Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => B KATAGORİSİ 2.SEZON => Konuyu başlatan: amett - 11 Temmuz 2007, 19:25:32

Başlık: HAMACHİ AĞI
Gönderen: amett - 11 Temmuz 2007, 19:25:32
AĞ : ULTRA LİG B KATEGORİSİ 2. SEZON

ŞİFRE : oyunsiteniz.com

NOT : BEYLER HERKS GELSİN BU AĞDA BULUŞALIM BİRBİRİMİZİ BURDAN BULALIM ÖTEKİ TÜRLÜ ZOR OLUYO  :)
Gönderen: Diego - 12 Temmuz 2007, 13:28:49
OLUR
Gönderen: amett - 12 Temmuz 2007, 15:59:21
OLUR

olur diyosun ama ağda hiç gözükmüyon
Gönderen: Diego - 12 Temmuz 2007, 16:11:53
gelirim bi ara
Gönderen: amett - 12 Temmuz 2007, 20:49:34
gelirim bi ara

kardeşim konuşucaksan adam gibi konuş adam oldun biraz lan ağ kurduk gelsin maçlarınızı yapın diye kötümü yapıyoz ama kimsenin şeyinde değil gelenle yaparız gerisi beni bğalamaz zaten bi bok yiyeceğin yok önce üyelerine saygılı davranmayı öğren şurda 2 maç yapalım diyoruz insaının şevkini kaçırmakta birebirsiniz naparsanız yapın >:( hamza kusura bakma böle adamlar insanla nası konuşucağını bilmiyo saygılı davranmayı öğretki bunlara üyelere örnek olsunlar ii turnuvalar size
Gönderen: FabregaS - 12 Temmuz 2007, 21:25:20
ahmet orda mısın macımızı yapalım  ;)
Gönderen: amett - 12 Temmuz 2007, 21:38:59

yok kardeşim yapmıcam başarılar sana maçlarında
Gönderen: FabregaS - 12 Temmuz 2007, 21:39:37

hukmen mi  :-\
Gönderen: amett - 12 Temmuz 2007, 21:40:33

hükmen yaz kardeşim ssenle nerde eşleşmişsek hükmen yaz hepsine
Gönderen: FabregaS - 12 Temmuz 2007, 21:42:50

hükmen yaz kardeşim ssenle nerde eşleşmişsek hükmen yaz hepsine

hımm oke
Gönderen: -Qlv- - 13 Temmuz 2007, 00:53:19
Amett rica ediyorum çekilme bari öbür üyeler seni örnek alsın herşeye karşı sabırlı ol ;)
Gönderen: sir_safak - 13 Temmuz 2007, 11:56:06
saol amett
Gönderen: Diego - 13 Temmuz 2007, 13:53:16
YA TAMAM ÖZÜR DİLERİM GEİORM
Gönderen: amett - 13 Temmuz 2007, 15:54:53
Amett rica ediyorum çekilme bari öbür üyeler seni örnek alsın herşeye karşı sabırlı ol ;)

kardeşim dalga konusunu kaldıramıyorum şurda ciddi bişe yapmaya çalışıyoruz kimse ağ açmamış kolaylık sağlıyoruz maçlarımızı iyi bir şekilde yapalım birbirimize en kıs yoldan ulaşalım diye ama biri çıkıyo dalga geçer gibi konuşuyo buda insanın sinirini bozuyo ayıptır yani yha bi oyun oynamak için geliyorum buraya bu şekilde davranmanın kimsede hakkı yok bana ben burda yenilsemde bütün maçlarımdan zevk alarak oynuyorum turnuvayıda bitene kadr devam ettirmeye ligte yetklilere zorluk çıkarttırmamaya çalışyorum hamza kardeşim çok iyi bilir bunu wc ligini hatırlarsa çünkü bende bu sitede uzun süre turnuva yetkililiği yaptım ama kimsenin kalbini kırıcak şekilde davranmadım herkese kardeşim denilerek konuşuluyo burda şu kardeşlik biraz gösterilse negüsl olucak nese herkese başarılar. 
Gönderen: DeViL - 13 Temmuz 2007, 16:42:52

kardeşim dalga konusunu kaldıramıyorum şurda ciddi bişe yapmaya çalışıyoruz kimse ağ açmamış kolaylık sağlıyoruz maçlarımızı iyi bir şekilde yapalım birbirimize en kıs yoldan ulaşalım diye ama biri çıkıyo dalga geçer gibi konuşuyo buda insanın sinirini bozuyo ayıptır yani yha bi oyun oynamak için geliyorum buraya bu şekilde davranmanın kimsede hakkı yok bana ben burda yenilsemde bütün maçlarımdan zevk alarak oynuyorum turnuvayıda bitene kadr devam ettirmeye ligte yetklilere zorluk çıkarttırmamaya çalışyorum hamza kardeşim çok iyi bilir bunu wc ligini hatırlarsa çünkü bende bu sitede uzun süre turnuva yetkililiği yaptım ama kimsenin kalbini kırıcak şekilde davranmadım herkese kardeşim denilerek konuşuluyo burda şu kardeşlik biraz gösterilse negüsl olucak nese herkese başarılar. 
Tamam Ahmet furkan'ın kusuruna bakma sen maçlarını tekrar yapmaya başla istersen ama geri dönmek istemiyosan bu senin kararın saygı duymak gerekir ;)
Gönderen: LeGeND-MæN - 13 Temmuz 2007, 17:59:02
fırlama furkan her yeri batırıyon.. ;D
Gönderen: Diego - 13 Temmuz 2007, 18:50:08
imzan süper cemil
Gönderen: amett - 13 Temmuz 2007, 20:03:06

Tamam Ahmet furkan'ın kusuruna bakma sen maçlarını tekrar yapmaya başla istersen ama geri dönmek istemiyosan bu senin kararın saygı duymak gerekir ;)

sağol devil siz devam edin