Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
POPÜLER OYUNLAR => FIFA => FİFA WORLD CUP 2006 => Konuyu başlatan: burak - 23 Mayıs 2006, 19:06:25
-
ewt bu link fifa 06 turkce spiker linki ama world cup a denedim ve %100 calısıo ufal spiker hatası var o 06 da da vardı işte onlar dısında turkiyenin oyuncularının nerdeyse hepsini soyluo yabancı oyuncularıda fifa 06 daki soylenen oyuncuların tümünü soyluo isteyen burdan download et sin..
İNDİRMEK İÇİN
TİKLA.. (http://www.paylas.com/download/933408647/www.fifadelisi.net_2006_tr_spiker.rar.html)
NOT:::BOYUT BİRAZ FAZLAA (170MB)
-
saol dostum ;)
-
harikasin arkadaşim eyallah ;)
-
supersiniz ya maşallah :) sağol burak
-
yaw önemli değil
;D :D
-
paylaşimin için teşekkürler
-
ya bu türkçe spikerin içindeki dosyaları nereye atacağız bi yazarmısınız
-
FIFA WORLD CUP 2006 TURKCE SPİKER DOWNLOAD'ın içindeki dosyaları nereye atıcağız
-
kardeş bende FİFA 2006 Türkçe Spiker var. Bu World cup için Türkçe Spiker aynımı.Aynıysa boşuna indirmeyim. Boyutu fazla...
-
kardeş bende FİFA 2006 Türkçe Spiker var. Bu World cup için Türkçe Spiker aynımı.Aynıysa boşuna indirmeyim. Boyutu fazla...
evet kardeş sanirim ayni demi burak ???
-
NASİL ?? ;D ;D
-
saol kardeş ellerine sağlık
-
türkçe spikerin içindeki dosyaları nereye atıcağız
-
oke kardeş saolasın
-
nereye atcaz bunları bi yardım edin da!
-
arkadaşlar bir yere atmaniza gerek yok zaten baktim kurulumu kendisi yapior yani hedefi kendisi seçior siz bir şeye dokunmayin sadece ileri ileri diyin o ingilizce spiker üzerine kendisi kuracak ;)
-
saol kardeş
-
Teşekkürler
-
türkiye face güncellemesi yüklü konumda. bu yamayı yaparsam kaybolur mu? bi de yamayı indirmeyi denedim olmadı. sayf bulunamıyor yazıyo
-
ÇOK GÜZEL SAOLASIN...
-
saoalsına agamm
-
dediğin gibi dosya biraz büyük de olsa saol emeğe saygı
-
paylaşım için saolun ;)
-
paylaşımın için saol
-
sağol eline sağlık