hamza çekiordu b,ldig,m kadarıyla neyse
başarıalr benle gerard maça dalıorz
hamza çekiordu b,ldig,m kadarıyla neyseo zaman hamza editle benim kurayı sen yaz
başarıalr benle gerard maça dalıorz
en zor rakibi de bana vermişssiniz amk ne biçim kura:D:Dhangisi kolay ???
en zor rakibi de bana vermişssiniz amk ne biçim kura:D:Dharunmu en zor rakıp ;D ;D :D :D
sie lan :D :D :D :D walffc de herkes ii güzel bi organizasyon olcaken zor rakibi de bana vermişssiniz amk ne biçim kura:D:Dharunmu en zor rakıp ;D ;D :D :D
hamza editle benim kurayı istersen
ben çekiyodum dedin yahamza editle benim kurayı istersen
neden :D
cuneyt ha sen cekmıssın ha hamza farketmezkıben çekiyodum dedin yahamza editle benim kurayı istersen
neden :D
ben yedekmiyim ?evet ilk yedeksin
hamza rütbeeeeeee:D
hamza rütbeeeeeee:D
ya bi konuyu bile sabitliyemiyom dün msn e çağırdı 45 dk nutuk attı nadir e dikkat et falan salladı bişeler oke rütbeni veriom dedi yalan oldu benim rütbehamza rütbeeeeeee:D
mumi sen boşuna bekleme o kahvaltıdan sonra öğle yemeğine geçer onun midesi durmaz 7/24 tıkınıyo :D:D ;D
ben devam edemiyecem bu sebepten dolayı hakkımı haruna veriyorumbaşkasına vermeyin :D::D::DDBUNU KABUL EDEMEM ;D ;D
gerrard:6 Harun:5 İlk sonuç bizden olsun çok zevkli maçtı tebrikler arkadaşa
sir_Safak - 4-5 hanry
cok dondu yaaa :-\ :( :( tebrıkler henry ıyı ıs cıkardın
şuraya bak oyunsitenizi temsil eden iki eleman ilk turda elendi ffc den rezalet :D :D :D
sirsafak 4-6 HENRY
sirsafak 4-6 HENRY
tbrkler henry
BENIM 1000 REP I YOLLARMISIN
muhammed_emin_68@hotmail.com ekle
tbrkler henry şafak ne oldu lan :Dolm napım lan allah carpsınkı ban donuyordu :( sen kendıne ben sende yenılmıssın zuuhaa :D ;D
tbrkler henry şafak ne oldu lan :Dolm napım lan allah carpsınkı ban donuyordu :( sen kendıne ben sende yenılmıssın zuuhaa :D ;D
knka gençlerin önünü açioruz 54 tane aldım bi eksikten bişi olmaz :Dtbrkler henry şafak ne oldu lan :Dolm napım lan allah carpsınkı ban donuyordu :( sen kendıne ben sende yenılmıssın zuuhaa :D ;D
bende 24 tane ehuehuehue ;D ;D :D :D evt genclerın onunde durmayalım :D ;Dknka gençlerin önünü açioruz 54 tane aldım bi eksikten bişi olmaz :Dtbrkler henry şafak ne oldu lan :Dolm napım lan allah carpsınkı ban donuyordu :( sen kendıne ben sende yenılmıssın zuuhaa :D ;D
BIG SEXY :6tebrıkler cuneyt
CLUB ERDİ:1
bende 24 tane ehuehuehue ;D ;D :D :D evt genclerın onunde durmayalım :D ;Dknka gençlerin önünü açioruz 54 tane aldım bi eksikten bişi olmaz :Dtbrkler henry şafak ne oldu lan :Dolm napım lan allah carpsınkı ban donuyordu :( sen kendıne ben sende yenılmıssın zuuhaa :D ;D
BIG SEXY :6tbr :)
BIG SEXY :6
hamza yemek yiyor :D:D
biz giriyoruz mumi ileoke başarılar
hakem 90+ uzatmalarini gösterdiği sırada mumi 2-1 öndeydi . birinci uzatma dakikasinda skoru 2-2 yaptim fakat rakibim santradan hemen sonra yeniden 3-2 öne geçmeyi başardi . bu golün hemen ardindan ikinci uzatma dakikasinda skoru 3-3 e getirdim . 2 dakikada toplam 3 gol oldu . mükemmel bir maçti gerçektenhaydaa hamza hadi ama belirleyin şu skoru
100.dakikada skor 3-3 ken bağlanti kesildi
mumi msnde bekliyorum seni . kalan süreyi yapalim
hakem 90+ uzatmalarini gösterdiği sırada mumi 2-1 öndeydi . birinci uzatma dakikasinda skoru 2-2 yaptim fakat rakibim santradan hemen sonra yeniden 3-2 öne geçmeyi başardi . bu golün hemen ardindan ikinci uzatma dakikasinda skoru 3-3 e getirdim . 2 dakikada toplam 3 gol oldu . mükemmel bir maçti gerçektenhaydaa hamza hadi ama belirleyin şu skoru
100.dakikada skor 3-3 ken bağlanti kesildi
mumi msnde bekliyorum seni . kalan süreyi yapalim