LA BENI UNUTMUSUN NERDEYIM BEN YAAAAAAA
EN SON KAYIT FBKRAL SEN FBKRALIN YERİNE OYNA BEN DUZELTİYORUM
tamam henry ksuusra bakma hatayıduzelttim
tamam henry ksuusra bakma hatayıduzelttim299 yazıo :D
yerli ben 5 dya geliyomtmm
yerli kanka kusura bakma sen fkral iile oyna benm acıl çıkmam laızm.kusura bakma kanka aclyerli ben 5 dya geliyomtmm
fener burdaysa tabi :)yerli kanka kusura bakma sen fkral iile oyna benm acıl çıkmam laızm.kusura bakma kanka aclyerli ben 5 dya geliyomtmm
hamachide fbkral ;)fener burdaysa tabi :)yerli kanka kusura bakma sen fkral iile oyna benm acıl çıkmam laızm.kusura bakma kanka aclyerli ben 5 dya geliyomtmm
bende offline ???hamachide fbkral ;)fener burdaysa tabi :)yerli kanka kusura bakma sen fkral iile oyna benm acıl çıkmam laızm.kusura bakma kanka aclyerli ben 5 dya geliyomtmm
MUMİ:3-O:SEREMONY(HÜKMEN)bekle aga bi 10-15 dk işi vardır belki veya yedek gelir ;)
hiç kimsenin rakibi yokmu simdi ???
MUMİ:3-O:SEREMONY(HÜKMEN)
MUMİ:3-O:SEREMONY(HÜKMEN)
ne hkmn lan
burdayım piç ekledinmi msnimi fln
bir sonraki ffc ne zaman saat kacta baslar? katılmak istiyorum
Tamam Kardeşim rakibin yoksa anduril ile girvbir sonraki ffc ne zaman saat kacta baslar? katılmak istiyorum
ANDRUIL LE BEN YAPIM OLUR MU BEYLER
hamza senin bana 500 rep borcun var attarmisin simdi
hamza bende brezilya kupasını kazandım benimkileri de yollarmısın kardeşim ;)hamza senin bana 500 rep borcun var attarmisin simdi
oke yolluyorum hemen .
nerden kazanmiştin 500 puani hatirlayamadim
ANDRUIL LE BEN YAPIM OLUR MU BEYLER
hamza bende brezilya kupasını kazandım benimkileri de yollarmısın kardeşim ;)hamza senin bana 500 rep borcun var attarmisin simdi
oke yolluyorum hemen .
400 fifa turnuvada bide bir sürü ffc 1 ligi ve 2ligihamza senin bana 500 rep borcun var attarmisin simdi
oke yolluyorum hemen .
tebrikler kardesapo ordamıısn lan yuapalım hadi :)
400 fifa turnuvada bide bir sürü ffc 1 ligi ve 2ligihamza senin bana 500 rep borcun var attarmisin simdi
oke yolluyorum hemen .
Q+D YASSAK MI HAMZA ??deil
Q+D YASSAK MI HAMZA ??
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=27584.0
hamza burda 500 rep yaziyo !!!
bestgamer , daha yari final maçini bile oynamamişsin 400.turnuvadahamza iyi baksana finaldeyim ben nightla yani 2 olsam bile 250 rep bide ffcler var
bestgamer , daha yari final maçini bile oynamamişsin 400.turnuvadahamza iyi baksana finaldeyim ben nightla yani 2 olsam bile 250 rep bide ffcler var
+ 50 rep puanini yolladim ismailEYW HAMZA
arkadaşlar ben lejyoner devil beni suçluyo ama oda faulleri q+d yle kkullanıo sonra başlar başlamaz atak çıkıo geriye pas atmadan başlıyo. ben sadece iki kez faul yaptım onlarda kırmızı oldu zaten.tamam kardeşim 2 kere faul yaptım diyo ya bi maç için sen çık üst tura ben diğer ffc lerde nasıl olsa şampiyon falan olurum ve bundan öncekilerdede oldum ama sen üst tura çıkmaya çok heveslisin heralde sen çık en iyisi benim için önemli değil
ben valla hiç bişey yapmadım
devil:3 lejyoner:6
andruil 1-5 henry
andruil 1-5 henrytebrikler kardeşim ;)
CRİME BURDAMIKİ SEN ÇEK HAMZA
CRİME BURDAMIKİ SEN ÇEK HAMZA
CRİME BANA VERDİ HAMZA :) AMA BENDE AKSAM GELCEM ÇIKICAM SİMDİ ;)CRİME BURDAMIKİ SEN ÇEK HAMZA
sen crime ile oynamişmiydin Plaka ?
byle ben burdayım ve çekiyorum
CRİME BANA VERDİ HAMZA :) AMA BENDE AKSAM GELCEM ÇIKICAM SİMDİ ;)CRİME BURDAMIKİ SEN ÇEK HAMZA
okebyle ben burdayım ve çekiyorum
tam çekiyordm neyse sen hallet . kolay gelsin ;)
yerli kimler yendi
ONLAR MAÇ YAPMADI SANIRIM SEREMONYCRİME BANA VERDİ HAMZA :) AMA BENDE AKSAM GELCEM ÇIKICAM SİMDİ ;)CRİME BURDAMIKİ SEN ÇEK HAMZA
yerli kimler yendi
capkinho , seremony ve lejyoner ile plaka bir üst turda sanirim
ONLAR MAÇ YAPMADI SANIRIM SEREMONYCRİME BANA VERDİ HAMZA :) AMA BENDE AKSAM GELCEM ÇIKICAM SİMDİ ;)CRİME BURDAMIKİ SEN ÇEK HAMZA
yerli kimler yendi
AGA MUMİ SEREMOY BEKLEDİ 3-0 YAZYIMMI DEDİ DAHA SONRA SEREMONY GELDİ MUMİ GİTTİ SUAN İKİSİDE YOK SANIRIM :DONLAR MAÇ YAPMADI SANIRIM SEREMONYCRİME BANA VERDİ HAMZA :) AMA BENDE AKSAM GELCEM ÇIKICAM SİMDİ ;)CRİME BURDAMIKİ SEN ÇEK HAMZA
yerli kimler yendi
evet ama mumi ortalarda yokmş galiba
AGA MUMİ SEREMOY BEKLEDİ 3-0 YAZYIMMI DEDİ DAHA SONRA SEREMONY GELDİ MUMİ GİTTİ SUAN İKİSİDE YOK SANIRIM :DONLAR MAÇ YAPMADI SANIRIM SEREMONYCRİME BANA VERDİ HAMZA :) AMA BENDE AKSAM GELCEM ÇIKICAM SİMDİ ;)CRİME BURDAMIKİ SEN ÇEK HAMZA
yerli kimler yendi
evet ama mumi ortalarda yokmş galiba