Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: N0RM - 04 Temmuz 2007, 23:19:14
-
barış akarsu 11:15 gece saatinde star ve fox tv'de doktorlar tarafından açıklamalar yapıldı ölüm haberi Allah Mekanını Cennet yapsın günahlarını affetsin....
-
evet çok üzüldüm maçtan çıktım ağlıcam nerdeyse sarsıldım çöktüm ya
-
Allah rahmet eylesin genç yaşta çko kötü birşey ya :( :(
-
yeni bi aldığım bilgiye göre 8:30 da hayatını kaybetmiş akşam ama yeni haber veriyorlar bize
-
20.30 sularında vefat etmiş...
-
allah rahmet eylesin
-
Allah rahmet eylesin
-
barış her zaman kalbimizin bir yerinde olucak :'( hala inanamıyorum ya lanet olsun ya :'(
-
genç olması dahada kötü çok genç daha 28 yaşında ve vefat etti Allah yakınlarına ve sevenlerine sabır versinn
-
yapıcak yapılacak daha bir çok sey vardı neden bu kadar erken :'(
-
Zaten dün gece yazmıştım buraya habertürkte doktorun açıklamasını ve demiştimki yarın büyük ihtimalle açıklarlar...
Maalesef dediğim oldu hazırlamıştım kendimi zaten ne diyim ...
Bu da dünkü yazım:
ARKADAŞLAR ŞU ANA KADAR İÇİMDE HEP BİR UMUT VARDI BARIŞ ÖLMEYECEK DİYE AMA ARTIK O DA KALMADI...
GECE 12.30 SULARINDA BUGÜN İSTANBULA GELEN DOKTOR İDRİSOĞLUNUN DEDİKLERİYLE ARTIK UMUDUMU YİTİRDİM..
DOKTOR BUGÜN GENÇ OLMASI NEDENİYLE UMUT VAR DİYEREK BÜTÜN HERKESİ UMUTLANDIRMIŞ,HABER SİTELERİNDE UMUT IŞIĞI BAŞLIKLI KONULAR AÇILMIŞTI...
FAKAT DOKTOR 12.30 SIRALARINDA HABER TÜRK'E BAĞLANARAK ÜZÜCÜ AÇIKLAMAYI YAPTI.."BUGÜN YANLIŞ ANLAŞILDIM SANIRIM BARIŞI MUAYENE ETTİK FAKAT BEYİN FONKSİYONLARI İŞLEVİNİ YİTİRMİŞTİ..KALP VE BÖBREKLER İLE DİĞER ORGANLAR %50 ORANIYLA ÇALIŞIYORDU.."DEDİ.MUHABİRİN KURTULMA ŞANSI HİÇ YOK MU SORUSU ÜZERİNE ÇOK AZ ,BURADAN GERİ DÖNMESİ ÇOK ZOR "ŞEKLİNDE KONUŞTU..
TAHMİNİME GÖRE BUGÜN ACI HABERİ AÇIKLARLAR BUGÜN DİYORUM ÇÜNKÜ ŞU ANDA GECE 1.15 TE YAZIYORUM YANİ BUGÜNE GİRDİK...
METİN OLALIM ALLAH TARAFINDAN BİR MUCİZE OLMAZSA ELVEDA BARIŞ....
-
Barış Akarsu Neden Yenik Düştün Neden Öldün / Başımız Sağolsun / Seni Hiç Unutmayacağız :'( :'(
-
Arkadaşlar Cenaze Nerden Kalkıcak Bilen Var mı? :'(
-
Allah Rahmet Eylesin
-
(http://www.loadtr.com/b-61356-ünlüler.jpg)
-
Allah rahmet eylesin sevdiği bir sanatcıyı kaybedince insan bir garip oluyor yaw :'(
-
evt yaww gece uyuyamadım saat 1:50 de kalktım 3:55 te uyandım sabah namazını dinledim yatamadım saat 4:30 oldu sonra 7:30 da kalktım şimdi msji atorum
barış akarsunun ailesine sabır ve allah ramet eylsinn
-
evt yaww gece uyuyamadım saat 1:50 de kalktım 3:55 te uyandım sabah namazını dinledim yatamadım saat 4:30 oldu sonra 7:30 da kalktım şimdi msji atorum
barış akarsunun ailesine sabır ve allah ramet eylsinn
:'(
-
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Duydugum anda çok uzuldum
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına allah sabır versin. :-[ :'( :'(
-
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
inanmıyorum yaa barış öldü 2.barış faciası oldu....inanmıyorum o kadar iyi çocuk,o kadar yakışıklı..
mekanı inş cennet olur seni unutmıyacaz barış...
-
2 barış facisaımı :S 1.si neydi
-
MANÇO
-
2 barış facisaımı :S 1.si neydi
Barış manço
-
yıkıldım resmen dua eDiyoRDum hep tüm türkiye ediyordu yabancı kanallarda bile barış çıkıyodu ama napalım her işte ALLAH hayırlısını versin. akademi türkiyeyi kazanmasa belki böyle olmazdı. ondan sonra ünlü oldu. yada dizi bodrumda çekilmeseydi. ya nese bunlar gerekçe ama ALLAH her işin hayırlısını versin. Bopşuna demiyorlar her işte bir hayır var . ama bunda ben hayır göremiyom >:(
-
Arkadaşlar Cenaze Nerden Kalkıcak Bilen Var mı? :'(
bodrumdan uçakla istanbula gelmiş ve daha snra araba ile amastıraya gidicekmiş orada toprağa verilicekmiş
-
-
Allah tüm sevdiklerine sabır versin . Mekanı cennet olur inşallah :(
-
Allah tüm sevdiklerine sabır versin . Mekanı cennet olur inşallah :(
topragı bol olsun
-
ünlü olmanın - leri bunlar beyler
-
arkladaşlar sinir krizi geçiriom çok mutsuzum napıcam ben ALLAH'IM yardım et dayanamıom :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ne zaman ??? ??? ???
-
-
klavuz msne gel maçı yapalım
-
:(