Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: N0RM - 04 Temmuz 2007, 23:19:14

Başlık: BARIŞ AKARSUYU KAYBETTİK
Gönderen: N0RM - 04 Temmuz 2007, 23:19:14
barış akarsu          11:15 gece saatinde star ve fox tv'de doktorlar tarafından açıklamalar yapıldı ölüm haberi Allah Mekanını Cennet yapsın günahlarını affetsin....
Başlık: BARIŞ AKARSU ( ÖLDÜ )
Gönderen: melih123 - 04 Temmuz 2007, 23:21:58
evet çok üzüldüm maçtan çıktım ağlıcam nerdeyse sarsıldım çöktüm ya
Gönderen: Nightmare - 04 Temmuz 2007, 23:29:04
Allah rahmet eylesin genç yaşta çko kötü birşey ya  :( :(
Gönderen: N0RM - 04 Temmuz 2007, 23:29:34
yeni bi aldığım bilgiye göre 8:30 da hayatını kaybetmiş akşam ama yeni haber veriyorlar bize
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 04 Temmuz 2007, 23:30:01
20.30 sularında vefat etmiş...
Gönderen: Torres35 - 04 Temmuz 2007, 23:31:37
allah rahmet  eylesin
Gönderen: HaLiLL - 04 Temmuz 2007, 23:33:02
Allah rahmet eylesin
Gönderen: ManSpider111 - 04 Temmuz 2007, 23:34:12
barış her zaman kalbimizin bir yerinde olucak  :'( hala inanamıyorum ya lanet olsun ya :'(
Gönderen: N0RM - 04 Temmuz 2007, 23:39:30
genç olması dahada kötü çok genç daha 28 yaşında ve vefat etti Allah yakınlarına ve sevenlerine sabır versinn
Gönderen: ManSpider111 - 04 Temmuz 2007, 23:41:51
yapıcak yapılacak  daha bir çok sey vardı neden bu kadar erken  :'(
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 04 Temmuz 2007, 23:46:08
Zaten dün gece yazmıştım buraya habertürkte doktorun açıklamasını ve demiştimki yarın büyük ihtimalle açıklarlar...
Maalesef dediğim oldu hazırlamıştım kendimi zaten ne diyim ...
Bu da dünkü yazım:
ARKADAŞLAR ŞU ANA KADAR İÇİMDE HEP BİR UMUT VARDI BARIŞ ÖLMEYECEK DİYE AMA ARTIK O DA KALMADI...
GECE 12.30 SULARINDA BUGÜN İSTANBULA GELEN DOKTOR İDRİSOĞLUNUN DEDİKLERİYLE ARTIK UMUDUMU YİTİRDİM..
DOKTOR BUGÜN GENÇ OLMASI NEDENİYLE UMUT VAR DİYEREK BÜTÜN HERKESİ UMUTLANDIRMIŞ,HABER SİTELERİNDE UMUT IŞIĞI BAŞLIKLI KONULAR AÇILMIŞTI...

FAKAT DOKTOR 12.30 SIRALARINDA HABER TÜRK'E BAĞLANARAK ÜZÜCÜ AÇIKLAMAYI YAPTI.."BUGÜN YANLIŞ ANLAŞILDIM SANIRIM BARIŞI MUAYENE ETTİK FAKAT BEYİN FONKSİYONLARI İŞLEVİNİ YİTİRMİŞTİ..KALP VE BÖBREKLER İLE DİĞER ORGANLAR %50 ORANIYLA ÇALIŞIYORDU.."DEDİ.MUHABİRİN KURTULMA ŞANSI HİÇ YOK MU SORUSU ÜZERİNE ÇOK AZ ,BURADAN GERİ DÖNMESİ ÇOK ZOR "ŞEKLİNDE KONUŞTU..
TAHMİNİME GÖRE BUGÜN ACI HABERİ AÇIKLARLAR BUGÜN DİYORUM ÇÜNKÜ ŞU ANDA GECE 1.15 TE YAZIYORUM YANİ BUGÜNE GİRDİK...
METİN OLALIM ALLAH TARAFINDAN BİR MUCİZE OLMAZSA ELVEDA BARIŞ....
Gönderen: t-jey - 05 Temmuz 2007, 01:08:56
Barış Akarsu Neden Yenik Düştün Neden Öldün / Başımız Sağolsun / Seni Hiç Unutmayacağız :'( :'(
Gönderen: t-jey - 05 Temmuz 2007, 01:21:01
Arkadaşlar Cenaze Nerden Kalkıcak Bilen Var mı?  :'(
Gönderen: FeaRLeSs - 05 Temmuz 2007, 01:25:03
Allah Rahmet Eylesin
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 05 Temmuz 2007, 03:13:46
(http://www.loadtr.com/b-61356-ünlüler.jpg)

Gönderen: YuRY - 05 Temmuz 2007, 07:05:36
Allah rahmet eylesin sevdiği bir sanatcıyı kaybedince insan bir garip oluyor yaw   :'(
Gönderen: WolborQ - 05 Temmuz 2007, 07:46:13
evt yaww gece uyuyamadım saat 1:50 de kalktım 3:55 te uyandım sabah namazını dinledim yatamadım saat 4:30 oldu sonra 7:30 da kalktım  şimdi msji atorum

barış  akarsunun ailesine sabır ve allah ramet eylsinn
Gönderen: unal - 05 Temmuz 2007, 09:29:32
evt yaww gece uyuyamadım saat 1:50 de kalktım 3:55 te uyandım sabah namazını dinledim yatamadım saat 4:30 oldu sonra 7:30 da kalktım  şimdi msji atorum

barış  akarsunun ailesine sabır ve allah ramet eylsinn
   :'(
Gönderen: Abdullah - 05 Temmuz 2007, 09:44:30
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Duydugum anda çok uzuldum

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Gönderen: DeViL - 05 Temmuz 2007, 09:45:33
Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına allah sabır versin.  :-[ :'( :'(
Gönderen: by_seremony - 05 Temmuz 2007, 09:56:52
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Gönderen: LeGeND-MæN - 05 Temmuz 2007, 10:14:25
inanmıyorum yaa barış öldü 2.barış faciası oldu....inanmıyorum o kadar iyi çocuk,o kadar yakışıklı..

mekanı inş cennet olur seni unutmıyacaz barış...
Gönderen: by_seremony - 05 Temmuz 2007, 10:19:49
2 barış facisaımı :S  1.si neydi
Gönderen: GERRARD - 05 Temmuz 2007, 11:02:27
MANÇO
Gönderen: ManSpider111 - 05 Temmuz 2007, 11:57:01
2 barış facisaımı :S  1.si neydi
Barış manço
Gönderen: melih123 - 05 Temmuz 2007, 12:24:20
yıkıldım resmen dua eDiyoRDum hep tüm türkiye ediyordu yabancı kanallarda bile barış çıkıyodu ama napalım her işte ALLAH hayırlısını versin. akademi türkiyeyi kazanmasa belki böyle olmazdı. ondan sonra ünlü oldu. yada dizi bodrumda çekilmeseydi. ya nese bunlar gerekçe ama ALLAH her işin hayırlısını versin. Bopşuna demiyorlar her işte bir hayır var . ama bunda ben hayır göremiyom  >:(
Gönderen: N0RM - 05 Temmuz 2007, 12:32:51
Arkadaşlar Cenaze Nerden Kalkıcak Bilen Var mı?  :'(

bodrumdan uçakla istanbula gelmiş ve daha snra araba ile amastıraya gidicekmiş orada toprağa verilicekmiş
Gönderen: Abdullah - 05 Temmuz 2007, 13:42:51
Gönderen: Hamza - 05 Temmuz 2007, 13:50:53

Allah tüm sevdiklerine sabır versin . Mekanı cennet olur inşallah  :(
Gönderen: Abdullah - 05 Temmuz 2007, 13:52:14

Allah tüm sevdiklerine sabır versin . Mekanı cennet olur inşallah  :(

topragı bol olsun
Gönderen: WolborQ - 05 Temmuz 2007, 16:15:20
ünlü olmanın - leri bunlar beyler 
Gönderen: adu1 - 05 Temmuz 2007, 19:41:56
arkladaşlar sinir krizi geçiriom çok mutsuzum napıcam ben ALLAH'IM yardım et dayanamıom  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Gönderen: Abdullah - 16 Ekim 2007, 22:46:43
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ne zaman  ??? ??? ???
Gönderen: -Qlv- - 17 Ekim 2007, 12:56:59
Gönderen: izmirli2 - 17 Ekim 2007, 12:57:29
klavuz msne gel maçı yapalım