devilin yerine death gelecek!AGA DEATH DA BURDA BENDE BURDAYIM ;) GERRARD UEFA'YA GİTTİ ;)
aga DEVİL YENİLMEMİŞMİYDİ !
sen deatha yenildin ne alakası war ?
he ok tmm okudum saol bilgi için
BIG SEXY:4-3:UARDA
la cuneyt senden dönen direklerin hırsını arkadaşdan aldım :Dbi herifin çektiği 9 şutun 8i girer mi yaw bunada diyecek sözüm yok
big umraım turnuva bizi tekrar karşı karşı getirir en gıcık akptığım şey de geçmiş maçların öen koyması öle bi demişki sanki ben seni hiç yenmedim unutma sen daha pasın atılacağı yeir tahmin edip adam koşturamıyodun benden gördün çalışmış kasmış yapmışşsın nese başarılar....:D :D :D senle daha kasım aralıkta oynuyoduk hazırlık öğrenme aşamasında onları mı diyosun ona rağmen çekişmeli geçiyodu yine bi üstünlüğün yoktu ;)
DeviL : 0 uArda : 8 >:( >:(
Bİ ÜST TURA ÇIKAN OYUNCULAR
UARDA
BİG SEXY
üstte benim olmam lazım ben 1. oldum ;)Bİ ÜST TURA ÇIKAN OYUNCULAR
UARDA
BİG SEXY
bir üst tura yükselenleri tebrik ediorm
ne farkeder sonuçta çıkmışsın bi üst turaüstte benim olmam lazım ben 1. oldum ;)Bİ ÜST TURA ÇIKAN OYUNCULAR
UARDA
BİG SEXY
ne farkeder sonuçta çıkmışsın bi üst turaüstte benim olmam lazım ben 1. oldum ;)Bİ ÜST TURA ÇIKAN OYUNCULAR
UARDA
BİG SEXY
devil arka sayfaya da yazdım istiyosan yapalım bak kırılma?ne farkeder sonuçta çıkmışsın bi üst turaüstte benim olmam lazım ben 1. oldum ;)Bİ ÜST TURA ÇIKAN OYUNCULAR
UARDA
BİG SEXY
Yok cnm istemiyo yenemicem nasıl olsa ;)devil arka sayfaya da yazdım istiyosan yapalım bak kırılma?ne farkeder sonuçta çıkmışsın bi üst turaüstte benim olmam lazım ben 1. oldum ;)Bİ ÜST TURA ÇIKAN OYUNCULAR
UARDA
BİG SEXY