Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Hamza - 05 Temmuz 2007, 00:10:40
-
Sevgili Yöneticiler ve Üst düzey turnuva yetkililerimiz ,
Az önce Harunun adına Nadir_pieronun giriş yaptiğini ip adreslerinden bakarak farkettim . Bu sebeple tüm üst düzey yetkililerin rütbesini , sitemizin güvenliği açisindan bir müddet elinden almaya karar verdim .
Rütbenizi sizlere en kısa zamanda geri vereceğim .
Beni anlayişla karşıladiğiniz için teşekkür ederim
Saygilarimla
-
bu nadir sahiden feci birisi ya :)
-
tmm agam bekliyorum harun dan girecğini saten :-\
-
tamam byler simdi gordum bende sabah yetkimimn alındıgını gorunce sasırdım nadir mi ugrasıyor diye.Lutfen herkes sifresini gunde bir deiştirsin
-
hmm... way nadir way kendını bişe sanıyo
-
lamer nadir
-
hacke ancak sifre çalarak yapıyor >:( >:( >:( >:( >:( >:(
-
hacke ancak sifre çalarak yapıyor >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Fifa.com uda Şifreyi Çalarak Hacklemistir dimi crime
-
abdullah mal mal konuşma senide hacklerse dersin şifreyi çalarak hackledi...
-
Yaw yeter bu mal_piero dan cektıgımız a-q yuz yuzeyken boyle yapabılırmı acaba...!!
-
nadirle yüz yüze gelmek en büyük hayalim . buradan klavye delikanliliği yapmak o kadar kolayki .
dünya küçük ama eğer onunla bir yerde rastlaşirsam hakikaten canı yanacak
hepinizden nadir adına verilen rahatsizliktan ötürü özür diliyorum .
en kısa zamanda rütbenizi geri alacaksiniz
-
hamza abi pm attım msj ımı silme lütfen >:(
-
hamza abi pm attım msj ımı silme lütfen >:(
bak korsan . senin diğer hesabini nadir az önce kullanmiş . bunu ip adreslerine bile bakmadan gönderdiği son mesajlardan herkes anlayabilir . şimdilik sana rütbe fln veremem . kusura bakma .
şu anda senin nadir olup olmadiğini bile bilmiyorum
-
ya adam zaten ağır yaralı
Nadir_Piero Ağır Yaralı ! Kürtlerle yaptıkları Kavga Sonucu Nadir_piero Bıçaklandı
-
nerden biliyorsun
-
Msn inde yazıyodu
gerçek yazı bu
Nadir_Piero Ağır Yaralı ! Ben annesinin Kuzeniyim ! Kürtlerle yaptıkları Kavga Sonucu Nadir_piero Bıçaklandı
-
Msn inde yazıyodu
gerçek yazı bu
Nadir_Piero Ağır Yaralı ! Ben annesinin Kuzeniyim ! Kürtlerle yaptıkları Kavga Sonucu Nadir_piero Bıçaklandı
Ne yazıkkı haberin aslı yokmuş . kendi çapında eğlendi biraz . bizleri de çok korkuttu ( ! )
-
HAMZA ABİ BEN KORSAN YAWW METE ÖZDEMİR OK NADİR DEĞİLİM YANİ NEDEN ANLAMIYORUM MSJ LARIMI SİLİYORSUN YAW LÜTFEN İNAN
-
vayyy....:@
-
hamza yılmaz abiden rica ettim herhalde işi çıktı bi ffc açarmısın 297 :)
-
HAMZA ABİ BEN KORSAN YAWW METE ÖZDEMİR OK NADİR DEĞİLİM YANİ NEDEN ANLAMIYORUM MSJ LARIMI SİLİYORSUN YAW LÜTFEN İNAN
şu anda benimle konuşan sen olabilirsin fakat bu gün nadir adına login olmuş . ip adreslerinden izledim . ayrıca senin diğer hesabin , " ömer 07 " 'ninde son gönderdiği mesajlara bi bak istersen
-
hamza yılmaz abiden rica ettim herhalde işi çıktı bi ffc açarmısın 297 :)
oke açiorm ben
-
şu anda benimle konuşan sen olabilirsin fakat bu gün nadir adına login olmuş . ip adreslerinden izledim . ayrıca senin diğer hesabin , " ömer 07 " 'ninde son gönderdiği mesajlara bi bak istersen
şuan nadir kapalı msn de ve ömer 07 ile girmiştir çünkü ömer 07 nin şifrsini önceden biliyordu şifresi ankara benim yeğenindi o zamanda aklında kalmış demekki çiz onu sen birde clan war vs. turnuvalar var turnuva yetkilisini verimsin ?
-
Nadir_Piero'dan Msj Var ;
Sitenizde Sql İnjektion Açığı Vardır ! Ne Yaparsanız Yapın bu Site Son Turnuvalarını Oynuyor Çok Yüz Verdik size ! Toplanmışsınız 1 İpne timi Artislik yapıosunuz beğenemediğiniz tayfa Turk Hackde 1 numara :)
-
lan abim de get smf ve plesk de Sql İnjektion acıgı olmaz bosuna yırtınma
-
neyse abi 1-2 gün kalsın sorun yok ama bana en azından turnuva yetkilisini versen iyi sitelerarasında yarı finali yapcam vs. 2-3 daha turnuva var yada site modluğu sabit ve kilit olsunda ;)
-
a-q ne ugraşıyo yaf mal işte hack ile bi bok olabilse iyi bari mal işt daha ne dicen
-
a-q ne ugraşıyo yaf mal işte hack ile bi bok olabilse iyi bari mal işt daha ne dicen
ne deseniz haklisiniz beyler . nadire küfür edeni bu siteden banlamam .
gerçek hayatta çıksın karşıma . o zaman gösteririm ben ona adam hacklemeyi
-
site hacklemekle adam olunsaydi ..
-
ne deseniz haklisiniz beyler . nadire küfür edeni bu siteden banlamam .
gerçek hayatta çıksın karşıma . o zaman gösteririm ben ona adam hacklemeyi
site hacklemekle adam olunsaydi ..
boşwer abi ya
-
Sitenizde Sql İnjektion Açığı Vardır ! Ne Yaparsanız Yapın bu Site Son Turnuvalarını Oynuyor Çok Yüz Verdik size ! Toplanmışsınız 1 İpne timi Artislik yapıosunuz beğenemediğiniz tayfa Turk Hackde 1 numara :)
-
ulan o.ç sen hala burdamısın anasını siktmn lamerine bak ne adamsn lan sen o.ç yalan atıyo hiç kmse inanmasın
biraz sakin ol lampard. bu sözleri nadire söylediğin için sana ceza vermeyeceğim elbette fakat bu forumu her yaştan üyeler ziyaret ediyor . onlara bu şekilde güzel örnek olamayiz
-
ulan o.ç sen hala burdamısın anasını siktmn lamerine bak ne adamsn lan sen o.ç yalan atıyo hiç kmse inanmasın
biraz sakin ol lampard. bu sözleri nadire söylediğin için sana ceza vermeyeceğim elbette fakat bu forumu her yaştan üyeler ziyaret ediyor . onlara bu şekilde güzel örnek olamayiz
editle o zmn k.bakm snrlndm brden ;D
-
editle o zmn k.bakm snrlndm brden ;D
oke problem değil editledm
-
5. sınıf üye Fenerkral :D:d::D ;D ;D ;D
-
:D :D ;D
-
;D ;D ;D
-
HAMZA ABİ LÜTFEN YÖNETİCLİĞİ VERMİYORSUN TURNUVA YETKİLİSİNİ VER BARİ YAW YADA MSN YE GEL KONUŞALIM
-
HAMZA ABİ LÜTFEN YÖNETİCLİĞİ VERMİYORSUN TURNUVA YETKİLİSİNİ VER BARİ YAW YADA MSN YE GEL KONUŞALIM
aman korsan yaz buraya verir birazdan ben yazdım bir yere hemen hamz kardesim verdi
-
yöneticiliği dün akşam elinden almami sana msnde anlatacağim korsan
şimdilik turnuva yetkilisi rütbesini veriyorum sana
-
HADİ VER ONU BARİ
-
HADİ VER ONU BARİ
tmm verdim
-
pm attım bak hamzaa
-
SEN APO DEĞİLMİSİN BOBO2
-
SEN APO DEĞİLMİSİN BOBO2
bobo 2 yi bir sureligine korsana verdim
-
hamza hiçbişi yapamıyoz ya bi mesaj bile editleyemiyom bi kıyak gheç de hepimizi süper mod yap :D fazla oldu galiba bizi şimdilik üdm yapsana ????
-
EVET YAW YETER U KADAR BENCE RÜTBELERİ GERİ VER AMA YİNE EN İYİ SEN BİLİRSİN