Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 10 Temmuz 2007, 20:43:10

Başlık: Nedir Bu Ya.... ?
Gönderen: LeGeND-MæN - 10 Temmuz 2007, 20:43:10
koçum  beğenmediysen ikonların en sonunda çıkış yazısı olacak oraya tıkla tıklayamassan pm at...

herkes kabyul etti sen mi etmicen git başka sitelere o zmn tabii oralarda bu kadar sık turnuva düzenlenir mi onu bilmem..
Gönderen: Since1903 - 10 Temmuz 2007, 20:45:24
birader sen kimsinde bana burda posta kyuosn ?
Gönderen: ManSpider111 - 10 Temmuz 2007, 20:47:10
koçum  beğenmediysen ikonların en sonunda çıkış yazısı olacak oraya tıkla tıklayamassan pm at...

herkes kabyul etti sen mi etmicen git başka sitelere o zmn tabii oralarda bu kadar sık turnuva düzenlenir mi onu bilmem..
lan cemil dogru düzgün cevap versene adama :)
Gönderen: Since1903 - 10 Temmuz 2007, 20:48:58
bırak bakalım... nereye kadar gidicekkk dostmmm akıllı olmanı tavsiye ediyorum 13 bin msj ına yazık olucak ;) adam gibi burdaa görüşümüzü belirtiyoruzzz eski üyelerdenim ben yeni üyelik aldm hamza tanır beni ;) sorarsın anlatır... burda yetki alanın bi tarafları kalkıyo...
Gönderen: LeGeND-MæN - 10 Temmuz 2007, 20:51:44
bırak bakalım... nereye kadar gidicekkk dostmmm akıllı olmanı tavsiye ediyorum 13 bin msj ına yazık olucak ;) adam gibi burdaa görüşümüzü belirtiyoruzzz eski üyelerdenim ben yeni üyelik aldm hamza tanır beni ;) sorarsın anlatır... burda yetki alanın bi tarafları kalkıyo...

tmm tanıdım bossun..sende dikkat et bir tarafı kalkıyo malkıyo yetki için olsaydı oooo.kaç msjım var hala site moduyum...13 bin msjıma yazık olmaz ben burda msj değil paylaşım,oyunsiteniz için varım... ;)
Gönderen: DeViL - 10 Temmuz 2007, 20:53:24
Tamam kardeşim sakin ol bu kadar sinirlenmene gerek yok.! CemiL sende arkadaşa biraz daha sakin ve düzgün cevap verebilirdin bu kadar sert cevaba gerek yoktu. Kardeşim turnuvadaki kurallar bunlar artık fazla değişeceğini sanmıyorum. Bütün sitelerde hemen hemen bu kurallar uygulanıyor ve artık bizim sitemizde de uygulanmaya başladı
Gönderen: Since1903 - 10 Temmuz 2007, 20:54:49

tmm tanıdım bossun..sende dikkat et bir tarafı kalkıyo malkıyo yetki için olsaydı oooo.kaç msjım var hala site moduyum...13 bin msjıma yazık olmaz ben burda msj değil paylaşım,oyunsiteniz için varım... ;)

boss kim ?... bak dostm... seni mod yapanda kabahat saygılı ol rahatınız bozmıym..