ya bestle çok kasıo ya başka birisiniverin buraya yada ben başka gruba gideyim >:(BESTLE HERKESDE KASIYO AGA KATLANMAN LAZIMM ;)
aga siteler arsında oynamıştık bana dedi sende daha fazla kastı diğerlerinde bu kdr kasmıo dedi o mzn bi değişiklik yapın plsya bestle çok kasıo ya başka birisiniverin buraya yada ben başka gruba gideyim >:(BESTLE HERKESDE KASIYO AGA KATLANMAN LAZIMM ;)
RAKİPLERİME BAŞARILARtmm kardeşim ama böle bu admı yeneyemiz ben oynarken oyunu göremiom kasmasından dolayı :(
izmirLi boşwer aga katLanıcaz artık :(
aynen benimde öle ama bağlantımı falan güçlendirdim diyo inş biraz olsun düzelmiştir..!RAKİPLERİME BAŞARILARtmm kardeşim ama böle bu admı yeneyemiz ben oynarken oyunu göremiom kasmasından dolayı :(
izmirLi boşwer aga katLanıcaz artık :(
ya bestle çok kasıo ya başka birisiniverin buraya yada ben başka gruba gideyim >:(
DeViL : 4 Burqi : 4evt sennde
zevkli maçtı burqi eline sağlık
DeViL : 3 BestGamer : 5saol zaten coooook goll kacirdim
yine aynı sorun yaşandı ama diyecek bişeyim yok tebrik ediyorum
Evet çok kaçırdın kabul ediyorum önleyemiyorum kiDeViL : 3 BestGamer : 5saol zaten coooook goll kacirdim
sende coook kacirdin ama :)Evet çok kaçırdın kabul ediyorum önleyemiyorum kiDeViL : 3 BestGamer : 5saol zaten coooook goll kacirdim
aga bende kastığı için kaçırdım zaten ama sağlık olsun ii oynadın tbrk etmek lazım ;)sende coook kacirdin ama :)Evet çok kaçırdın kabul ediyorum önleyemiyorum kiDeViL : 3 BestGamer : 5saol zaten coooook goll kacirdim
burqi hemen gel yapalim maci 3 kere sordum hep sora dedin !!!gelmezse hükmen yaz kardeşim benim işime yarar ;D ;D