yinemi harun :):D
crazy yiiğit kanka senı finalde bekliyorum :DHarunu geçebilirsen tabi :)
crazy yiiğit kanka senı finalde bekliyorum :DHarunu geçebilirsen tabi :)
ben bilirim ;D ;Dcrazy yiiğit kanka senı finalde bekliyorum :DHarunu geçebilirsen tabi :)
harun geleceğini nerden biliyon ;D
devil sen girsenetmm emre ile giriyorum ben ;)
TMM BAŞARILARdevil sen girsenetmm emre ile giriyorum ben ;)
eyw plaka ama emre yok ;DTMM BAŞARILARdevil sen girsenetmm emre ile giriyorum ben ;)
;D ;Deyw plaka ama emre yok ;DTMM BAŞARILARdevil sen girsenetmm emre ile giriyorum ben ;)
YerLiPLaka gel seninle yapalım emre 10dk ya kadar gelmezse ;)BEN MAÇ YAPMAK İSTEMİYOM AGA ;) SEN HÜKMEN ÇIK EMRE GELMESSE TMM ;)
maça girdi deville emre bende fenerkralı bekliorm giricez şimditmm
DeviL : 2 Emre : 5TBR
2 gün oynamadık unutmuşuz hemen fifayı :)
HARUN MAÇI YAPCAKMISINIZ YOKSA HÜKMEN ÇIKARAYIM SENİyapacaklar heralde bekler biraz ;)
DeviL : 2 Emre : 5
senin açından öleydi benim açımdan zevkli değildi hiçbiri girmediDeviL : 2 Emre : 5
ellerine sağlık, zevkli mactı devil ;)
DeviL : 2 Emre : 5TBR
senin açından öleydi benim açımdan zevkli değildi hiçbiri girmediDeviL : 2 Emre : 5:D
ellerine sağlık, zevkli mactı devil ;)
Tbrkler emre
beyler ben kaçar siz final topicini açarsınız veya ben açayım harun editler maçı yaptıklarında ???
tmm :Dbeyler ben kaçar siz final topicini açarsınız veya ben açayım harun editler maçı yaptıklarında ???
ben acarım final topiğini ;D
başarılar
tebrikler
beyler ben şimdi çıkıyorum hamzayı görürseniz bu mesajı iletin
"Hamza şu lanet olası rütbeyi ver artık vermiyceksen de söyle haberim olsun.Msn e çağırıyon 2 saat nutuk atıyon lamerlere dikkat et falan sonra ok rütbeni veriyorum..... Hani la rütbem ??:D hala kendimi normal üye gibi hissediyom neden acaba?? siteden soğumama sebep oldun resmen yaw sayende siteyi bırakıcam.Ve son olarak 'RÜTBEM OLMADAN ASLA'
geldim lo
başarılardiego demek bu sitede sadece rütben için kalıyosun normal üye olarakta kalabilirsin herşey rütbe ile olmuyo kardeşim rütbesiz olarak kalmak istemiyosan başka siteler var ;)
tebrikler
"Hamza şu lanet olası rütbeyi ver artık vermiyceksen de söyle haberim olsun.Msn e çağırıyon 2 saat nutuk atıyon lamerlere dikkat et falan sonra ok rütbeni veriyorum..... Hani la rütbem ??:D hala kendimi normal üye gibi hissediyom neden acaba?? siteden soğumama sebep oldun resmen yaw sayende siteyi bırakıcam.Ve son olarak 'RÜTBEM OLMADAN ASLA'
başarılardiego demek bu sitede sadece rütben için kalıyosun normal üye olarakta kalabilirsin herşey rütbe ile olmuyo kardeşim rütbesiz olarak kalmak istemiyosan başka siteler var ;)
tebrikler