iste geldim
iste geldim
NEDEN ;D
cemal biz yapalımm ???zeynel kayıt yerıne kaydını yaptır
BARUT YEDEK SANIRM ONA ULASAMASSAM SENLE OYNARIM PLKAKA ;)
.yuhhh butun mesajını sılmıssın ;D ;D
biz giriyoz beyler maça
devıl hamachıde soledıklerımı aynen uygla
offlıne ısem nasıl yazıcamdevıl hamachıde soledıklerımı aynen uygla
hamachidem ofline msıısn :)
devıl hamachıden anlasamıyoruz galıba msn gel ıp verım oyle gırelım ıstersen
offlıne ısem nasıl yazıcamdevıl hamachıde soledıklerımı aynen uygla
hamachidem ofline msıısn :)
yok kanki modeme reset attım hamachideyim şimdi msjlarını yeni gördüm
x
CEMALAKKO 4 - 2 YERLI YALAKA ;Dcemal okkayı tebrik ederim ;D
CEMALAKKO 4 - 2 YERLI YALAKA ;D
gerard la mac yapıorum q+w yasak diyorum anlamıyor. hatırlamıyorum yapdıgımı dıyor . biraz allahtan korkun bemaç kaç kaç bitti fenerkral
Gerrard:6---FenerKral:5tebrikler kardeşim
Fakat fenerkral kardeşim maçta bir kere kendi sahamdan q+w yapmışım bende hatırlamıorum gol falanda deil ha bi kere yapmışım işte yaptıgım atakta gol falan da yok fakat yaptıgım için kural ihlali yaptıgımı solüyo ;D ;D ;D ;D ee yaptıysam niye yaptıgım an çıkmadın maç sonunda yenilince soluyorsun eger bug ihlali varsa ki o anda çıkarsın ki yok maç sonunda da ben bi kere q+w yaptıgımı soluyor kendisi daha ilk santrada geriye dondu sonra kaleciyle forvetteki oyuncusuna yolladı kaleciyle karşı karşıyaydı yorum sizin
Abdullah 3 - 4 barutaferin apo bunu kabullenmiyenler var ama sen mal oldugunu kabul ettin tebrikler :D :D
:'( :'( :'( :'( :'(
mallıgımdan kaçırdım
Abdullah 3 - 4 barutaferin apo bunu kabullenmiyenler var ama sen mal oldugunu kabul ettin tebrikler :D :D
mallıgımdan kaçırdım
bunu dememin sebebi yukarda yerli yalaka uydu demissin ben seni bi uydurcam görecen sen :)Abdullah 3 - 4 barutaferin apo bunu kabullenmiyenler var ama sen mal oldugunu kabul ettin tebrikler :D :D
mallıgımdan kaçırdım
>:( :D