klvuz b grubunda da var
maçlar rovanşlımıı
kılavuz tum gruplarda mucadele edecek galiba:D hamza hem senle kılavuz 2 torbadsaınız :D
abdullah editleme mesaji !!
yazi boyutu iyiydi böyle
abdullah editleme mesaji !!
yazi boyutu iyiydi böyle
yaw çok kuuck
ballack kardeşim çok önemli bir şey diyecem msne gelirmsn
sorunda orda :) :) :) :) çok önemlii inan anlayışla karşılıcanballack kardeşim çok önemli bir şey diyecem msne gelirmsn
tüm gruplari hazirladiktan sonra sana döneceğim uğur
sorunda orda :) :) :) :) çok önemlii inan anlayışla karşılıcanballack kardeşim çok önemli bir şey diyecem msne gelirmsn
pm at uğur . msne gelince zaman kaybedeceğim
başlamak istemiyorum beni bu oyunsiteniz tanır artislik yaparmıyım diyee senlede sadece maçımı yapacam ; )sorunda orda :) :) :) :) çok önemlii inan anlayışla karşılıcanballack kardeşim çok önemli bir şey diyecem msne gelirmsn
ben sana ne diceni söliyim bu benle zamanında çok zıt gitti artislik yapdı fln bende bunu sitesini hackledim sonra bana zıt gitti benim olduum yerden fln kaçıo onu dicekdir başka bişey demez ;)
başlamak istemiyorum beni bu oyunsiteniz tanır artislik yaparmıyım diyee senlede sadece maçımı yapacam ; )sorunda orda :) :) :) :) çok önemlii inan anlayışla karşılıcanballack kardeşim çok önemli bir şey diyecem msne gelirmsn
ben sana ne diceni söliyim bu benle zamanında çok zıt gitti artislik yapdı fln bende bunu sitesini hackledim sonra bana zıt gitti benim olduum yerden fln kaçıo onu dicekdir başka bişey demez ;)
tbrklrsaol kardeşim
ugur 5-2 sermony
tbrsaol kardeşimugur 5-2 sermony
TBR UĞURsaol kardeşim
ugur 5-2 sermony
saolda hamza kardeşim hadi yapalımmugur 5-2 sermony
tebrikler uğur
saolda hamza kardeşim hadi yapalımmugur 5-2 sermony
tebrikler uğur
geliorum hamza sero ile yap o sırdaa ;) ;)
HAMZA ABİ GRUPLRDA 3. OLANLARIN GİDECİ GOLDEN CUP MIDRI NEYSE ARTI ONUNLA BEN İLGİLENİYİM OK SIKILIYORUM DA
hamza hadi
TMM ABİ PEKİ UEFA KUPSINDA 3. OLANLAR GİTCEK Mİ ORAYA
kılavuz tum gruplarda mucadele edecek galiba:D hamza hem senle kılavuz 2 torbadsaınız :D
uefa kupasindan bir üst tura yükselemeyenler için Bronz Cup açmayi düşünüyorum
İSTERSEN BİRDE AMATOR CUP AÇALIM ;D UEFA KUPASINDA 4. OALNLAR İÇİN :D
tmm cvp geldi biz giriyoruz sero ile
YAWW BEN HAMZATYI BEKLİYORUM HAMZA SERO İLE GİRDİ EĞER HAMZA YENERSE BEN GARANTİLEDİM SEROO YENERSE BENLE HAMZANIN MAÇINA BAKILCAK
seremony 4-0 hamzaTEBRİKELR SEROO HAMZA GEL YAPALIM BEN GARANTİLEDİM SAYILIR AVARAJLA SERO NUN +1 VARAJI VAR MAÇLARINI TAMAMLADI BENİM +3 HAMZANIN -4 BEN ÖNDEYİMM HAMZA BENİİ 4 - 0 YENMESİ ALZIM
seremony 4-0 hamzaTEBRİKELR SEROO HAMZA GEL YAPALIM BEN GARANTİLEDİM SAYILIR AVARAJLA SERO NUN +1 VARAJI VAR MAÇLARINI TAMAMLADI BENİM +3 HAMZANIN -4 BEN ÖNDEYİMM HAMZA BENİİ 4 - 0 YENMESİ ALZIM
HAMZA GEL YAPALIM
hadi hamza bekliyoruz :D
beyler siz bir üst turlari çekin , bizim maçimiz bitince editlersiniz eşleşmeleriKARDEŞİM HADİ YAZ DA YAPALIM MAÇIMIZI GELİOM Bİ WCYE GİDİM ;D
beyler siz bir üst turlari çekin , bizim maçimiz bitince editlersiniz eşleşmeleriKARDEŞİM HADİ YAZ DA YAPALIM MAÇIMIZI GELİOM Bİ WCYE GİDİM ;D
aga kuraları ben çektim bile !
ugur 4-3 hamzaa
eywallah kardeşim asil ben teşekkür ederim çok iyi oynadın ama fifada iyi oynayan değil şanslı olan kazanıor sana başarılarugur 4-3 hamzaa
tebrikler uğur . 3-1 den 3-3 e getirdim ama son saniyede 4 . golü yedim malesef . çok çekişmeli bir maç oldu gerçekten . eline sağlk
eywallah kardeşim asil ben teşekkür ederim çok iyi oynadın ama fifada iyi oynayan değil şanslı olan kazanıor sana başarılarugur 4-3 hamzaa
tebrikler uğur . 3-1 den 3-3 e getirdim ama son saniyede 4 . golü yedim malesef . çok çekişmeli bir maç oldu gerçekten . eline sağlk
hamza abi yanında benide götür lütfen 8)
canııım arkadaşım alırsın beni sen kırma beni uyanık arkadaşım grupda maç yapmadın tabi gold kapta kolay rakipler var şampıyon olcan orda rep alcan demi ne uynaıksın sen yaw