yaw bana rakip die şafağımı verdiniz ehehe ;D :D
yaw bana rakip die şafağımı verdiniz ehehe ;D :D
sende kendini dünya fifalar şampiyonu sanıyon . sana bir koycaklar fifada o zmn kendine gelcen anlaşılan
banko şafak ;)
aga daha fazla bile atarsın ama matador fifa oynamıyo ;D ;Dyaw bana rakip die şafağımı verdiniz ehehe ;D :D
sende kendini dünya fifalar şampiyonu sanıyon . sana bir koycaklar fifada o zmn kendine gelcen anlaşılan
banko şafak ;)
lan bebe ben saka yapıyorum sana 10 atarm bunu biliyorum ;)
aga daha fazla bile atarsın ama matador fifa oynamıyo ;D ;Dyaw bana rakip die şafağımı verdiniz ehehe ;D :D
banko şafak ;)
lan bebe ben saka yapıyorum sana 10 atarm bunu biliyorum ;)
yaw bana rakip die şafağımı verdiniz ehehe ;D :Dolm vallaha sen akıllanmıcaksın heralde hee lampard agal valla sınırlerımı bozuyorsun senı yenıyorum yenıyorum halada konusuon halada konusuon konusmaman ıcın ılla 10 tane gol mu atalım sana ??? meydan okudun bana orda yendım daha oncede baska sıtede meydan okudun ordada yenbdım daha ne ıstıon 10 tane gol yemek mı ???
yaw bana rakip die şafağımı verdiniz ehehe ;D :Dolm vallaha sen akıllanmıcaksın heralde hee lampard agal valla sınırlerımı bozuyorsun senı yenıyorum yenıyorum halada konusuon halada konusuon konusmaman ıcın ılla 10 tane gol mu atalım sana ??? meydan okudun bana orda yendım daha oncede baska sıtede meydan okudun ordada yenbdım daha ne ıstıon 10 tane gol yemek mı ???
ben yendım ;) hem olm sen saka yapaılırsın ama dıger cocuklar saka anlamaz gercek sanır bana rakıp olaarak safagımı verdın dıon :Dyaw bana rakip die şafağımı verdiniz ehehe ;D :Dolm vallaha sen akıllanmıcaksın heralde hee lampard agal valla sınırlerımı bozuyorsun senı yenıyorum yenıyorum halada konusuon halada konusuon konusmaman ıcın ılla 10 tane gol mu atalım sana ??? meydan okudun bana orda yendım daha oncede baska sıtede meydan okudun ordada yenbdım daha ne ıstıon 10 tane gol yemek mı ???
la saka yapıyorum hmde kimi yeniyon en cok km yendi sole.! ?
öff maçda kralsınız gelin mevzuya ulann ;D mevzuda kral biziz
BİZİM SEVDAMIZ BAMBAŞKA BİR SEVSDADIR SİYAH KIRMIZI BAŞIMIZIN TACIDIR..EN KRAL MEVZUDA BİZİM ADIMIZ VARDIR KARAGÜMRÜK BU ALEMİN KRALIDIR..
CEMALAKKOYA SORUN ODA BİZİM ORDA ;) ;) ;)
KOÇUM KAYNAK İSTERSEN BİNLERCE SATIR,MEVZU RESMİ VİDEOSU VAR KOYARIM SİTEYE LAMPARD BEBESİ
BİZİM SEVDAMIZ BAMBAŞKA BİR SEVSDADIR SİYAH KIRMIZI BAŞIMIZIN TACIDIR..EN KRAL MEVZUDA BİZİM ADIMIZ VARDIR KARAGÜMRÜK BU ALEMİN KRALIDIR..
KOÇUM KAYNAK İSTERSEN BİNLERCE SATIR,MEVZU RESMİ VİDEOSU VAR KOYARIM SİTEYE LAMPARD BEBESİ
ulan adam gibi konus bu sfrde ben msnini almıyım elnden >:( >:(
ulan adam gibi konus bu sfrde ben msnini almıyım elnden >:( >:(
KLAVYE ÇOCUĞUYLA OLNUMUYOR BU İŞLER NERDE OTURUYON OLM SEN KLAVYE BEBESİ
öff maçda kralsınız gelin mevzuya ulann ;D mevzuda kral bizizvallamı cemıl cemal karagumruktemı oturuyor :D la yakınmıs bende hacıhusrevdeyım
OYUNDA OLMAYABİLİRM AMA MEVZUDA SONUNA KADAR....
cemıl ıstedıgın mevzu olsun daha dune kadar cenderelı halİT le ugrasıodum artık ugrasamaz hale geldı pzvnk.
yes tanırım matrı ıle gezerken matrı cektı onu kenara konustu ;D ;D :D :Dcemıl ıstedıgın mevzu olsun daha dune kadar cenderelı halİT le ugrasıodum artık ugrasamaz hale geldı pzvnk.
nurişi tanırsın belki ;) televizyonlara çıkan...