Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => ANADOLU TAKIMLARI => TRABZONSPOR => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 11 Temmuz 2007, 11:28:08

Başlık: Martinez Jun'a takıldı
Gönderen: LeGeND-MæN - 11 Temmuz 2007, 11:28:08

Martinez Jun'a takıldı


Kadrosunda 7 yabancı bulunan Trabzonspor, Jun ve Musampa'yı elinden çıkaramadığı için Sakaryasporlu Martinez'e imza attıramıyor.

***

Jun kabusu

7 yabancısı olan Trabzon, Martinez'le anlaştı. Ama Tomas'a kiralık takım bulunamadığı için tecrübeli kaleciyle sözleşme yapılamıyor.

Yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen Trabzonspor'da Tomas Jun tam bir kâbus oldu. 2005-06'da maliyeti 4 milyon euro'yu bulan Jun'u satamayacağını anlayan bordo-mavililer, kiralık takım arıyor. Ancak Jun'u eski kulübü Sparta Prag da dahil, hiçbir takım istemiyor. Golcü olarak alınan ve Trabzon'da oynadığı 16 maçta hiç fileleri tutturamayan Jun'a menajerler Almanya'da pazar arıyor.

Baş ağrısı Musampa
Jun'u geçen sezon da isteyen Nürnberg'e kiralık olarak vermenin çalışmalarını yapan Trabzonspor yönetiminin ikinci baş ağrısı ise Musampa. Kongo asıllı Hollandalı futbolcu takıma uyum sağlayamadığı için teknik direktör Ziya Doğan tarafından dün de antrenmana alınmadı. 1 milyon 200 bin euro'ya mal olan Musampa'yı yönetim 500 bin euro'ya satmak istiyor. Bu parayı veren kulüp yok.

Transferi bitirdik(!)
Başkan yardımcısı Aydın Pişiren, Tomas Jun ve Musampa'nın transferde büyük sıkıntı oluşturduğunu doğruladı. Pişiren "Hoca ikisini de kadroda düşünmüyor. Bu futbolculara başka bir takım talip olur ve yabancı kontenjanı açılırsa o zaman transferi düşünebiliriz" dedi. Bu arada Ziya Doğan'ın isteği ile el sıkışılan Martinez'in transferinin de bu futbolculara bağlı olduğu öğrenildi.
Başlık: Martinez Jun'a takıldı
Gönderen: Force23 - 19 Ağustos 2007, 20:37:05
Paylaşım için teşekkürler