tbriklereyw ;)
DeViL : 3 İzmirli : 4saol devil iğer maçlarında başarılar ;)
Ah be maç benimdi ama o direkler olmasaydı :( Kaç tane top direkte patladı. Üstelik 1 tane de penaltı kaçırdım. Gerçekten kabus gibi bir maç oldu. İzmirli'yi tebrik ediyorum ;)
DeViL : 3 İzmirli : 4tebrikler izo :D
Ah be maç benimdi ama o direkler olmasaydı :( Kaç tane top direkte patladı. Üstelik 1 tane de penaltı kaçırdım. Gerçekten kabus gibi bir maç oldu. İzmirli'yi tebrik ediyorum ;)
DeViL : 4 AKG : 3tebrikler LQQQQWW
Devil : 9 Barut : 3tbr devil
DeViL : 7 Fenerkral : 5;D ;D tebrikler
fenerkral bi kerede maç sonunda tebrik etsen ölürmüsün yenemiyosun işte kabul et artık ;)
bana bir daha zevk için fifa oynuyorum deme tamam mı?sana diyen olmadı zaten ben oynadığım oyundan zevk alıyorum ama sen yenildiğin için benim oyunumdan zevk almıyor olabilirsin..! Kimse benim oyunuma karışamaz ve sende bu oyundan benim zevk alıp almadığımı bilemezsin. Zaten bu oyundan zevk almasam oynamam tamam mı
6 maçta 5 galibiyet 15 puaninş :)
inş şampiyon olucam ;)
devil fbli ile tayfunla ben maç yapmamıştım çekilmişler hükmen mi yazayım yoksa çıarcan mı fikstürdenhükmen yaz çıktıkları için ,)
DeViL : 5 Diego : 0İÇİM Bİ ACAYİP OLDU ÇOK YEMİŞİM :D
;D ;DDeViL : 5 Diego : 0İÇİM Bİ ACAYİP OLDU ÇOK YEMİŞİM :D
Devil : 2 Bigsexy : 1
doğruyu sölemek gerekirse çok az pozisyon buldum ama gole çevirdim. 5'li defansı bi türlü geçemedim :)
DeViL : 5 Diego : 0
saol hamza
zorlu bi maçı kazandım
9 maçta 8 galibiyet 1 mağlubiyet 27 puan ;)
Devil : 2 Bigsexy : 15 li defans değildi :D
doğruyu sölemek gerekirse çok az pozisyon buldum ama gole çevirdim. 5'li defansı bi türlü geçemedim :)
5-3-2 ile oynuyodun sanki ;DDevil : 2 Bigsexy : 15 li defans değildi :D
Devil : 7 Crazyyiğit : 4
the champions tbr devil;D ;D ;D saol
ayıptır sölemesi şampiyonu yenmişim haberim yoqqq ;D ;D ;D