evt :Dlannnnnnnnnnnnnn ;D
tmm si-e olup uzayın çekiliyom turnuvadam matador sen yap crime le hadii ii akasmalr zehir ettiniz >:(
tmm si-e olup uzayın çekiliyom turnuvadam matador sen yap crime le hadii ii akasmalr zehir ettiniz >:(
olm flsah oyun . tmm çekildim onun için kavga etceksek oooo
olm acele gitmem lazım diyorum çabuk yapayım die maçı........... >:(tmm si-e olup uzayın çekiliyom turnuvadam matador sen yap crime le hadii ii akasmalr zehir ettiniz >:(
olm acele gitmem lazım diyorum çabuk yapayım die maçı........... >:(tmm si-e olup uzayın çekiliyom turnuvadam matador sen yap crime le hadii ii akasmalr zehir ettiniz >:(
insanda bi sinir sınırı var cemil bebelik degil bu tmm neyse boşver yapın siz crime le canım bbyy :-* :Ptmm si-e olup uzayın çekiliyom turnuvadam matador sen yap crime le hadii ii akasmalr zehir ettiniz >:(
bebelik etmeyin . tmm çekildik flash oyunda bile kabga ediyorsunuz >:(
insanda bi sinir sınırı var cemil bebelik degil bu tmm neyse boşver yapın siz crime le canım bbyy :-* :Ptmm si-e olup uzayın çekiliyom turnuvadam matador sen yap crime le hadii ii akasmalr zehir ettiniz >:(
bebelik etmeyin . tmm çekildik flash oyunda bile kabga ediyorsunuz >:(
doğru konuş apo ;) aklını almim eğlence yapıyoz kakya çevirme şakayı ;)
ne dyon lan hıyar asıl o girmiyor iki saattir kurdumapo giderayak sana dalmıyım akıllı ol ;)
slk derken sen dogruluk yapıyorsun da ben hıyar derken yaöukluk yapırum naısl oluyor ???
slk derken sen dogruluk yapıyorsun da ben hıyar derken yaöukluk yapırum naısl oluyor ???
tmm kes...boşkoy konuyu ne ben yazdım ne sen gördün ;)
ömer nerdesin :D
yaw girin . yeter flash oyun için kavga etmeyin girin adam akıllı delle apiye son yere :(hadi matado geliyorsan gel yerli gelmior son yerde ag hazır
:P :P :P :P :P :P :P :Pne dyon lan hıyar asıl o girmiyor iki saattir kurdumapo giderayak sana dalmıyım akıllı ol ;)
aga bunlar kavga etti oynamıyor lar ;Dben direk şampiyon olayım o zaman :D
ya cemil sen nerden girdin konuya ???
3.luk macım KİMLE ??? ??? ??? ???:D :D :D
komik olup olmadıgını gösteririm sana ;):P :P :P :P :P :P :P :Pne dyon lan hıyar asıl o girmiyor iki saattir kurdumapo giderayak sana dalmıyım akıllı ol ;)
çok komik
:P :P :P :P :P :P :P :P
ALFONSO:2-0:ÖMER
ALFONSO:2-0:ÖMERya hamza bunlar tartışıyolar anlamadım gitti bi el koy şu olaya
Tbrkler cüneyt .
diğer maç neden oynanmiyor beyler