Başarilar beylersağol sanada
hadi beyler yapında yeni ffc açayımsenin rütbe gene gitmiş :D :D
:D :Dhadi beyler yapında yeni ffc açayımsenin rütbe gene gitmiş :D :D
:D :Dhadi beyler yapında yeni ffc açayımsenin rütbe gene gitmiş :D :D
vbenim yetkim niye alındı >:( >:( >:(;D ;D ;D :D :D :D
Gerrard:6- Henry : 3 Maç Çok kastı ama buna da şükür ben finali sora yaparım siz diğer fast cupu açın oke?_??
Gerrard:6- Henry : 3 Maç Çok kastı ama buna da şükür ben finali sora yaparım siz diğer fast cupu açın oke?_??
hamza açalımı yeni bi ffc yeni bir başlangıç yeni bir heyecan :D
ben ilgilenebilirim :)hamza açalımı yeni bi ffc yeni bir başlangıç yeni bir heyecan :D
;D oke açalim
aman yerli insan bişidende eksik kal :Döle deme olm benim yönettigim turnuıvalarda saömpiyon oldun unutma ;D ;D
aga sen kaç ffc yonettın bende 54 tane var :D nyse ben açiorm2 ffc ;D
aga sen kaç ffc yonettın bende 54 tane var :D nyse ben açiorm
YERİ sana hande yenerden bi söz sölicem yan yan yanman lazım DAHA YOL ALMAN LAZIM daha 2 tane olm bu ne :D :D :DBEN AÇMIŞ BULUNUYORUM KAYITLARI :D
nyse ben açtim kayıtları beklerim sizide
:DYERİ sana hande yenerden bi söz sölicem yan yan yanman lazım DAHA YOL ALMAN LAZIM daha 2 tane olm bu ne :D :D :DBEN AÇMIŞ BULUNUYORUM KAYITLARI :D
nyse ben açtim kayıtları beklerim sizide
hamza benim nickimi Big sexy yaparmısın??
EVET BAŞ HARFİ BÜYÜK OLSUN
hamza benim de rütbe var hadi bak sıkılmaya başlıom vermiceksen söle ümitlenmeyim
BIG SEXY:5-4:HAMZA(UZ.S.)
geçen maçta bende olan şans inanılmaz bi şekilde sendeydi hamza çok bariz üstün oynamama rağmen 2. ve 3. golün karambolden geldi.Uzatmaların ilk devresinde yenik olmama rağmen çevirdim maçı çok şanslıydın gerçekten ama sonuçta güzel maç oldu