Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 05 Temmuz 2007, 18:56:36
-
BEYLER YAVŞAĞIN TEKİ MSN Mİ HACKLEMİŞ ŞİFREMİ ÇALMIŞ....EĞER AÇIK OLURSA BİLİN Kİ BEN DEĞİLİM AMA GERİ ALCAM....
ALEM GÖTH OLMUŞ..BUNLAR KENDİLERİNİ NE BOK SANIYOR KLAVYE ÇOCUKLARI O.Ç GERÇEK HAYATTA ÇIKIN KARŞIMIZA SANALALEMDE DEĞİL....
-
BEYLER YAVŞAĞIN TEKİ MSN Mİ HACKLEMİŞ ŞİFREMİ ÇALMIŞ....EĞER AÇIK OLURSA BİLİN Kİ BEN DEĞİLİM AMA GERİ ALCAM....
ALEM GÖTH OLMUŞ..BUNLAR KENDİLERİNİ NE BOK SANIYOR KLAVYE ÇOCUKLARI O.Ç GERÇEK HAYATTA ÇIKIN KARŞIMIZA SANALALEMDE DEĞİL....
msn adresin neydi ?
-
canın sağolsn cemil . kimin hacklediğini tahmin ediyor musn
-
wallahi lampardla kavgalıydım benim msn mi by_lampard@w.cn mi ne ona gönderdi oda ekledi onlada tartıştık günahlarını almim ama galiba o p*çler yaptı........
-
wallahi lampardla kavgalıydım benim msn mi by_lampard@w.cn mi ne ona gönderdi oda ekledi onlada tartıştık günahlarını almim ama galiba o p*çler yaptı........
tamam cemil sakin ol . profilinden msn adresini değiştir o zaman . sitede senin adına login olamasinlar
-
okeee hamza abi....
-
ulan adamın asabını bozma smdi ben snn gibi lamermiyim lan >:( >:(
-
cemil hack sitelerine girip ağır msj lar yazdıysan bir hacklemiştir ama nadir de olabilir ;)
-
cemil hack sitelerine girip ağır msj lar yazdıysan bir hacklemiştir ama nadir de olabilir ;)
ÖLE BİŞEY YAPMADIM..NADİR NİYE HACKLİCEK YAW....
-
NADİRDİR BELKİ
-
sağolsun hackerı la konuştum verdi msn mi hamzaabi profilimden cemilmete10 yap tekrar lütfen giremiyom
-
ÖLE BİŞEY YAPMADIM..NADİR NİYE HACKLİCEK YAW....
sen cemil misin :D:D:D:D
-
evet salak ben cemilim bu arkinin hesabı
-
arkinin hee fatihin pardon ;D
-
alem sahidendende göt olmuş cemil hallederiz biz bu olayı
-
alem sahidendende göt olmuş cemil hallederiz biz bu olayı
bencede ama küfürlü olmasa tam süper olcak alem kötü olmus desek :D
-
Lampard Hacklemez
-
oh be 1 gün aradan sonra tekrar sizlerleyim...