Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => GALATASARAY => Konuyu başlatan: XeLL - 23 Temmuz 2007, 11:51:18

Başlık: Cimbom'a söz verdi
Gönderen: XeLL - 23 Temmuz 2007, 11:51:18
(http://www.fotomac.com.tr/2007/07/23/im/D07E1BFEDBFE494E89753F2Eb.jpg)

Sarı-kırmızılı ekibe teklifinden dolayı teşekkür eden yıldız, "Bir süre daha Avrupa'da oynamak istiyorum" dedi.

Galatasaray, Kuranyi'yi transfer edemedi ama gelecek sezon için söz aldı. Sarı-kırmızılı yöneticilere tekliflerinden dolayı teşekkür eden Brezilya asıllı Alman futbolcu, yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ı yakından tanıyorum. Türkiye'de ve Avrupa'da ne kadar çok sevildiğine sık sık şahit oldum. Bugün değil ama gelecekte Galatasaray forması giymek isterim"
ifadesini kullandı. Kuranyi ayrıca, Lincoln'ün sarı-kırmızılı takımda çok başarılı olacağına inandığını ifade etti.

LİNCOLN 10 NUMARA
Lincoln "Çok özel bir futbolcu" diyen Kuranyi sözlerini şöyle sürdürdü: "Lincoln'ün ayrılması Schalke'de büyük bir eksiklik yarattı. Onun açığını kapatabilmek çok zor. Galatasaray'da da çok önemli işlere imza atacağına inanıyorum. Eğer Galatasaray'da kalmaya devam ederse bir gün onunla Galatasaray'da oynamak isterim." Kuranyi'nin kararlı tutumu ve açıklamalarının ardından sarı-kırmızılılar, bu oyuncunun transferini askıya aldı.
Başlık: Cimbom'a söz verdi
Gönderen: Force23 - 12 Ağustos 2007, 23:33:29
Paylaşım için teşekkürler