volkan:3neden..?
fbli_07:0
Hükmen !!!!!
slaugter msn de yok hamachiye ağ verdim ordada yok sitedede onu bulamıyorum hükmen yenmiş mi sayılıyorumaga bekle bakalım biraz yedek kayıt gelirse onunla yaparsın gelmezse hükmen bi üst tura çıkarsın ;)
volkan:3neden..?
fbli_07:0
Hükmen !!!!!
yerli yalaka gel aga fenerkral07MAÇA GİRÖMİSİTİM FENER ;)
1
başarılar olmayan olursa 1.yedegimeminmisin
hemde hiç olmadıgım kadarbaşarılar olmayan olursa 1.yedegimeminmisin
o zaman yanıldın yusufla maça giriyoruz ;)hemde hiç olmadıgım kadarbaşarılar olmayan olursa 1.yedegimeminmisin
ben ydek oldugumdan eminim dedim giriosan gir ne alakası war ;)o zaman yanıldın yusufla maça giriyoruz ;)hemde hiç olmadıgım kadarbaşarılar olmayan olursa 1.yedegimeminmisin
;D ;D ;DKESSS 8)
BIG SEXY:4-1:YUSUFIGOTBR
yalaka ordamısın loEVET LOWW
fenerkral : 7 - 3 : Haruntebrikler fenerkral
Biraz Çabuk Bitirirseniz Turnuvayı Sevinrirz... Bazı Arkadaşlar Yeni FFC forumu açmış.. kayıtrları açtım ama kitledim.. bu bitince açıcam... !aga be bana 45 rep borcun var yollarsan ii olur
Biraz Çabuk Bitirirseniz Turnuvayı Sevinrirz... Bazı Arkadaşlar Yeni FFC forumu açmış.. kayıtrları açtım ama kitledim.. bu bitince açıcam... !aga be bana 45 rep borcun var yollarsan ii olur
eyw ;)Biraz Çabuk Bitirirseniz Turnuvayı Sevinrirz... Bazı Arkadaşlar Yeni FFC forumu açmış.. kayıtrları açtım ama kitledim.. bu bitince açıcam... !aga be bana 45 rep borcun var yollarsan ii olur
yolladım kardeşim ;)
EKO 7 - 4 MUMİ
TBRK KARDEŞİM İİ MAÇTI ELLERİNE SAĞLIK