Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Absolut - 15 Temmuz 2007, 18:33:28
-
Artık Sitemizde Bütün Şampiyonluklar Tekrardan Yazılacaktır...Fifayı Bırakanlar Falan Olduğu İçin Şu Saatten İtibaren Şampiyon Olanlar Bana Pm Atsın ve Şampiyon Olduğu Link'i Atsın ! ve Tekrar Saymaya Başlayalım...Atmayanlar Sayılmayacaktır ! Ben Şampiyonluğu Görsem Bile !
-
BENIM NERDEN BAKSAN FFC LERLE BIRLIKTE BI 50-60 SAMPIYONLUGUM VAR TEK TEK LINKMI ATIM ;)
-
Dostum Mesajıma dikkat edersen bundan sonra şampiyonluklar diyorum ;) ve sen fifayı bıraktın daha şampiyonluklara bakmana gerek yok... bu arada konulara göz kırpma gibi msjlar atmazsan sevinirim... amaç mesaj kasmak olmamalı bence
-
Dostum Mesajıma dikkat edersen bundan sonra şampiyonluklar diyorum ;) ve sen fifayı bıraktın daha şampiyonluklara bakmana gerek yok... bu arada konulara göz kırpma gibi msjlar atmazsan sevinirim... amaç mesaj kasmak olmamalı bence
evt.haklısın sana %1000 hak veriyorum...ben bir kaç defa dedim dinlemediler
-
Bakın Arkadaşlar...Şampiyon Oluyorsunuz... Buna Her Turnuva Geçerlidir Okey,Fifa,ffc ler v.b bana pm atsın ben görüyorum ama bana şampiyon olduğunuz gün pm atmazsanız şampiyonluğunuz geçersiz sayıalacaktır ! ve listeye eklenmiyecek olduğunuz gün pm atmanız gerekiyor !
-
:D biz şampiyon olurken kimse saymıyordu ama neyse okeyde şampiyon olursak yazarız :D
-
yok yazmıyorsunuz şampiyon olduğunuz gün bana şampiyonluk linkini pm atıyorsunuz bende güncelliyorum...
-
tamam canım anladım cümlede bi hata varsa bişi diemicem ama atarız link fln :D
-
iyii :D:D:D:D
-
:D
-
-
-
ŞAMPİYONLUKLARINIZI PM İLE BİLDİRİN ŞAMPİYONLAR LİSTESİNE EKLİYM.. ! BİLDİRMEDİĞİNİZ ŞAMPİYONLUKLAR GÖRSEM BİLE EKLENMEYECEKTİR... HER ŞAMPİYONLUK DAHİLDİR (FFC,SATRANÇ,OKEY...vs...)