Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => SİTELER ARASI FİFA 07 TURNUVASI (YENİ) => Konuyu başlatan: Hamza - 02 Temmuz 2007, 20:11:01
-
SEVGİLİ YARİŞMACİLARİMİZ ;
BU GÜN HEPİNİZİN BİLDİĞİ ÜZERE SİR.SAFAK - FENERKRAL MÜSABAKASİNDA FENERKRALİN OYUNUN BUGLARİNİ KULLANARAK KURAL HATASİNDA BULUNMASİNDAN ÖTÜRÜ BU KARŞILAŞMAYİ İPTAL ETMEYE KARAR VERMİŞTİM . FAKAT BU KARARİMDAN SONRA YARİŞMACİLARİN BİR KISMI , ORTADA BİR HAKSİZLİK OLDUĞUNU VE İKİ TARAFİNDA TURNUVADA BUGLARİN YASAK OLDUĞUNU TAM OLARAK BİLMEDİĞİ İÇİN MAÇİN TEKRARİNİ İSTEMEDİLER . BENDE TÜM YARİŞMACİLARİMİZİN GÖRÜŞLERİNE YER VERMEK İSTEDİĞİMDEN ÖTÜRÜ KONU HAKKINDA BİR ANKET AÇMAYA KARAR VERDİM . ANKETE KATİLAN YARİŞMACİLARİMİZ BU KONUDA TAM OLARAK İKİYE BÖLÜNDÜLER VE ANKETTEN DE HERHANGİ BİR KESİN SONUÇ ALAMADİK .
BUNUN ÜZERİNE SON KARARİ YENİ TOPİC HALİNDE AÇİKLAYİP BU TARTİŞMAYI BURADA SONA ERDİRMEYE KARAR VERDİM ;
OYUNSİTENİZ.COM FİFA 07 TURNUVALARİNDA AŞAĞİDAKİ BUGLARİN YASAKLANMASI KARARİ ALİNDİKTAN SONRA OYNANAN KARŞILAŞMALARDA , YARİŞMACİLAR , SİTELER ARASİ TURNUVADA DA BUGLARİN KESİN OLARAK YASAKLANDİĞİNİN FARKINDA OLMAMASİNDAN ÖTÜRÜ 29 HAZİRANDAN İTİBAREN OYNANAN KARŞILAŞMALARİN İPTAL EDİLMEYECEĞİ ÖNEMLE DUYURULUR
1. KENDİ SAHANDAN Q+W KULLANMAK YASAKTIR(A SERBEST),
2. ROKET ŞUT A+D YASAK,
3. MAÇLARDA FAULLU OYNAMAK YASAK,
4. SANTRADA BAŞLAR BAŞLAMAZ GERİYE TEK BİR PAS ATMAK MECBURİ,
5. KORNERDEN DİREK GOL ATMAK KESİNLİKLE YASAK,
6. KALECİDEN UZUN TOPLA GOL ATMAK YASAK(Q+W,"A")
ANCAK SİTELER ARASİ FİFA 07 TURNUVAMIZDA BU DUYURU AÇİKLANDİKTAN SONRA OYNANACAK TÜM MÜSABAKALARDA YUKARİDAKİ KURALLAR GEÇERLİDİR . BUNUN ALTINI ÖNEMLE ÇİZİYORUM . SONRA BEN DUYMADİM , BİLMİYORDUM DİYEN GÖRMEK İSTEMİYORUM .
BU KARARİ VERİRKEN KİMSEYE HAKSİZLİK YAPİLMAMASİNA ÖZEN GÖSTERDİM . TÜM YARİŞMACİLARİMİZA ŞİMDİDEN VERİLEN KARARA OLAN SAYGİLARİNDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDİYORUM .
-
hamza kendi sahanda q+w yasak diosun ya mesela harun kanatlara pas atıyor o şekilde o da mı yasak artık
-
hamza kendi sahanda q+w yasak diosun ya mesela harun kanatlara pas atıyor o şekilde o da mı yasak artık
Q + W ler , kaleden kaleye veya defansimizdan forvet hattına doğru yapilirsa yasak olur fakat qw kullanarak kanat değiştirmenin herhangi bir sakincasi yoktur kardeşim
-
YOK ARTIK ODA YASAK OLURSA OYNAMIYALIM YANI
-
YOK ARTIK ODA YASAK OLURSA PYNAMIYALIM YANI
bir üstteki mesajimda gerekli açıklamayi yaptim kardeşim . bahsettiğiniz şey yasak değil ;)
-
Q + W ler , kaleden kaleye veya defansimizdan forvet hattına doğru yapilirsa yasak olur fakat qw kullanarak kanat değiştirmenin herhangi bir sakincasi yoktur kardeşim
YOK ARTIK ODA YASAK OLURSA PYNAMIYALIM YANI
bir üstteki mesajimda gerekli açıklamayi yaptim kardeşim . bahsettiğiniz şey yasak değil ;)
TMM KARDESIM ;)
-
tmm ;)
-
will tuner dvm edio mu yoksa kiminlen yapcam maci ?
-
will tuner dvm edio mu yoksa kiminlen yapcam maci ?
will turner şehir dişina çıktı ve turnuvamızdan çekileceğini bundan 1 hafta önce açikladı . bu gün içerisinde yeni oyuncumuzu duyuracağiz kardeşim .
-
ben ozaman capraz olarak atsam q+w olur mu ?
-
ben ozaman capraz olarak atsam q+w olur mu ?
sahanin sağindan soluna qw serbest tabi kardeşim . fakat defansinizdan veya kalenizden ileriye doğru q + w yapmak yasak . capraz olarak atsam derken neyi kastettin tam olarak anlamadim
-
YENI OYUNCUNUZU ACIKLAMANIZI BEKLIYORZ..!
-
YENI OYUNCUNUZU ACIKLAMANIZI BEKLIYORZ..!
bu gece içerisinde açiklayacağim kardeşim . bekleyin
-
Abi o zaman fifayı hiç oynamayalım.O yasaktı bu yasaktı derken gol yeriz peki ben alışkanlıktan kaleci ile ileri vurur asist yapıp gol atarsam yenilmişmi sayılacağım...
-
Abi o zaman fifayı hiç oynamayalım.O yasaktı bu yasaktı derken gol yeriz peki ben alışkanlıktan kaleci ile ileri vurur asist yapıp gol atarsam yenilmişmi sayılacağım...
Hayır tabiki kardeşim . eğer bunu reflex olarak yapmişsan herhangi bir sakincasi olmaz . golü geçerli kılmayiz sadece . inanin bu kurallarla oyun çok daha zevkli hale gelecek . ilk başlarda zorluk çekebilirsiniz fakat zamanla buna alişip yeni kurallarimizi çok beyeneceğinizden eminim
-
sence kımı almalıyız hamza metenın yerıne
-
sence kımı almalıyız hamza metenın yerıne
Ben birine teklif ettim az önce . ismini buradan açiklamak istemiyorum . inşallah kırmaz bizi . bu gece içerisinde cevap yazacak
-
tamam hamza bilgilendirdiğin için saol
-
tamam hamza bilgilendirdiğin için saol
rica ederim ismail. anlayişiniz için ben teşekkür ederim
-
BENCE ŞU SAÇMA OLMUŞ
KALECİ DİİLDE DEFANS Q+W ATAMIO :-\
-
BENCE ŞU SAÇMA OLMUŞ
eet ya hiç defanstan havdadan pas veren adam görmednzmi bug deil bnce bu :S
-
'' A '' İLE YAPMAN SERBEST A İLE UZUN PAS AT ;)
BENCE ŞU SAÇMA OLMUŞ
-
BENCE ŞU SAÇMA OLMUŞ
kendi defansinizda d veya a 'ya basarak uzun pas yapabilirsiniz . fakat qw tamamen oyunun hatasi bana kalırsa . her yapilan qw den sonra forvet oyuncusu defans oyuncusunu geçerek gol pozisyonuna giriyor . bu tür hatalari önleyip oyunu daha zevkli hala getirmek için yukaridaki kurallari koyduk . kısa zamanda hepinizin bu kurallara alişacağindan şüphem yok
-
O zaman duyurulara ayzın o nu topic açın herkez görsün
-
O zaman duyurulara ayzın o nu topic açın herkez görsün
turnuvayi takip eden herkes buraya bakar zaten kardeşim. her yere ayni şeyi yazmaya gerek yok . ayrıca yukarida söylediğim gibi ben duymadim , bilmiyordum diyenleri kesinlikle kabul etmeyeceğim
bilginize
-
yani dediğin sadece bu turnuva içinmi geçerli
yoksa ffc leride etlikiomu
-
kardeş ben çeyrek finalde 2 kere öyle gol yedm e noalcak
-
kardeş ben çeyrek finalde 2 kere öyle gol yedm e noalcak
geçti bolunun bit pazarı ;D
ölemidi la ;D
-
Sadece a ya basarak kaleci ile forvete pas atabilirim dimi?
q+a değil sadece a ile...
-
Sadece a ya basarak kaleci ile forvete pas atabilirim dimi?
q+a değil sadece a ile...
6.Madde diyorki ,
KALECİDEN UZUN TOPLA GOL ATMAK YASAK(Q+W,"A")
-
BENCE ŞU SAÇMA OLMUŞ
kendi defansinizda d veya a 'ya basarak uzun pas yapabilirsiniz . fakat qw tamamen oyunun hatasi bana kalırsa . her yapilan qw den sonra forvet oyuncusu defans oyuncusunu geçerek gol pozisyonuna giriyor . bu tür hatalari önleyip oyunu daha zevkli hala getirmek için yukaridaki kurallari koyduk . kısa zamanda hepinizin bu kurallara alişacağindan şüphem yok
hamza ben anlamıyorum bu işi...
geçen gün hakantr ile maç yaptım defanstan d ile ileri vurup markajla adamı itip topu alıp gole gidiodum yani q+w ile koşu yoluna atılıyo ya ben sırf d ile vuruyodum ama bug dedi ve maçı saymadı...
-
oo havadan uzun pasta yasak olurmu be beyler sızde yokmu ole bişey gerrcekte hıc gormedınızmı olede oynanmazkı ama :S:S
-
Abi kaldırın şunları çok saçma oluyor biri diyecek yaptı diğeri diyecek yapmadım.Biri diyecek bastın diğeri diyecek başka şeye bastım.Çok başınız ağrıyacak daha sonraki turnuvalara koyarsınız ciddiyim bak şimdiden başınız çok ağrıyacak.Eskisi gibi devam edin.Yoksa çok tartışma çıkacak eminim.Her kafadan bir ses çıkacak.
Ayrıca ben maç oynarken sakin kafayla oynamak isterim yasaklara mı konstre olayım maça mı? Sonuçta biz bu oyunu eğlence için oynuyoruz...
-
Abi kaldırın şunları çok saçma oluyor biri diyecek yaptı diğeri diyecek yapmadım.Biri diyecek bastın diğeri diyecek başka şeye bastım.Çok başınız ağrıyacak daha sonraki turnuvalara koyarsınız ciddiyim bak şimdiden başınız çok ağrıyacak.Eskisi gibi devam edin.Yoksa çok tartışma çıkacak eminim.Her kafadan bir ses çıkacak.
Ayrıca ben maç oynarken sakin kafayla oynamak isterim yasaklara mı konstre olayım maça mı? Sonuçta biz bu oyunu eğlence için oynuyoruz...
Sayin Pcgamer ,
Açikçasi Bu sitede buglari en çok kullanan üyelerden bir tanesi de bendim fakat bu kurallar uygulanmaya başladiktan sonra fifa nin zevkini yeni yeni almaya başladim . ilk başlarda oyunumu oynamakta oldukça zorluk çeksemde zamanla buna aliştim ve oyunu gerçekten sevmeye başladim .
İnaniyorumki sizlerde yakın zamanda yeni kurallarimiza adapte olup en az benim kadar seveceksiniz Fıfa 'yı
Burada eğlenmek için oyun oynadiğimiz konusunda sanirim hemfikiriz . bu yüzden sende bir kaç maç zorluk çeksende ilerde buna alişip asıl eğlenceyi tadacaksin
Bu kurallar yürürlüğe girmeden önce her maçta birbirnden saçma goller atiliyordu . mantık dişi Kaleden kaleye füze vuruşlar , atilan her q + w den sonra forvet oyuncusunun hemen ileri sarkip kontraya girmesi ve topun ağlarla buluşmasi , kornerden direk atilan ve kalecinin adeta bakakaldiği pozisyonda topu kendi kalenizin ağlarinda defalarca görmüşsünüzdür . bunlara bir dur demek için yukaridaki kurallari uygulamaya karar verdik .
Ben hepinizin kısa zamanda Bu kurallarimiza alişip bizlere teşekkür edeceğinizden eminim
-
haklısın hamza ben alıştım 2-3 maçta yenı kurallara
-
YA SADECE KALECİYLE UZUN PAS YASAK OLSUN???
-
kardeşime %100 katılıorum
-
benle oynayacağın maçta da bug yapmazsın umarım ;)
kardeşime %100 katılıorum
-
bence bu kurallarla oyun zevklı hale deıl daha beter oluor ben herseye dıkkat ederek oyun oynamaktan nefret ederım >:(
-
bu 2si dışında gerisi bug ama bunlar bug deil bunları yasaklayamassın hakem sen ol bari faul yasak olamaz
-
bu 2si dışında gerisi bug ama bunlar bug deil bunları yasaklayamassın hakem sen ol bari faul yasak olamaz
3. Madde , oyuncularin rakiplerini oyundan soğutacak derecede faul yapmalarini önlemeleri için ,
4. Madde ise santradan oyuna başlayip z + d yapilmasini önlemek için kondu
-
Hamza kuralları biraz geç te olsa koydun ama güzel oldu,oyuncuların oyun kalitelerinin ve yaratıcılıklarının artacağına inanıyorum
-
Hamza kuralları biraz geç te olsa koydun ama güzel oldu,oyuncuların oyun kalitelerinin ve yaratıcılıklarının artacağına inanıyorum
zararin neresinden dönersek kardır kardeşim . açikçasi bende aliştim bu kurallara ve oynadiğim oyundan artik çok daha büyük zevk aliyorum . bu yeni kurallara alişmakta güçlük çeken arkadaşlarimiznda kısa zamanda bugsuz oynmaya adapte olacaklarina inaniyorum . ayrıca bu yasaklardan sonra seninde söylediğin gibi oyuncularin yaratıcılıklarida bir kat daha artacaktir .
-
ozmn şöle olsa mesela 4 faul sınırlaması veya 5-6 vs faul sınırlaması yapılsın bide geriye pas atmak doru ona katılıyorum