Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: avran - 17 Temmuz 2007, 16:15:47
-
dini bilgiler bölümünde moderatör olmak istiyorum yardımcı olurmsunuz
-
Msj sayını 1,000 e yükselt
sonra 2,000 e yükselt dicekler
sonra olursun
birazda konu paylaşım fln yap vs. vs.
ben demiom onnlar öle dicek ;D
ama inş. olursun
-
olursun kardeşim merak etme ;)
-
sağolun
-
olursun senı ısteklı gordum
-
kardes mesaj sayını 1500 konu sayınıda 500 yaparsan seni ben sırf dini bilgiler bolumune mod yapacagım
-
Sen o kadar msj yazmışken site modu ol bence ama yinede sen bilirsin
-
ya arkadaşlar adam modluk istemio ki yani sadece dini bölümlere istio bi bölüm için de o kadar mesaja gerek yok verelim gitsin adı sadece orda mod olcak
-
bencede iyi işler yapar gibi istekli arkadaş bilgilerini paylaşması için mesaj sayısını önemsemek saçma
hocam sorum var ;D
-
ÇALISIRSA DİN OLUMNE MOD YAPARIM.eN AZ 1000 MESAJ 500 KONU
-
avran iyi birisi olursun kardeşim msja hiç gerek yok ;)
-
var
-
bencede verin gitsin :D
-
olm apo cocuk sadece dını bılgıler bolumunde ayrıcalık ıstıo ver gıtsın okadar sey ıstemene gerek yok eger calısmazsa gerı alırsın yetkısıını elınden saden dını bılgılere yetkı ver dıger bolumlerde verme
-
Evet Apo sen Admin değilsin ki sadece bi bölüm için mod olmak istiyo adam ;)
-
avran kardeşim... bu konuya bir daha msj yaz online olduğun zaman sana yetkini veriym ;) ama çalışman gerekir ;)
-
sımdıde avran yok :D
-
sımdıde avran yok :D
:D :D Adam biraz teşekür yazmış gitmiş
-
verin tabii
-
SEN KİMSİN
-
SEN KİMSİN
üdty apo
-
SEN KİMSİN
üdty apo
:D :D YÖNETİCİ FALAN OLSA ANLAYACAM
-
BENİM ADIM ABDULLAH
TANISTIGIMA MEMUN OLDUM NİGHT :)
-
kusura bakmayın arkadaşlar bilgisayarımda küçük ir sorun oluştuğu için konuyu takibim zorlaşmıştı neyseki sorun düzeldi ilginiz için tekrar teşekür ederim mod olunca dini bilgiler bölümünde bilgimilerimi paylaşmaya çalışacağım
-
kusura bakmayın arkadaşlar bilgisayarımda küçük ir sorun oluştuğu için konuyu takibim zorlaşmıştı neyseki sorun düzeldi ilginiz için tekrar teşekür ederim mod olunca dini bilgiler bölümünde bilgimilerimi paylaşmaya çalışacağım
dini bilgiler bölümünde min. 100 topic açip bölüme min.500 mesaj gönderdiğin takdirde seni moderatör olarak yazacağim kardeşim
-
sağol hamza abi teşekkür ederim
dini bilgiler bölümünde min. 100 topic açip bölüme min.500 mesaj gönderdiğin takdirde seni moderatör olarak yazacağim kardeşim
-
sağol hamza abi teşekkür ederim
rica ederim avran . paylaşim ve mesajlarini bekliyoruz . iyi çalişmalar
-
yolun sonundasın bırakmalısın
-
ne alakası var :D
-
ne alakası var :D
:D :D uçmus volkan :)
-
:) :)