barut ben mertle ultra lig maçina girip geleceğim . hemen ardindan seninle yapalim oke
CEMAL BEST BEKLİORM SİZİOnLarın maçı biraz zor oynanır kardeşim cemal az önce benimle maçtaydı ;D
ben cemalle giriorum
barut we 8 finalindeki rakibim bekliyor . senin için erteledim maçi ama msnde offline görünüyorsn ?AGA BATUHANDA ZATEN MERT İLE MAÇA GİRDİ ;)
hamza bişi sorcam kaleci ile deilde kale ci ile pas veripte a ile uzun yapma serbestmı cemal maç boyu onu yaptıda ve etkilie oldu ?sende yine defans oyuncusuyla a ya basmış bende kaleciyle a ile uzun top attı gol atamadı ama pozisyon buldu
CEMALAKKO 4 - 2 HARUNkalleci hariç a kullanılabilir ;)
KALECIYLE UZUN TOPTAN "A" ILEN GOL ATTIGIM ICIN SAYMADI VE 0-0 DAN 90 DK OYNAMA KARARI ALDIK . ORDADA HIC KALECIDEN "A" TUSU KULLANMADIM SADECE DEFANS OYUNCULARIMLA TOPU ILERI ATTIM ;)
CEMALAKKO 4 - 2 HARUNtebrikler cemal kaleci ile uzun top yasak saymaması normal
KALECIYLE UZUN TOPTAN "A" ILEN GOL ATTIGIM ICIN SAYMADI VE 0-0 DAN 90 DK OYNAMA KARARI ALDIK . ORDADA HIC KALECIDEN "A" TUSU KULLANMADIM SADECE DEFANS OYUNCULARIMLA TOPU ILERI ATTIM ;)
CEMALAKKO 4 - 2 HARUNcemal utanmadan o maçı sölüormusun 3.2 yeniodum kaleci ile uzun yaptı gol attı 3.3 oldu maçtan çıktım kural hatası die diorm 3.2 devam edicez yok 3.3 dior tmm bilmiodum baştan dior dua et orda sana acıdım şevkide kırılmasın dedim orda o nu saysaydık maç çoktan bitmişti vey ayrıca bu maçtada 85 ve 90 da attı 90 daki zat ortasahadan cemal gerçekten adam gibi oynamıorsun
DAHA YENİ Mİ ANLIYOSUN HARUN..!!zCEMALAKKO 4 - 2 HARUNcemal utanmadan o maçı sölüormusun 3.2 yeniodum kaleci ile uzun yaptı gol attı 3.3 oldu maçtan çıktım kural hatası die diorm 3.2 devam edicez yok 3.3 dior tmm bilmiodum baştan dior dua et orda sana acıdım şevkide kırılmasın dedim orda o nu saysaydık maç çoktan bitmişti vey ayrıca bu maçtada 85 ve 90 da attı 90 daki zat ortasahadan cemal gerçekten adam gibi oynamıorsun
CEMALAKKO 4 - 2 HARUNcemal utanmadan o maçı sölüormusun 3.2 yeniodum kaleci ile uzun yaptı gol attı 3.3 oldu maçtan çıktım kural hatası die diorm 3.2 devam edicez yok 3.3 dior tmm bilmiodum baştan dior dua et orda sana acıdım şevkide kırılmasın dedim orda o nu saysaydık maç çoktan bitmişti vey ayrıca bu maçtada 85 ve 90 da attı 90 daki zat ortasahadan cemal gerçekten adam gibi oynamıorsun
ya cemal nerde sendeydı kaçırdıgın 2-3 pozisyon o kadarını bende kaybettim senın kaçırdıkların ayrıca karşı karşıya fln nasıl kaldın uzun topla bak görüomusn burda adam gibi oynama yok ! ayrıca üstün fln oynamadın 1.0 yaptım 1-1 yaptın 2-1 yaptım -2-2 yaptın 85 de attın snrada 90 da ortahasada senle burda kim üstün oynadı tartışamsına girmek istemiorm benım sinirlendigim şey yaptıgın uzun top ve korkak futbol
CEMALAKKO 4 - 2 HARUN
adama bak ya senın uzun toplar daha beter ayrıca benım kornerlerim ii degildir fazla sana atabiliorm genellikle sende bi sorun war galiba ;) hamza şu msjları okudu isen yorumunu bekliorumya cemal nerde sendeydı kaçırdıgın 2-3 pozisyon o kadarını bende kaybettim senın kaçırdıkların ayrıca karşı karşıya fln nasıl kaldın uzun topla bak görüomusn burda adam gibi oynama yok ! ayrıca üstün fln oynamadın 1.0 yaptım 1-1 yaptın 2-1 yaptım -2-2 yaptın 85 de attın snrada 90 da ortahasada senle burda kim üstün oynadı tartışamsına girmek istemiorm benım sinirlendigim şey yaptıgın uzun top ve korkak futbol
BEN SU ANA KADAR SENLE OYNADIGIM MACLARDA EN AZ BI 6-7 TANE ORTASAHA GOLU YEMISIMDIR VE HER MACTA MUTLAKA 1 TANE CORNERDEN GOL ATIYOSUN BU SAYI BAZEN 3'U BULUYO SEN BENDEN DAHA FAZLA BALIK GOL ATIYOSUN.!
hamza bişi sorcam kaleci ile deilde kale ci ile pas veripte a ile uzun yapma serbestmı cemal maç boyu onu yaptıda ve etkilie oldu ?
hamza bişi sorcam kaleci ile deilde kale ci ile pas veripte a ile uzun yapma serbestmı cemal maç boyu onu yaptıda ve etkilie oldu ?
defanstan Q + W yapmak yasak ve Defanstan A ya basmanin herhangi bir sakincasi yok kardeşim . sadece kaleci ile a ya basarsan yasak olur
nyse siz bilirsniz ama bu seferde kaleci ile hemen yanındakine verior bu atıor hiç bi farkı olmuor hatta defanslar daha isabetli atıor ve burda uzun top olayı tam olarak engellenmemiş oluyor bilginize neyse ok .hamza bişi sorcam kaleci ile deilde kale ci ile pas veripte a ile uzun yapma serbestmı cemal maç boyu onu yaptıda ve etkilie oldu ?
defanstan Q + W yapmak yasak ve Defanstan A ya basmanin herhangi bir sakincasi yok kardeşim . sadece kaleci ile a ya basarsan yasak olur
yok cemal itiraz etmiorm bu maçın tekrarlanması niyetinde deilim walla ama sonraki maçları diporum ben
nyse siz bilirsniz ama bu seferde kaleci ile hemen yanındakine verior bu atıor hiç bi farkı olmuor hatta defanslar daha isabetli atıor ve burda uzun top olayı tam olarak engellenmemiş oluyor bilginize neyse ok .hamza bişi sorcam kaleci ile deilde kale ci ile pas veripte a ile uzun yapma serbestmı cemal maç boyu onu yaptıda ve etkilie oldu ?
itirazini değerlendirmeye alip kurallarimizi yeniden gözden geçireceğiz kardeşim fakat şu an için yasak değil defanstan " a " yapmak
EVET CEMAL GOL ATMAK İÇİN A YA BASIYOSUN VE GENELLİKLE NET POZİSYONLAR YAKALIYOSUNayenen siz gözden geçirin hamza