bestgamer 7-5 kartalemre
tbr best
bestgamer 7-5 kartalemre
tbr best
hamza abi yaaa best santradan geriye pas atmadı kendi yarısahasından q+w yapıo bunlar bug deil mi ? ben bir kere herhalde santradan geriye pas atmamısım die big her gol yediginde hep ileriye pas attı santradan, bi iki kere de kendi yarı sahasından q+w yaptı. bunlar bug deil de ne sence ??
bestgamer 7-5 kartalemre
tbr best
hamza abi yaaa best santradan geriye pas atmadı kendi yarısahasından q+w yapıo bunlar bug deil mi ? ben bir kere herhalde santradan geriye pas atmamısım die big her gol yediginde hep ileriye pas attı santradan, bi iki kere de kendi yarı sahasından q+w yaptı. bunlar bug deil de ne sence ??
bestgamer buglari sık sık kullandiysa tekrar edin maçi
lan bebe misin nesin ne yalan attiyon ben bir kere devansdan A yla attim goll oldu saymadik yeniden basladik hic bir kere q+w yapmadim ....bestgamer 7-5 kartalemre
tbr best
LAN UTANMAZ BIDE SIK SIK DIYO SEN SANTRADAN BASLADIN DIREK GITMEYE BENDE DIREK GITTIM BASKA HIC BISEY DE YOKTU !!!! >:( >:( >:( >:(bestgamer 7-5 kartalemre
tbr best
bestgamer buglari sık sık kullandiysa tekrar edin maçi
valla hep sık sık bug kullandı >:(
lan bebe misin nesin ne yalan attiyon ben bir kere devansdan A yla attim goll oldu saymadik yeniden basladik hic bir kere q+w yapmadim ....bestgamer 7-5 kartalemre
tbr best
ben santrada heü geriye pass veriodum ama sen vermeyince bende vermedim ikimizde devam oynadik maci yenildin kabul et kopp git basimdan !!
HAMZA BU MACI BEN HAYATTA TEKRAR ETMEM !!!
KÜCÜK BEBECAN BURDA YALAN PALAVRA ANLATIYO DIYE
BEN MACI KAZANDIM BUG MUG DA KULLANMADIM BU BEBE YENILMEYI HAZM EDEMIYO
GELMIS BAHANELER SOKUYO >:( >:( >:(
EKLEDİM BEST AÇARSAN YAPARIZ...kardes gel bu aga bestgamer123 123 bekliyorum.....
heee hee kullanmadın hadi best hamachide bekliyorum kartal emre 123 ;)
emre sana soruyorum ,
bestgamer 3 defadan fazla kullandi mi bug ?
HAMZA WALLAH SADECE 3 SANTRA VURUSUNDAN SIREK GITTIM ODA 5 KERE GITTIHAMZA BU MACI BEN HAYATTA TEKRAR ETMEM !!!
emre sana soruyorum ,
bestgamer 3 defadan fazla kullandi mi bug ?
bets sende yukardan knşma bebecan fln sen kaç yaşındasın olm ayıptır ya burda kardeşiz hepimiz
abi zaten adama 5 gol attım, 3 santrada hep ileriye pas attı + kendi yarı sahasından Q+W yaptı ..LAN YALANCI YEMIN EDERIM q+w HIC YAPMADIM
ben 5 kere santradan ileriye mi gittim best valla yalan soyluyo ya baska ne denirki !!!
abi zaten adama 5 gol attım, 3 santrada hep ileriye pas attı + kendi yarı sahasından Q+W yaptı ..LAN YALANCI YEMIN EDERIM q+w HIC YAPMADIM
ben 5 kere santradan ileriye mi gittim best valla yalan soyluyo ya baska ne denirki !!!
ikiside yemin edior hanginizin ayagı havada dogruyu söleyın :)
LANN AL MAC SENIN OLSUN BEBE BIDAH YEMIN EDIORUM BU BEBE YLE SÜÜTT COCUGUNLA MAC YAPMICAM .. >:( >:(
BI MAC ICIN NELER YAPTI BEHH YUHH TÜRK MÜSÜN KÜRD GELMIS BIDE YEMIN EDIYO...
BANA EYW......... >:(
bestgamer emre ile oynamayacaksa pcgamer ile emre yari final maçlarini oynayabilir
ya ne yapim ben cocuk beni delli etti !!!LANN AL MAC SENIN OLSUN BEBE BIDAH YEMIN EDIORUM BU BEBE YLE SÜÜTT COCUGUNLA MAC YAPMICAM .. >:( >:(
BI MAC ICIN NELER YAPTI BEHH YUHH TÜRK MÜSÜN KÜRD GELMIS BIDE YEMIN EDIYO...
BANA EYW......... >:(
sözlerine dikkat et özgür . kimseyle bu şekilde konuşma hakkın bulunmuyor . !
bestgamer emre ile oynamayacaksa pcgamer ile emre yari final maçlarini oynayabiliroynasin >:(
bestgamer emre ile oynamayacaksa pcgamer ile emre yari final maçlarini oynayabiliroynasin >:(
tmm bets biraz daha sakın olmayı dene .
pcgamer ile kartal emre maça girsinler o zaman bekliyorum galibi .
msn gel ya
oynamıor ya zaman kaybı olmasın hamza ben nurullah yok şunlar oynasın o zaman kadar gelmesse galiple finale girerim
10 dakka yemek yıcem ben
harun gel yapalım ben daha 1 kez yenildim sen de 1 kez yenildin yapalım o zaman dimi hamza haksızlık olmasın yani :D
harun nuri yoksa gel yapalım .
Pc Gamer (HaSaN) 6 - 5 Emre
harun nuri yoksa gel yapalım .
hyr sen elendin benle yapk demi harun ;D
olmaz ole şey ben maclarımda yedeklere yer veriyoum:D