Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => BEŞİKTAŞ => Konuyu başlatan: FabregaS - 11 Temmuz 2007, 13:48:27

Başlık: 'Golcü değil stoper'
Gönderen: FabregaS - 11 Temmuz 2007, 13:48:27
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot yabancıda önceliklerinin golcü değil stoper olduğunu belirtti, "Kampa yetiştirmeye çalışıyoruz. Zaten 24 Temmuz'da takımın futbolcu listesini UEFA'ya vermek zorundayız" dedi

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, dün takımın kamp yaptığı Avusturya'nın, Seefeld bölgesinde basın mensuplarına yemek verdi. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk de, Celal Kolot'un verdiği yemeğe misafir olarak katıldı. Demirören, gazetecilerin soruları karşısında, "Ben burada misafirim. Yemeği veren Kolot, sorularınızı ona sorun" diye espri yaptı.

'Navarro'yu çok istedim'

Kolot yemeğin ardından kendisine yöneltilen çeşitli sorulara şöyle yanıt verdi:
"Gazetelerin yazdığı gibi santrfor almayacağız. Öncelikli hedefimiz bir stoper. Federasyon 6+1 kararı verdi. Navarro'yu transfer etmeyi çok istedim. Kendisi o kadar değerli bir oyuncu ki, yedi senedir sakat sakat oynamasına rağmen hâlâ para ediyor. Stoper transferini kampa yetiştirmeye çalışacağız. Zaten bu ayın 24'ünde UEFA'ya liste vermek zorundayız."

Yerli transferler konusunda da bir açıklama yapan Kolot, "Türkiye'den en çok almak istediğim oyuncular Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal'dı ama olmadı. İngiltere'ye giden Tuncay gibi bir oyuncuyu her zaman Beşiktaş'ta görmek isterdim. Fenerbahçe onun eksikliğini çok hissedecek" ifadesini kullandı.

Tümerli fotoğraf odasında

Kadrolarının çok iyi olduğunu belirten Başkan Yıldırım Demirören, Mehmet Topuz için Kayserispor'a 5 milyon euro nakit, artı üç futbolcu teklif ettiğini açıkladı. Tümer'in fotoğraflarının kaldırıldığı yolundaki haberleri de yalanlayan Demirören, kendi odasında, Tümerli fotoğrafın bulunduğunu belirtti.

Yayıncı kuruluştan da yakınan Demirören, "Yeni sezonda artık sadece maçı verecekler. Saha içinde ve koridolarda artık kamera olmayacak. Maalesef yayıncı kuruluş iyi yönlerimizi değil, bize zarar verecek yayınlar veriyor" ifadelerini kullandı.
Başlık: 'Golcü değil stoper'
Gönderen: LeGeND-MæN - 12 Temmuz 2007, 18:55:03
eyw kardeşim...