Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: GERRARD - 26 Temmuz 2007, 12:35:38
-
Yorumlarınızı Bekliyoruz
-
güzelllll
-
ei
-
ii
-
güzel
-
Güzel olmuş eline sağlık gerrard ;)
-
saolun sevindim yorumlara
-
ya bence index e gerek yoktu güzel olmuş tabi ama direk portal çıksa daa ii olmaz mı ?
-
eline sağlik kardeşim . gzl olmş
-
eline sağlik kardeşim . gzl olmş
ustad oyle diyorsa guzeldir :D
-
süppperrrrrrr
-
BİRİNCİSİ BU İNDEX DEİL... RESMEN PORTALL AMA ÇOK KÖTÜ BİR PORTAL.İKİNCİSİ ÇOK GEREKSİZ ORDA BENİM YAPTIĞIM PORTAL VARKEN BÖLE BİŞEY ÇOK GEREKSİZ İNDEX GEREKSEYDİ BEN DAHA GÜZELİNİ YAPARDIM... ! KİMSE KIZMASIN GÜCENMESİN BENİM FİKRİM BU ÇOK İĞRENÇ...
-
senin portalın hakkındaki düşüncülere di sunarmısınız bana msnden söyleyenler !
-
ayrıca ben sana demiştin sen işim var yarın yaparım dedin 5 gün geçti
-
1.si 5 gün deil daha 2 gün oldu söleyeli...yapıcam ama gereksizz ikincisi benim portal hakkındaki görüşler İşte Portalımız Konusunda Yazıyor ;) msn den sana kim ne sölediysee orayada yazabilir ;) 3.sü emeğe saygım var... ama gereksiz şeylerle uğraşmayın..
-
burdada ne oldugu ortada ona bakılırsa !
-
puff kendi yaptıklarınızı koyup millete zorla yorum yaptırmak nedir anlmıorm... gösteriş budalası olmayın uzatma olayı ! istediğin index i yapp... koyy... benim portalımıda sil... - MESAJLARIMIDA SİLME FENA OLUR :@
-
:@ bu kadar basit bir konu için tartısmanız çok yersiz.
-
9 da 8 ii demiş :D
-
iyi işte süper
-
valla bence portal la index i karıştıranlar var ama hadi neyse ben size index in ne olduğunu anlatıym.. index oyunsitenizin ilk açılışındaki gibi bişey deildir... indexin menüsü olmaz index sol ve sağ kenarları kapalı bir şablon deildir... sizin yaptığınız portaldır arkadaşlar ve olmamış bir portal.. neyse bu kadar açıklama yeter sanırm.. ben bi index yapıp fenerkral a atıcam.. ondan sonra o siteye koyar index o zaman index görürsünüz...
-
gozel
-
valla bence portal la index i karıştıranlar var ama hadi neyse ben size index in ne olduğunu anlatıym.. index oyunsitenizin ilk açılışındaki gibi bişey deildir... indexin menüsü olmaz index sol ve sağ kenarları kapalı bir şablon deildir... sizin yaptığınız portaldır arkadaşlar ve olmamış bir portal.. neyse bu kadar açıklama yeter sanırm.. ben bi index yapıp fenerkral a atıcam.. ondan sonra o siteye koyar index o zaman index görürsünüz...
ya kanak senin üyeliğin silinmişti ya üzüldğm nese geri geldin :)
-
Güsel
-
Gozal
-
hıhı silindi benim üyelik yeni aldım sağlık olsn :)
-
SAGLIK OLSUN
-
normal