izmirli2:4tebrikler kardeşim ii mücadele ettin
devil:3 devil iidi maç onun hakkıydı ama işte şans benen yanaydı bu maç çin saol devil kardeşim
izmirli2:4tebrikler izmir ;)
devil:3 devil iidi maç onun hakkıydı ama işte şans benen yanaydı bu maç çin saol devil kardeşim
ya takma kafana boşver bu oyun böyle işte 82. dakikaya yenik girmeme rağmen maçı çevirdim :)senle fazla alakalı deil ya öenmli maçım vardı 89 da 5-4 öndeyim maç bitio 6-5 yenik durumdayım nese sana dier maçlarında baiarılar
Başarilarhamza sen yokken bana bi allahın kulu 100 rep atmadı repinde deilim amna böle olmaz ki yetkli sözde arkadaşlar gerçi az kişide varmış rep atma yetkisi ya nese
3 maçın var en kısa sürede tamamlarsan sevinirimrahat ol biri yiğitle biri furkanla dierini bende bilmiom ama yaparım ;D
way ahmza h.g ya özlettin kendini
Başarilarhamza sen yokken bana bi allahın kulu 100 rep atmadı repinde deilim amna böle olmaz ki yetkli sözde arkadaşlar gerçi az kişide varmış rep atma yetkisi ya nese
yok hamza est. kardeşim repin lafı olmazBaşarilarhamza sen yokken bana bi allahın kulu 100 rep atmadı repinde deilim amna böle olmaz ki yetkli sözde arkadaşlar gerçi az kişide varmış rep atma yetkisi ya nese
rep puanlarini geçen gün verdim izmirli . gecikmeden ötürü özür dilerim
yok hamza est. kardeşim repin lafı olmazBaşarilarhamza sen yokken bana bi allahın kulu 100 rep atmadı repinde deilim amna böle olmaz ki yetkli sözde arkadaşlar gerçi az kişide varmış rep atma yetkisi ya nese
rep puanlarini geçen gün verdim izmirli . gecikmeden ötürü özür dilerim
diego ve klavuz sizi msnde göremedim gelirseniz maçımızı yapalım
izmirli2:9
A.K.G:2
saolasın hamzaizmirli2:9
A.K.G:2
tbrkler