ben nerdeyim >:( >:( >:( >:( >:( >:(
son kayıtı ben oldum hamza bilio
tmm apo 5-10 dk anca editler :D :D;D ;D ;D
ya hamza dedi git bak kayıt bölümüne son 1 kayıt dedi seremony le as kayıtlar bitti dedi girdim turnuvaya >:( >:( >:( >:(
12 kişilik yapacaksalk oyle ama 8 kişilik oldu.isterseniz edileyeyimyok cektın bırkere edıtlemene gerek yokya hamza dedi git bak kayıt bölümüne son 1 kayıt dedi seremony le as kayıtlar bitti dedi girdim turnuvaya >:( >:( >:( >:(
12 kişilik yapacaksalk oyle ama 8 kişilik oldu.isterseniz edileyeyimyok cektın bırkere edıtlemene gerek yokya hamza dedi git bak kayıt bölümüne son 1 kayıt dedi seremony le as kayıtlar bitti dedi girdim turnuvaya >:( >:( >:( >:(
editlesin aga bu yüzden iki maçımı erteledim
beyler benim rakip ortalıkta yok nerde bu (HENRY)??
hamza HaruN yapmşsn tmm kaslın böle saol şimdi farkettım
olmayan varsa burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benim rakip yok ortalıkta onun yerine şu yerliplaka yı alsanız?
benim rakip yok ortalıkta onun yerine şu yerliplaka yı alsanız?
senin rakip kim kardes
tmm gel girelimm ver hama ;)benim rakip yok ortalıkta onun yerine şu yerliplaka yı alsanız?
senin rakip kim kardes
ben Fmanager rakibim HENRY
tmm gel girelimm ver hama ;)benim rakip yok ortalıkta onun yerine şu yerliplaka yı alsanız?
senin rakip kim kardes
dur bi onaylanırsa yaparız
;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :)hamza HaruN yapmşsn tmm kaslın böle saol şimdi farkettım
kardes senin gozlerin benimkindende bozuk.
hamza - eko
:) :);D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :)hamza HaruN yapmşsn tmm kaslın böle saol şimdi farkettım
kardes senin gozlerin benimkindende bozuk.
hamza - eko
olm ne onay tanırım ne apo hadi hama ver çabuk ;D ;D ;D
yedek alın bigsexy yokydekte yok
senin rakip kim kardes
senin rakip kim kardes
big yok onun yerine çomolokko gelsin gelio konusduk msndentamam iii sanslar
OK BIZ GIRIYORZ MACA SEROYLA ;)cemqal sen 6. yeedksın nasıl gırıon ;D
eko hemen yapalim istersenekoda seni arıyordu
eko hemen yapalim istersentmm kankam ben hazırım msn ye gel yapalım maçımızı
eko hemen yapalim istersentmm kankam ben hazırım msn ye gel yapalım maçımızı
turnuva yetkililerinden biri şu işe bi el atsın , ben(fmanager) şimdi kimle mac yapcam
turnuva yetkililerinden biri şu işe bi el atsın , ben(fmanager) şimdi kimle mac yapcam
senin rakibin henry sanirim
senin rakibin henry sanirim
yani Capkino
tamam demin yazdı hemen yapıyom macımı
apo senin yapacan turnuvanın ben allah allah ya şafak bile benden sonra kayıt oldu o bile var ne biçim iş yaa >:(
nasıl yokum lan seni sildim ben msnden unut beni ;)yedek alın bigsexy yokydekte yok
:D :D :D :Dnasıl yokum lan seni sildim ben msnden unut beni ;)yedek alın bigsexy yokydekte yok
beyler hamza gitti bida gelmedi yedek rakip gelsin ltff bekliorum
beyler hamza gitti bida gelmedi yedek rakip gelsin ltff bekliorumgel yapalımm cüneyt yapmıcakmıs sölei bana ;D ;D
apoyla mı yapcam ben hamza ???:D
>:(apoyla mı yapcam ben hamza ???:D
lan salak mal ben zaten saan seromonyyi koydum korşakamısın olum sen ya cemalakko yazıyodu
lan salak mal ben zaten saan seromonyyi koydum korşakamısın olum sen ya cemalakko yazıyodu