Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
SPOR HABERLERİ => FENERBAHCE => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 04 Temmuz 2007, 10:31:18
-
İlhan Parlak Fenerbahçe'de
Sarı-lacivertliler, ezeli rakipleri Beşiktaş'ın da transfer etmek istediği Kayserispor'un genç futbolcusu İlhan Parlak ile anlaştılar.
***
Parlak transfer
Sarı-lacivertliler, ezeli rakipleri Beşiktaş'ın da transfer etmek istediği Kayserispor'un genç futbolcusu İlhan Parlak ile anlaştılar. 1987 doğumlu olan Parlak, oyun stili ve hızıyla geleceğin Rıdvan Dilmen'i olarak lanse ediliyor.
Transfer döneminin en hızlı takımlarından Fenerbahçe, dünya devlerinin yanı sıra genç futbolcuları da kadrosuna katarak geleceğin planlarını yapıyor. Sarı-lacivertliler bu amaçla Kayserispor'un genç golcüsü İlhan Parlak'ı transfer etti. Beşiktaş'ın da uzun zamandır izlediği 1987 doğumlu Parlak'ı dün renklerine katan Fenerbahçe, ezeli rakibine gol atmış
oldu. Kayserispor'a Yolspor'dan gelen İlhan, 2006-07 sezonunun ilk yarısında oynanan Fenerbahçe-Kayserispor maçında sarı-kırmızılılar adına gol atmıştı.
Valencia da takipteydi
Bir dönem Real Madrid'e transfer olacağı iddia edilen Parlak, futbol stili olarak Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Rıdvan Dilmen'e benzetiliyor. Yetenekleriyle birçok takımın dikkatini çeken genç futbolcu için sezon bitiminde Trabzonspor, Kayserispor'a 2 milyon euro önermiş ancak transferi bitirememişti. Valencia'nın da bir yıldır takip ettiği Parlak dün önce Kayseri yönetimiyle görüştü ancak anlaşamadı ve ardından Fenerbahçe'ye 'Evet' dedi.
-
paylaşımın için saol
-
paylaşımın için saol aga
-
Paylaşım için teşekkürler