ya çok saçma bi olay var eşleşmenin üzerinde 2+1 maç sisteminegöre oynanacaktır diyo yani iki maç alan kazanır diyo eşleşmenin altında da beraberlik yoktur uz.ya da penaltılarla galip belirlenecektir diyo burda bi çelişki var eğer final tek maçsa penaltılara kadar gitmeli..
ağa bundan önceki team cup maçlarında berabere de bitenler olmuştu yani penaltılara gitse neden berabere yazsınlar o not saçma bana güven o kadar yazı yeterliya çok saçma bi olay var eşleşmenin üzerinde 2+1 maç sisteminegöre oynanacaktır diyo yani iki maç alan kazanır diyo eşleşmenin altında da beraberlik yoktur uz.ya da penaltılarla galip belirlenecektir diyo burda bi çelişki var eğer final tek maçsa penaltılara kadar gitmeli..
agam final tek maç değil 2+1 sistemi ve beraberlik yok penaltılara kadar gitcek lütfen orda yazılanları edtileme ;)
aga bizim bi maç berabere bitti :S bi maçı 7-3 ben aldım diğer maçı veya maçları yapacazağa bundan önceki team cup maçlarında berabere de bitenler olmuştu yani penaltılara gitse neden berabere yazsınlar o not saçma bana güven o kadar yazı yeterliya çok saçma bi olay var eşleşmenin üzerinde 2+1 maç sisteminegöre oynanacaktır diyo yani iki maç alan kazanır diyo eşleşmenin altında da beraberlik yoktur uz.ya da penaltılarla galip belirlenecektir diyo burda bi çelişki var eğer final tek maçsa penaltılara kadar gitmeli..
agam final tek maç değil 2+1 sistemi ve beraberlik yok penaltılara kadar gitcek lütfen orda yazılanları edtileme ;)
HaLiLL 3-7 Devilaga 4.maça gidecek ;D ;D
HaLiLL 3-3 Devil
HaLiLL 4-3 Devil 15 dksi oynancak
HaLiLL 3-7 Devilaga 4.maça gidecek ;D ;D
HaLiLL 3-3 Devil
müsaitsen yapalım geri kalan kısmını ..? msndeyim yeni msnimde ;)HaLiLL 3-7 Devilaga 4.maça gidecek ;D ;D
HaLiLL 3-3 Devil
;D ;D
akşam yapak ok ;)ok sende hep akşama erteliyon sonra yapamıyoz :D
birazdan çıkacam ;D ;Dakşam yapak ok ;)ok sende hep akşama erteliyon sonra yapamıyoz :D
beyler beraberlik yokki yaw neden anlamıyorsunzu 3-3 olmaz o ya pff