HENRY 4-3 FENERKRALL
HENRY 4-3 FENERKRALL
Tebrikler henry
HENRY 4-3 FENERKRALL
Tebrikler henry
NIGHT YOK
uğur yok ;D :D
NIGHT YOK
nig yemek yiyor sanirim şu anda . gelir birazdan
hamza yetkimi verde teselli oluyim :D
NIGHT YOK
ok saol bilgi icin
CEMAL HAYIRDIR GÖREMIYORUM SENI NERELERDESIN ;D ;D ;D
msndeyim seni bekliyirim :D
hamza yenilirsem ne olacak turnuvadan eleniyom mu yoksa bi şans var mı ilk 5 için
kesin yenilcem zaten uğur güzel oynuyo sanırım zaten yarı finale gelmiş millet herkes güzel oynuodur
cemal olm sen 100 kontor kazancam diye 100 kontorluk para harcadın :D internette :D
cemal olm sen 100 kontor kazancam diye 100 kontorluk para harcadın :D internette :D
NIGHT aga gel aga
gs19051905
123
hadi bkl rum !!!!!
NIGHT YOK
ok saol bilgi icin
NIGHT YOK
ok saol bilgi icin
GURPLARDQA 6-2 YENDIGIM ADAM YARIFINALDE BEN SANSA BALA KAYBETTIGIM BI MAC ICIN SURUNUYORUM . ;D ;D
NIGHT YOK
ok saol bilgi icin
GURPLARDA 6-2 YENDIGIM ADAM YARIFINALDE BEN SANSA BALA KAYBETTIGIM BI MAC ICIN SURUNUYORUM . ;D ;D
NIGHT YOK
ok saol bilgi icin
GURPLARDQA 6-2 YENDIGIM ADAM YARIFINALDE BEN SANSA BALA KAYBETTIGIM BI MAC ICIN SURUNUYORUM . ;D ;D
saglik olsun kardesim bi sen bi ben KISKANCLIGA GEREK YOK OK MORUKSSS MUHAHAHAHA
YA SEN NE KISKANÇ ADAMSN YAWF YENİLDİN KABULLEN ARTIKNIGHT YOK
ok saol bilgi icin
GURPLARDA 6-2 YENDIGIM ADAM YARIFINALDE BEN SANSA BALA KAYBETTIGIM BI MAC ICIN SURUNUYORUM . ;D ;D
yaf bi ümidim vardı o da gitti niqht geldi :D
yaf bi ümidim vardı o da gitti niqht geldi :D
ok saol bilgi icin
K3S TMM .! ;)
ok saol bilgi icin
K3S TMM .! ;)
KONUŞMA LAN !
SEN KONUSMA LAN KEKO..! ;)
kesssssssssssssssssssssssssssssss git cay demle
capkinoyla giriyoruz belyer ;)
BİZENEEE..!! :o
SANA DEMEDİM ceMALcapkinoyla giriyoruz belyer ;)
BİZENEEE..!! :o
ugur 4-0 hanzer a ile kaleci ile vurdum bug dedi eğer o bugsaa nightmare ile siteelr arası maçımda oda öle vuruoduu oda bug ozamn
la hanzer sen le yaptıgımız world cupta bug değil dedin beni deli etme :D
bu arada hükmen değil 76 . dkika kaleci ile a ile vurdum gol attım 5-0 yaptım çıktı
bide hükmen diyo :Dbu arada hükmen değil 76 . dkika kaleci ile a ile vurdum gol attım 5-0 yaptım çıktı
;D
evt 5 tane yedi ya tabi hükmen dicek buarada big tebrik ediyorum bugn bütün maçalrımı yendim bi sana yenildimm ;D ;D ;Dbide hükmen diyo :Dbu arada hükmen değil 76 . dkika kaleci ile a ile vurdum gol attım 5-0 yaptım çıktı
;D
evt 5 tane yedi ya tabi hükmen dicek buarada big tebrik ediyorum bugn bütün maçalrımı yendim bi sana yenildimm ;D ;D ;Dbu arada hükmen değil 76 . dkika kaleci ile a ile vurdum gol attım 5-0 yaptım çıktı
;D
bide hükmen diyo :D
bu turnuvada yenilmedimki sadece ultraligde yenildim nese başrılar ;D ;Devt 5 tane yedi ya tabi hükmen dicek buarada big tebrik ediyorum bugn bütün maçalrımı yendim bi sana yenildimm ;D ;D ;Dbu arada hükmen değil 76 . dkika kaleci ile a ile vurdum gol attım 5-0 yaptım çıktı
;D
o zaman sen kazanırsan kontör ler cüneyte:D
evt 5 tane yedi ya tabi hükmen dicek buarada big tebrik ediyorum bugn bütün maçalrımı yendim bi sana yenildimm ;D ;D ;Dbu arada hükmen değil 76 . dkika kaleci ile a ile vurdum gol attım 5-0 yaptım çıktı
;D
o zaman sen kazanırsan kontör ler cüneyte:D
NIGHT 1-4 HENRYtebrikler
NIGHT 1-4 HENRYe siz yapmamışmıyıdınızz :-X :-X :-X :-X
NIGHT 1-4 HENRYe siz yapmamışmıyıdınızz :-X :-X :-X :-X
NIGHT 1-4 HENRY
bende bugün hiçkimseye yenilmedim çapkinoyu da yeniyodum 80 küsürde atıp uzatmalarda yendi şans işte :)evt 5 tane yedi ya tabi hükmen dicek buarada big tebrik ediyorum bugn bütün maçalrımı yendim bi sana yenildimm ;D ;D ;Dbide hükmen diyo :Dbu arada hükmen değil 76 . dkika kaleci ile a ile vurdum gol attım 5-0 yaptım çıktı
;D