fmanagerfmanager yenısın galıba h.g aramıza
ersinunal@hotmail.co.uk
fmanagerfmanager yenısın galıba h.g aramıza
ersinunal@hotmail.co.uk
4 kişi oldu beyler turnuva kaç kişilik olacak??8
ben açarım ffc yede kaydolsammı olmasammı ya dizi var az snra :)hangı dızı lan
kanal d de lan gencokendın yapsana
hamza benım harun u üyeligi yanı büyük harflerle yapabilirmiyiz ?
yada salla yarın youtubeden izlerim :D rekor kırmam lazım ffc rekoruolm sende varya ne rekoruymus bu
HaruN
ben nasıl yapım olmuyelık bılgılerınden
olmuyo ki üyelik bilgilerindenben nasıl yapım olmuyelık bılgılerınden
eet olm admının yapması lazımoluyosa bende istiyorum harflerin büyük olmasını DeViL böle olursa ii olur ;)
eet olm admının yapması lazımoluyosa bende istiyorum harflerin büyük olmasını DeViL böle olursa ii olur ;)
seremony
by_seremony@w.cn
hamza bensiz ffc açıon ya sana bişi demiom : D
Hamza olmuyo kanki yaw sen halletsene burdayken ;)eet olm admının yapması lazımoluyosa bende istiyorum harflerin büyük olmasını DeViL böle olursa ii olur ;)
Beyler bunu sizde yapabilirsiniz . üyelik ayarlarinizdan
Hamza olmuyo kanki yaw sen halletsene burdayken ;)eet olm admının yapması lazımoluyosa bende istiyorum harflerin büyük olmasını DeViL böle olursa ii olur ;)
tam olarak nerden yapıldığını sölermisin kardeşim bi deneyelimHamza olmuyo kanki yaw sen halletsene burdayken ;)eet olm admının yapması lazımoluyosa bende istiyorum harflerin büyük olmasını DeViL böle olursa ii olur ;)
oluyor beyler . biraz kurcalayin blursnuz . nickinizi değiştirmekten kesinlikle üşenmiyorum elbette ama sizinde öğrenmenizi istiyorum .ben her zaman burada olmayabilirim . değil mi
evet olmuor :)
değiştir butonu yok bizde ondan olmuyo :(evet olmuor :)
beyler anlatiyorum şimdi, dinleyin beni
Proflinize tıklayin . üyelik ayarlarina girin . orada görünen adınızın hemen üstünde Kullanıcı adınız yaziyor . kullanici adınızın hemen altinda küçük harflerle bi tane değiştir butonu göreceksiniz . ona tiklayip nickinizi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz
değiştir butonu yok bizde ondan olmuyo :(evet olmuor :)
Proflinize tıklayin . üyelik ayarlarina girin . orada görünen adınızın hemen üstünde Kullanıcı adınız yaziyor . kullanici adınızın hemen altinda küçük harflerle bi tane değiştir butonu göreceksiniz . ona tiklayip nickinizi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz
bi bak hamza bizde yok öyle bişey ;)değiştir butonu yok bizde ondan olmuyo :(evet olmuor :)
allah alah . olmasi lazim herkesde . üye izinlerine bakayim bi
hamza 2 dk msn ebakıcakmısn bekliorm hadi ?
ayrıcaa normal üyelerde değiştir butonu olmaz bunu sadecee sen ve yöneticiler yapabilrsin ;)
kaçıncı kayıtım
evet o buton yokkdeğiştir butonu yok bizde ondan olmuyo :(evet olmuor :)
kaçıncı kayıtım
1.yedeksin sanirim
evet o buton yokkdeğiştir butonu yok bizde ondan olmuyo :(evet olmuor :)
kaçıncı kayıtım
1.yedeksin sanirim
saol ben eslesmleri cekiyom
harun ve ben yukarıda nicklerin nasıl olacağını yazdım ;)evet o buton yokkdeğiştir butonu yok bizde ondan olmuyo :(evet olmuor :)
tmm . nick değiştirmek isteyen bana söylesin o zaman
big sexy
ballack ben yedek degilim dimi
evet hamza harun ile benim nickleri değiştirirsin oke tatile gitmeden önce yap ama şunu
HaruN ve DeViL olacak
saolasın Hamza ;)evet hamza harun ile benim nickleri değiştirirsin oke tatile gitmeden önce yap ama şunu
HaruN ve DeViL olacak
tamam beyler yapiyorum
BEYLER KAYITLAR DOLMADI MI DAHA ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİNİ BEKLİORUM
eet olmadı wala
sincede ii anlıor bu işlerden yenı olmasına ragmen ;D
BEYLER KAYITLAR DOLMADI MI DAHA ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİNİ BEKLİORUM
BEN ÇKTİM KARDES
yok daha cekmemıs kuraları :DBEYLER KAYITLAR DOLMADI MI DAHA ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİNİ BEKLİORUM
BEN ÇKTİM KARDES
oke saol abdulah
bılmem