ne oldu simdi sero ban yemis hükmenmi aldim?evet hükmen aldın ;)
neresi hükmen behh !!!ne oldu simdi sero ban yemis hükmenmi aldim?evet hükmen aldın ;)
TÜRKÇEMİZ ÖLDÜ MÜ BİG:D :D
CİDDİYİM BEN QUARTER FALAN NE AYAK :D;D ;D
:Dharun güleceğine maçını yap :D
furkan bu world cup maçı niye başlık dünya kupası değil?turnuvanın başı zaten türkçe'Yi batırıyo ;D ;D
ayrıca böyle daha bi avrupai oluyo :D
evet :)furkan bu world cup maçı niye başlık dünya kupası değil?turnuvanın başı zaten türkçe'Yi batırıyo ;D ;D
ayrıca böyle daha bi avrupai oluyo :D
yaw harun dün gircektik bekle geliyorum dedin gelmedin simdide cvp vermiyosun..artık ins son gune kadar yapılmassa arkadas mod die onu cıkarmassınız.aga ikinizde online sınız şu anda msnden halledin hemen ;)
arkadaşlar noıluo ya ben onuru eledim ben fransa yazılmamışm... :'( :'( :'( :'(bi yanlışlık olmuş sanırım adu kusura bakma devil senden de özür diliyorum maçını fransa ile yaparsan çok sevinirim :(
big yapma kardeşim ya ben o kadar galip geldim ingiltere'ye karşı şimdi buna yenilirsem haksızlık olacak..!arkadaşlar noıluo ya ben onuru eledim ben fransa yazılmamışm... :'( :'( :'( :'(bi yanlışlık olmuş sanırım adu kusura bakma devil senden de özür diliyorum maçını fransa ile yaparsan çok sevinirim :(
iskorpitx maçına ilgi göstermediği için fransa-isviçre eşleşmesi oluşmuştur!!!oke saol big ;)
iskorpitx maçına ilgi göstermediği için fransa-isviçre eşleşmesi oluşmuştur!!!