Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => BEŞİKTAŞ => Konuyu başlatan: FeaRLeSs - 06 Temmuz 2007, 11:42:22

Başlık: Yabancıya karşıyım
Gönderen: FeaRLeSs - 06 Temmuz 2007, 11:42:22
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, 'Yabancı sayısının arttırılması, Türk futboluna ve futbolcusunun geleceğine darbe vurur' diye konuştu.
06.07.2007

‘Gelecek tehlikede’
Türk futbolunda yabancı sayısı tartışmaları sürerken, Yıldırım Demirören Beşiktaş Kulübü’nün resmi internet sitesine bir açıklama yaptı. Siyah-Beyazlılar’ın başkanı, “Türk futbolunda yabancı oyuncu sayısının arttırılmasına karşı olduğumu birçok kez açıkladım. Türk futbolunun geleceğine yatırım yapan yegane spor kulübünün başkanı olarak, yabancı sayısının artırılması yönündeki bir kararın Türk futbolunun ve Türk futbolcusunun istikbaline darbe vuracağına inanıyorum” dedi.

‘Doğru bulmuyorum’
Türkiye’nin 72 milyon nüfuslu, büyük bir ülke olduğunu hatırlatan Demirören sözlerini şöyle noktaladı: Beşiktaş olarak istediğimiz sayıda, istediğimiz nitelikte, istediğimiz bedelde yabancı oyuncu transfer etme gücüne her zaman sahipken, yukarıda ifade ettiğim gerekçelerle Türk futbolu ve Türk futbolcusu adına bu gücü kullanmayı hiçbir zaman doğru bulmadım ve bulmayacağım. Dile getirmeye çalıştığım söz konusu hassasiyetimizin farklı yorumlara yol açmamasını belirtirim.

Gönderen: ***ALfoNSo*** - 06 Temmuz 2007, 20:31:03
bilgi için thanks..
Gönderen: LeGeND-MæN - 06 Temmuz 2007, 21:38:19
eyw...
Gönderen: DeViL - 07 Temmuz 2007, 12:17:01
PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL
Gönderen: Force23 - 19 Ağustos 2007, 21:12:51
Paylaşım için teşekkürler