Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => A KATAGORİSİ 1.SEZON => Konuyu başlatan: Hamza - 08 Temmuz 2007, 15:43:48
-
HARUN : 27 PUAN
CEMALAKKO : 25 PUAN
MERT 961 : 22 PUAN
BİGSEXY : 19 PUAN
UĞUR : 16 PUAN
TAYFO : 15 PUAN
HAMZA : 13 PUAN
NİGHTMARE : 13 PUAN
KORSAN 06 : 9 PUAN
BEŞİKTAŞLI EMRE : 8 PUAN
DEVİL : 6 PUAN
SİR.SAFAK : 3 PUAN
FENERKRAL : 1 PUAN
-
Birinci Ultra Lig A 'nin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum . güzel bir turnuva oldu gerçekten
ligimizin sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen harun'u tebrik ediyorum
-
Artık önümüzdeki sezon ULtra Lig B de maçLarıma devam edicem hadi hayırlısı ;D
-
Artık önümüzdeki sezon ULtra Lig B de maçLarıma devam edicem hadi hayırlısı ;D
:D sağlik olsn devil . en kısa zamanda Lig a yükselirsin inş
-
hamza benim mçlarım bitmedi yaa mert yok nightmare'e 3 kez dedim cevap vermedi korsan da msne uğramadı >:(
-
benimkilerde bitmedi cüneyt haklı onunla bu akşam yapıcazda safak yok diger birkaç rakibimde yok :(
-
ohh beee düşmemişim ;D ;D
-
hamza bu akşama kadar bari süre ver benim suçum yok ama mağdur oluyorum
-
benimde oynanmamıs 2 macım var ama..
-
beyler benimde oynayamadiğim 3-4 tane karşılaşma daha bulunuyor fakat birinci sezon için yeterince süre verildiğini düşünüyorum ben . ligi daha fazla uzatmamizin bir anlamı yok gerçekten .
-
beyler benimde oynayamadiğim 3-4 tane karşılaşma daha bulunuyor fakat birinci sezon için yeterince süre verildiğini düşünüyorum ben . ligi daha fazla uzatmamizin bir anlamı yok gerçekten .
hamza bende uzat demiyorum nigtla yapıcam zaten korsanla mert yok yani senin hesaplayacığını bilseydim durumları yazardım lütfen puan tablousunu şimdilik editle bu akşam sonunda yaz
-
DEVİL
SİR.SAFAK
FENERKRAL
küme düştüler yani..!
yawf hamza burda 1,2,3 olana rep varmı
lig b dede varmı ?
-
DEVİL
SİR.SAFAK
FENERKRAL
küme düştüler yani..!
yawf hamza burda 1,2,3 olana rep varmı
lig b dede varmı ?
ne yazık ki halil ;D :(
-
evet halil . önümüzdeki sezon devil , safak ve fbkral lig b de yarişacaklar .
burada ilk üçe girenlere de kaç puan verileceğini duyuracağim birazdan
-
e hamza lig be ne zaman bitcek
-
hamza abi bitsin artık bu lig
-
hamza daha maçlarım bitmedi ve bunda benim suöçım yok >:(
ben senin suçun olduğunu söylemedim ama maçlarina geç başladiğin için yetiştirmeyeceğin belliydi zaten maçi eksik olan sadece sen yoksun ayrıca . benimde 3-4 tane oynanmamiş maçim bulunuyor
hamza nasıl yetiştirmeyeceğim belliydi çok rahat yetiştirirdim ama adam yoktu,son 3 günde 3-4 tane ultra lig maçı yapmışımdır buna rağmen 3 maçım kalmıştı yani rahat yapardım 3 tane maçı ama mert yoktu korsan fazla msne gelmiyodu nighta da 3 kez dedim ayrıca senin maçlarının olması beni ilgilendirmiyor çünkü senin hedefin yok zaten ne düşme tehliken ne ilk 3 e girme şansın var kararın buysa ben çekiliyorum ligden ,onca emeğin karşılığı bu olmamalı...
-
maçlarina geç başlaman doğru değildi kardeşim . mazaretini kabul ediyorm fakat bunun olacağini baştan biliyordum ben . herkesi son bir kaç günde online görmen oldukça zor tabi . eğer en başindan oynasaydin bu istekle şimdiye tüm maçlarina tamamlamiş olurdun . sana ayricalik yapip ek süre veremem malesef . zaten seninde şampiyonluk amacin kalmamiş benim gibi . kalan üç maçini kazansanda haruna yetişemiyorsn .
-
eminmisin?
-
eminmisin?
kalan üç maçini da kazanirsan 28 puan oluyorsn fakat bu üç maçini oynaman için sana uzun bir süre vermem gerekecek . bu da diğer katilimcilarimiza haksizlik olur . mesala devil kalan maçlarini oynarsa ligden düşme tehlikesi kalmayacak ama onun için de ek süre vermeyceğim kesinlikle .
korsan 06 birinci sezonun bitmesi için verilen son günün 5 temmuz perşembe olduğunu söylemişti . fakat bu süreyi sizler için 2 gün daha uzatmaya karar verdim . cumartesi gecesi tüm fikstür topiclerini kilitlemem gerekip puan durumlarini hazirlayacakken Ffc 300 ile ilgilendiğim için buna vakit ayıramadim malesef . pazar günü de ekstradan süre verilmiş oldu sizlere . bu süre zarfinda herkes elinden geldiğince maçlarini tamamlamaya çalişti fakat bir çok yarişmacimiz, süre dolmasina rağmen tüm rakipleriyle oynayamadi . demek istediğim tek mağdur durumda olan sen değilsin cüneyt . bu konuyu kapatalim artik .
İkinci sezonumuz yarin sabah start alacaktir
-
hamza haklı abi 2 gn fazladan bile verdi korsana kalsa o süre içinde yaptıgın yaptıgın bi kaç maçıda yapamıcaktın zaten
-
böyle olacaksa hiç olmasın abi ,neymiş devil filan ligden düşmeyebilirmiş e o zaman o da mağdur olmasın ffc yapacağınıza ligi yapın herkes ffc 300 le ilgilenirken ben bu ligle ilgileniyodum mert ve korsanı msnde görmedim night 3 kez dememe rağmen cvp vermedi.Son kez herkes uyarılabilirdi maçları yapın diye aniden puan durumu hazırlandı ama neyse ya fazla uzatmicam
-
Lig b nin puann durmumunu yap hamza abi bi zahmet yaw :(
-
lig b dekilere rep yokmu 1,2,3 e
-
ayrıca lig a bittiği an lig b ninde bitmesi gerekirdi ne bu ayrıcalık acele anlamıyorum
-
küme düşmedim ;D :D
herkezde oy vermişiti son 3 maçımı ladım düşmedim :D
-
BU ARADA HAMZA ABİ ŞU İSMİMİ ADAM GİBİ YAZIN YA 10 KEZ DEDİM SİZE YAW
"KORSAN06" KORSAN 06 DEĞİİİİİLL >:(
-
ayrıca lig a bittiği an lig b ninde bitmesi gerekirdi ne bu ayrıcalık acele anlamıyorum
Lig b de bitti dostum sadece puan durumu yok onuda hamza abi hazırlar inş :)
-
Lig b nin puann durmumunu yap hamza abi bi zahmet yaw :(
beyler her işe birden yetişemiyorum gerçekten . lig b yi başka biri yapsin
-
21 MIII ???
HAMZA NE ETTIN AGA BENIM 25 PUANIM VAR :D
-
21 MIII ???
HAMZA NE ETTIN AGA BENIM 25 PUANIM VAR :D
bende seni 27 saydım ;D bi daha sayam ben
-
ttm dogru 25 ouanın var sanırım ;D
-
OK ;) ;)
-
OK ;) ;)
yok aga sen kendi topicini hesapla bi daha
-
evet 25 puanım var. devılle yaptıgım macı ve bıgsexyle berabere kaldıgım macı eklememısım fıxture hamza ondan yanılmış ;)
-
evet 25 puanım var. devılle yaptıgım macı ve bıgsexyle berabere kaldıgım macı eklememısım fıxture hamza ondan yanılmış ;)
Hmm kusura bakma aga . ben sadece fikstürlere baktim
-
ben lig b'nin puan durumunu yapıyorum ;)
-
oke kolay gele
-
ben lig b'nin puan durumunu yapıyorum ;)
tamam devil saol
-
tebrıkler harun
-
ya 2 maç eksikle 3. olmuşum ama safak ve big i son günden 1-2 gün öncesine kadar beklemiştim sonra da talihsiz bir şekilde bilgisayarım parçalandı o maçların bana werilmesi lazım dı ya neyse