
-
daha koyulmamısh index !!!!
-
daha koyulmamısh index !!!!
evet daha koyulmamış >:(
-
yalvardım yakardım daha ne diyim..yılmaz abiye msnden dedim benle konuşmaya tenezür edemedi :(
-
yalvardım yakardım daha ne diyim..yılmaz abiye msnden dedim benle konuşmaya tenezür edemedi :(
msnsini yazsana suraya !! yılmazın
-
yalanciyarimin resmi web sitesinde yazılan bi habere göre thenyo nickli üye aynen bunları yazmısh inş doğrudur !
"baris abi tedaviye yanıt vermeye baslamıs :):):):)
arkadaslar bu sevinçli haberi önce ben vermek istedim halamlar bodrumda oturdugu için hastaneden haberleri alıyolar sabaha karsı baris abi tedaviye yanıt vermiş "
-
yalanciyarimin resmi web sitesinde yazılan bi habere göre thenyo nickli üye aynen bunları yazmısh inş doğrudur !
arkadaslar bu sevinçli haberi önce ben vermek istedim halamlar bodrumda oturdugu için hastaneden haberleri alıyolar sabaha karsı baris abi tedaviye yanıt vermiş "
herkesin bi dediği bi dediğine uymuorr :S
-
herkesin bi dediği bi dediğine uymuorr :S
zahmet olmassa star haberlerini izle biraz sonra vericek ;)
-
barış Akarsu Neden Yenik Düştün Neden Öldün / Başımız Sağolsun / Seni Hiç Unutmayacağız :'(
-
bu kadar uğraş boşa gitti ve ünlü şarkıcıyı kaybettik ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN
-
Allah rahmet eylesin.Örnek sanatcılardan biriydi bence.Cok gencti ne hayalleri vardı daha.
-
:'( :'( :'( :-\