FORMAT ATIN MI CRIME DÜZELDI MI PC ??
Apo bilerek mi eşleştiriyosun yine fenerkral gelmiş
CRIME BENIM DWONLOAD 85TE BITSIN HEMEN GELCEM HAMAYA ;)
crime şir şafak yok yedek katıla kimse onla yapim benala ala burdakı kım olm :D
basarılar
kArtAL EmRe 11 - 3 Yusufigotebrikler
zevkli mactı saol yusuf ;)
kArtAL EmRe 11 - 3 Yusufigo
DeViL : 8 Fenerkral : 6
her yenildiğinde bahane bulmasan olmaz ha
garı gibi koseden geip pas at gol sen git hediyeli turnuvalarda oyna biz burda zevk için oynuyoruz .istedigi gibi oynar !!!
garı gibi koseden geip pas at gol sen git hediyeli turnuvalarda oyna biz burda zevk için oynuyoruz .tamam fenerkral sadece iki gol attım koseden olm yenilmeyi hazmetmeyi öğren biraz her seferinde yeniyorum her zaman başka bi bahane yeter artık yaw ..!!
kArtAL EmRe 11 - 3 Yusufigotebrikler
garı gibi koseden geip pas at gol sen git hediyeli turnuvalarda oyna biz burda zevk için oynuyoruz .
kArtAL EmRe 11 - 3 Yusufigo
tesekkur ederim
TBRK..
garı gibi koseden geip pas at gol sen git hediyeli turnuvalarda oyna biz burda zevk için oynuyoruz .ayrıca git sen hediyeli turnuvalarda oyna şimdi buraya bişey diyecem ama yöneticisin dua et yöneticilere saygımız var ;)
adam oyun olduğunu unutuyo işte bide bana diyo oyundan zevk al diye kendi sanki ortadan pas çevirip geliyo hepsini köşelerden girdingarı gibi koseden geip pas at gol sen git hediyeli turnuvalarda oyna biz burda zevk için oynuyoruz .
adamin biri yenilgiyi hazmedemiyormus muhahaha ulan sadece oyun laa ;D
la git bebe oynama ben yapmaz sandım ilk baslarda yapmıyodun sonra sıkışınca hemen koseden gel gol at ben man marking yapmasınıda bilirimadam akıllı konuş lan man marking yapsan nolur onu yapınca yenecekmisin sanki :D :D 8 tane attım hala susmuyo yaw
arkadaslar tartışmayın zevk icin oynuyoruz bu oyunu tartısmaya ne gerek varbunu tartışmayı çıkarana söle emre ;)
CRIME HADI YAWWWWWWWW ;Dhamachidede yok apo nereye gittiyse :D :D
arkadaslar tartışmayın zevk icin oynuyoruz bu oyunu tartısmaya ne gerek varbunu tartışmayı çıkarana söle emre ;)
lan ne olacak biliyonmu ileri gidince geriye anıden donunce adamı bırakmıyacak yani anladınmı pas attıgın adam boş kalmıcak zaten 5 golun oyleydiyapsaydın yenildikten sonra mı aklına geldi sen yaparsan bende yaparım ;)
sende sadece maç sonucunu yaz yorum yapma !
oke bidahaki sefere maç sonucunu yazacam ama sende hamachiden sadece tebrik et tamam mıarkadaslar tartışmayın zevk icin oynuyoruz bu oyunu tartısmaya ne gerek varbunu tartışmayı çıkarana söle emre ;)
lan ne olacak biliyonmu ileri gidince geriye anıden donunce adamı bırakmıyacak yani anladınmı pas attıgın adam boş kalmıcak zaten 5 golun oyleydiyapsaydın yenildikten sonra mı aklına geldi sen yaparsan bende yaparım ;)
emre bana dedi üstüne alınma ;)arkadaslar tartışmayın zevk icin oynuyoruz bu oyunu tartısmaya ne gerek varbunu tartışmayı çıkarana söle emre ;)
bana mı dedin :)
sir_Safak 6 - 1 mumıtebrikler safak ;)
dk 50 koptu sonrada gıremedık skoru yazmaya karar verdık
henry gel hadi abdullha in fifasi bozulmus zaten bestgamer123 123GELIOM BEKLE
ikinizde almanyadasınız bakalım kim kazanıcak :Phenry gel hadi abdullha in fifasi bozulmus zaten bestgamer123 123GELIOM BEKLE
hee kasmaz ste ne guzel :Dikinizde almanyadasınız bakalım kim kazanıcak :Phenry gel hadi abdullha in fifasi bozulmus zaten bestgamer123 123GELIOM BEKLE
biz bestle girirouz sizde tahimlerde bulunun bakalimbest alır
EKLEMEK ISTEMIO BEYFENDI O DURUMDAhehehe utanmaza bak lan iki saatdir hamada yaziyoz simdi de dedigine bak >:(
3-0HÜKMEN ALIYORUM
10.000 mesajımı buraya atıyorum hayırlı olsun ;D ;D ;Dhayırlı olsun baklalım darısı basıma :D
OLM SEN YEDEKSIN YA EKLERSIN YADA BEN CIKARIM BIR ÜST TURA EKLION MU EKLEMION MU ?????lan sen eklesene ben son 5 macda ekledim eklemiyosan by best 3-0 henry sen bilirsin
OLM SEN YEDEKSIN YA EKLERSIN YADA BEN CIKARIM BIR ÜST TURA EKLION MU EKLEMION MU ?????lan sen eklesene ben son 5 macda ekledim eklemiyosan by best 3-0 henry sen bilirsin
HAKAREK KÜFÜR HE BANA HÄÄÄÄÄÄ ARTIK BU KISILIKLE MAC YAPAMAM GEREKEN YAPILSIN LÜTFENdavranisa bak ayni 10 yasindaki bebe cek git bu siteden seni istiyen yok
beylerrr ılerı gıtmeyın tatsızlık cıkmasın burda yapıorsanız yapın yada ben yazı tura ıle bır ust turu cekıcemtmm cek yazi tura ben bebelerle mac yapmam
BIZ MACA GIRIORUZanlaştınız mı sonunda hadi başarılar..!
safak sen çek yarı finali onların galibi gelince biri ile yapar ;)oke
bekliyoruz ;)safak sen çek yarı finali onların galibi gelince biri ile yapar ;)oke