Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: BARUT - 06 Temmuz 2007, 22:49:24
-
BeyLer lütfen dürüst olalım herkes illaki kendi takımının oyuncusuna vermesin..ben Lincoln'ün pek maçlarını izledim ama izlediklerim kadarıyla Alex ten daha çok koştuğu için Lincoln diyorum..
-
Lincoln 8)
Böyle bir anket açılmıştı
ve kapandı
-
Lincolnu daha önceden de az çok takip ediyordum . alexi zaten fenerbahçeden taniyoruz hepimiz . ikisi arasinda bir kıyaslama yapacak olursam lincoln derim
-
Lincolnu daha önceden de az çok takip ediyordum . alexi zaten fenerbahçeden taniyoruz hepimiz . ikisi arasinda bir kıyaslama yapacak olursam lincoln derim
herkes Hamza gibi dürüst olursa bütün anketlerin sonucu doğru çıkar ;)
-
TABIKI LINCOLN ;) ALEXIN YAPTIGI HERSEYI YAPIYO BIDE BUNA SURATLI OLMASI EKLENINCE KIYASLANMAZ BILE ;)
-
TABIKI LINCOLN ;) ALEXIN YAPTIGI HERSEYI YAPIYO BIDE BUNA SURATLI OLMASI EKLENINCE KIYASLANMAZ BILE ;)
sadece futbolunu sormuştum :D
-
3 SEZONDA 2 ASİST 1 GOL KRALI VE BİR ÇOK ENDER GOL(SAMSUNA ATTIĞI RÖVEŞATA,ANKARAYA ATTIĞI TOPUK VB..) TÜM HERKESİN GÖNLÜNDE TAHT KURDU AMA LİNCOLNU DAHA GÖRMEDİİK EĞER ALEX DE SOUZA GİBİ PATLAMA YAPARSA LİNCOLN DERİM AMA RİCO GİBİ ALEXİ GEÇER DERLERSE SONRADA ALEXİN YANINDA EZİLİRSE SONUNA KADAR ALEX DE SOUZA...
EMİNİM 1 KİŞİ BİLE ALEX DEMİCEK FENERLİLER HARİÇ....
-
lincoln
-
ALEX DE SOUZA DEĞİŞİLMEZZ
-
sen ricoya ne diyon alex onun karmponunu almak için kapısınA GELİR BE Alxi çok büyütmeyi burası türkiye ligi almanyaya benzemez...
-
Türkiyede Alex Avrupada Lincoln
-
sen ricoya ne diyon alex onun karmponunu almak için kapısınA GELİR BE Alxi çok büyütmeyi burası türkiye ligi almanyaya benzemez...
7 gol attı 6 sı penaltıdan :D yeni geldi dersin şimdi ALEX DE SOUZA DA YENİ GELDİĞİNDE İSTANBULA ŞOV YAPTI KALECİYİ BİR SAĞA BİR SOLA SONRA GOL ;D İLK GELDİĞİ SENE HERKESİN GÖNLÜNDE TAHT KURDU VE FENERBAHÇEYİ SİHİRLİ AYAKLARIYLA 24 ASİSTLE ŞAMPİYON YAPTI KOÇUM ;) ;) ;)
-
alex miş :D
-
Türkiyede Alex Avrupada Lincoln
yani TR dede lincoln olcak ;D
-
tabıkıde lıncoln heryerde :D
-
Lincoln!!!Schalkede yaptıkları ortada!
-
Alex Carlos Farketmez Lincoln Koyar Affetmez ;) ;D
-
:D
-
:D
;D ;D ;D
-
;D ;D ;D
tabiki lincoln alex kim türkiye de oynuyo avrupada oynayamıo ndnse ama lincoln çok ii oyuncu ztn ş.liginde bunu fenerlilerede ispat ettirmişti ;)
-
;D ;D ;D
tabiki lincoln alex kim türkiye de oynuyo avrupada oynayamıo ndnse ama lincoln çok ii oyuncu ztn ş.liginde bunu fenerlilerede ispat ettirmişti ;)
;D ;D :D :D
-
;D ;D ;D
ee yani 10 numara adam ;) bu arada güzel oldu bu alex carlos farketmez lincoln koyar affetmez :D :D :D ;)
-
;D ;D ;D
ee yani 10 numara adam ;) bu arada güzel oldu bu alex carlos farketmez lincoln koyar affetmez :D :D :D ;)
:D :D ;) ;)
-
lincolnnnnnnnnn
-
ricardinho ;D
-
alexin de fenerbahçe'de yaptıkları ortada ;D
-
alexin de fenerbahçe'de yaptıkları ortada ;D
Lincolnun fenere gol attığı ortada ;) Kapak ;D ;D ;D
-
:) :) :D :D :D
-
haklıyım yani :D
-
bende lincoln diyorum bi fenerli olarak Lincoln hayranıyım bide tabiki Juninho ;)
-
Juninho editsi gelmedi galatasaraya küsüm onla hıh :-[
-
:D :D :D
-
L-İN-COLN
-
edit deme lan :D :D
-
edit deme lan :D :D
ip-ne demek ??? hangi ipten bahsediyorsunuz ??? ipin amacı ne ??? :D
-
ya sus allahını seversen :D sıktın a....ğ :D
-
Türkiye de oyanasında görün lincoln'u lincoln oynayamıcak bak göreceksiniz hiçbişe yapamıcak ;)
-
Görecez :D ;)
-
Galatasarayda değilde nerden biliyim bir liverpoolda rahat oynardı lincoln
-
G.Ö.R.Ü.C.E.Z
Türkiye de oyanasında görün lincoln'u lincoln oynayamıcak bak göreceksiniz hiçbişe yapamıcak ;)
-
bahse var mısınız lan :D :D
-
oynar
-
ya sus allahını seversen :D sıktın a....ğ :D
;D ;D
-
;D ;D ;D
-
:)
-
;)
-
koskoca lincoln oynamıvak haa alex kazması bile oynuyosa hiç bir futbolcu ümidini kesmesin.Olum ümit özat bile oynadı türkiyede o şaşı oynadığına göre lincoln her türlü oynar... ;D
-
ewet yani ;D