sendemi çektin ozm benimlini yolluyorum geri donusumeoke
ben burdayım safak yapalım istersen gerard yoksagerrard yok safakk 123 ekle
geldim
Team Cup Maçına gitmiştim geldim kusura bakmayın neyseki hiçbir maç yapılmamış daha
Team Cup Maçına gitmiştim geldim kusura bakmayın neyseki hiçbir maç yapılmamış dahaaga safak ile plaka maça girdiler
niye_?sen gelmedin diye adam ne zamandan beri seni bekliyo
geldim27dk dır yokmuşsun ortalıkta
10 dk bile olmadı bea ilk sonuç gelmemiş bile ben yazdığımda direk neden yedek kayıt alıoki ilk maçın sonucu gelinceye kadarr bekle gelmezsem tamam al yedek :Saga kuralar çekildikten sonra beklenir eğer gelmezsen yedek kayıt ile maça girilir ilk maç oynandıktan sonra değil ;)
tamam amk big gel bari senle finali yapalım2 MAÇ YAPMIŞSIN 27 DK AZ BİLE
sir_SAfak 7 - 3 yerlıplakatebrikler kanka gerçekten güzel maçtı. ;) ilk yarı tamamiyle safak çok güzel oynadı ve 2-0 yaptı ama ikinci yarı gerçekten ben güzel oynadım maçı 3-3 getirdim ama son 10 dk 4 gol yedim napalım saglık olsun ;)
ellerıne saglık zeynelsir_SAfak 7 - 3 yerlıplakatebrikler kanka gerçekten güzel maçtı. ;) ilk yarı tamamiyle safak çok güzel oynadı ve 2-0 yaptı ama ikinci yarı gerçekten ben güzel oynadım maçı 3-3 getirdim ama son 10 dk 4 gol yedim napalım saglık olsun ;)
sir_SAfak 7 - 3 yerlıplakatebrikler kanka gerçekten güzel maçtı. ;) ilk yarı tamamiyle safak çok güzel oynadı ve 2-0 yaptı ama ikinci yarı gerçekten ben güzel oynadım maçı 3-3 getirdim ama son 10 dk 4 gol yedim napalım saglık olsun ;)