Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 12 Temmuz 2007, 13:49:45
-
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
-
ARJANTİN DİYORUM
-
Brasil
-
arjantın bence
-
brasil :D
-
arjantin
-
sıra sıra mı gidiyyonuz hadi ben bozmim sırayı
brasil :D
-
ARJANTİNİ DURDURMAK COK ZOR ARJANTIN ALIR ;)
-
ARJANTİNİ DURDURMAK COK ZOR ARJANTIN ALIR ;)
brasil(sırayı bozmuyom yoksa forever arjantin) ;D
-
arjantin
-
arjantin
BRASİL :D
-
brasil
-
abı arjantınnn
-
brasil
-
Brezilya..!
-
her türlü arjantın
-
ben brezilya dedim ama fikrimi değiştiriyorum istatistiklere falan baktım kadrolara baktım arjantin daha avantajlı brezilya'ya göre onun için bu maçı
ARJANTİN ALIR
-
SIRAYI BOZUYORSUNUZ >:( >:(
-
lan brezilya diyorumda maç ne zaman kaçta
-
beyler izleyin bugün gece olması lazım ben uyumuyom walla iç bir nescafe ;D
-
Brezilya'da Ronaldinho ve Kaka yok...!
Ama Arjantin FULL kadro
BANKO ARJANTİN
-
bencede arjantın ıddıada 10 ytl yatırdım :D
-
bre 1-0 önde
-
bre 2-0 yapti!
-
vayyy
-
Brezilya 3-0 Arjantin dk 27 ye kadar izledim ama hiçbir golü göremedim çünkü uyumuştum 5. dkda uyandım onun için göremedim
-
brezilya aldı arjantine yazık yaw :(
-
kaaç kaç aldı
-
Brezilya, Arjantin'i Yıktı: 3-0
04.09.2006 - 06:25:04 |
2006 Dünya Kupası’nın hayal kırıklığı yaratan iki ekibi Brezilya ile Arjantin, dün İngiltere’nin Londra kentinde özel maçta karşı karşıya geldi.
Emirates Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Sambacılar 3-0 gibi net bir skorla kazandı. Dünya Kupası’nda bekleneni veremeyen Ronaldinho, Adriano ve Ronaldo’dan yoksun mücadele eden Brezilya’nın gollerinin ikisini, ilk kez A milli olan Shakthar Donetsk’ten Elano (Dk.3 ve 67) atarken, diğer golü Kaka (Dk.89) kaydetti.
-
3,0 brezılya suprız bır sekılde yendı
-
lan apo o diil o baska
-
3-0 bitti bir golüde galatasarayın gündemindeki baqtista attı
-
Brezilya iki önemli yıldızından yoksun olmasına rağmen maçı rahat bir şekilde kazandı. Arjantinden finalde böyle bir performans beklemezdim gerçekten..!
-
Dida Cafu Kaka Ronaldinho Ronaldo Adriano
-
Dida Cafu Kaka Ronaldinho Ronaldo Adriano
Ben Kaka ve Ronaldinho'yu kastettim kardeşim ;)
-
2006 Dünya Kupası’nın hayal kırıklığı yaratan iki ekibi Brezilya ile Arjantin, dün İngiltere’nin Londra kentinde özel maçta karşı karşıya geldi.
Emirates Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Sambacılar 3-0 gibi net bir skorla kazandı. Dünya Kupası’nda bekleneni veremeyen Ronaldinho, Adriano ve Ronaldo’dan yoksun mücadele eden Brezilya’nın gollerinin ikisini, ilk kez A milli olan Shakthar Donetsk’ten Elano (Dk.3 ve 67) atarken, diğer golü Kaka (Dk.89) kaydetti.
apo bu 2006 nın ;)
-
apo bu 2006 nın ;)
:D :D :D
-
A.Q YANLIS YERİ KOPYALAMISIM :D :D :D
-
. YANLIS YERİ KOPYALAMISIM :D :D :D
;D ;D ;D
-
:D :D
-
hyr yendi brezilya hatta baptista attı
-