Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OYUN DIŞI BÖLÜMLER => KÜLTÜR SANAT EĞİTİM VE TEKNOLOJİ => SİTE TANITIMLARI => Konuyu başlatan: gs_08 - 05 Temmuz 2007, 23:00:37
-
ARKADAŞLAR SİTEMİ AÇALI 90 GÜN OLDU AMA GÜNDE EN AZ 100 ONLINE KİŞİ OLUYOR (ONLINE REKORUMUZ 589 ÜYE) VE 680 ÜYESİ VAR ŞİMDİLİK 90 GÜNLÜK Bİ SİTE İÇİN ÇOK İYİ. SİTEMİZDE EĞLENCE, ONLINE YARIŞMALAR, CANLI MÜZİK, GÜNCEL HABER VE GENEL HER TÜRLÜ KONU VAR. SİTEMİZ GENEL BİR FORUM SİTESİDİR. İLK YAYINA GİRDİĞİMİZDEN BERİ HURRİYET.COM HER GÜN EN AZ 8000 KERE REKLAMIMIZI YAPMAKTADIR. ŞU ANA KADAR HÜRRİYET 800.000 KERE REKLAMIMIZI YAPMIŞTIR. GOOGLE ve YAHOO DAHİL 53 ARAMA MOTORUNA İLK GÜNDEN İTİBAREN KAYDOLMUŞTUR.. HEPİNİZİ SİTEME BEKLERİM SAYGILARIMLA..
http://www.forumaksiyon.com
NOT: SİTEMİZDE MODERATÖR ALIMLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR BİZİMLE BİRLİKTE ÇALIŞMAK İSTEYENLER OLURSA MEMNUN OLURUM. BENİMLE İRTİBATA GEÇSİNLER..
-
eyw.
-
eyw.
saol kardeş beklerim herkesi ;)
-
üye oldum siten güzl
-
üye oldum siten güzl
ewt baya güzel oldu sitem..
-
siten hayırlı olsun nurullah . inşallah bir gün bizim site gibi büyür senin sitende
-
siten hayırlı olsun nurullah . inşallah bir gün bizim site gibi büyür senin sitende
saol hamza büyüyecek inşallah ;)
-
hayırlı olsun nurullah valla kesenin ağzını açmışsın turnuvalarda :)
-
hayırlı olsun nurullah valla kesenin ağzını açmışsın turnuvalarda :)
ewt biraz öle oldu :)
-
SİTE SUPER BENDE ARTİK BİR UYENİZİM :D
-
SİTE SUPER BENDE ARTİK BİR UYENİZİM :D
SAOL UNAL ;)
-
SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR
-
elinize sağlik nurullah
-
elinize sağlik nurullah
saol hamza kardeşim sizleri unutmayacağım..
-
Arkadaşlar bence şu siteleri bi yere toplayıp sıraya koyalım..
-
ARKADAŞLAR SİTEMİ AÇALI 27 GÜN OLDU AMA GÜNDE EN AZ 50 ONLİNE KİŞİ OLUYOR(ONLİNE REKORUMUZ 529 ÜYE) VE 172 ÜYEMİZ VAR ŞİMDİLİK 27 GÜNLÜK Bİ SİTE İÇİN ÇOK İYİ. SİTEMİZDE TURNUVADAN GENELE HER TÜRLÜ KONU VAR. SİTEMİZ GENEL BİR FORUM SİTESİDİR. İLK YAYINA GİRDİĞİMİZDEN BERİ HURRİYET.COM HER GÜN EN AZ 6000 KERE REKLAMIMIZI YAPMAKTADIR. ŞU ANDA HÜRRİYET 150.000 KERE REKLAMIMIZI YAPMIŞTIR. GOOGLE ve YAHOO DAHİL 49 ARAMA MOTORUNA İLK GÜNDEN İTİBAREN KAYDOLMUŞTUR.. HEPİNİZİ SİTEME BEKLERİM SAYGILARIMLA..
http://www.forumaksiyon.com
172 üyeniz var 529 relor ? bak hele
-
Şimdi 420 üye oldu :D - Online rekoru derken ziyareçilerlerle beraber diyorum 529 öyle çok ziyaretçi oluyoki onlar üye olsa..
-
hayırlı olsun
-
hayırlı olsun
saol big ;)
-
bilgiler güncellenmiştir
-
Hayrılı olsunda habire reklam etmesen artık saten gelen gelmiştir ...!
-
Ne alakası var onla birileri bişe yazıyor onlara cevap veriyorum sizin kadar benim de oyunsiteniz e emeğim geçti 2800 küsür mesajım var burda ama görüyorumki bazıları hariç cevap yazanlar art niyetli boşuna bi ara gecenin 3 ünde 5 inde bu sitede durmuştum hiç kimse yokken geceleyin olsun sabahın köründe olsun ben bu sitedeydim sizin yaptığınız artistlik sadece düşününce ne salakmışım diyorum..
-
Hayırlı olsun . İyi Çalişmalar ..
-
tşk. hamza ;)
-
tşk. hamza ;)
eyw kardeşim . seni msnime ekledim az önce . bir sorum olacakti . kabul edersen sevinirim
-
tşk. hamza ;)
eyw kardeşim . seni msnime ekledim az önce . bir sorum olacakti . kabul edersen sevinirim
tmm hamza kabul ettim msn deyim gel konuşalım
-
Ne alakası var onla birileri bişe yazıyor onlara cevap veriyorum sizin kadar benim de oyunsiteniz e emeğim geçti 2800 küsür mesajım var burda ama görüyorumki bazıları hariç cevap yazanlar art niyetli boşuna bi ara gecenin 3 ünde 5 inde bu sitede durmuştum hiç kimse yokken geceleyin olsun sabahın köründe olsun ben bu sitedeydim sizin yaptığınız artistlik sadece düşününce ne salakmışım diyorum..
doru sölüo beyler ben kefilim nurullah kimse yokkken sitedeydi hep biraz saygı duyun ;)
-
doru sölüo beyler ben kefilim nurullah kimse yokkken sitedeydi hep biraz saygı duyun ;)
bende katılıyorum force senin için demdim aga ;) nurullahı bende hatırlıyorum ölesine maçlar yapmıstık :)
-
;)
-
Hyırlı olsun kanka ;)
-
hayırlı çalışmalar ;)
-
hyrlı olsun
-
sağolun arkadaşlar ;)
-
güzel ama cok karısık ya .. üye olma seyleri onlar olmasa daha kLas olur