Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => OMFFC 100 - 200 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OMFFC 154 => Konuyu başlatan: GERRARD - 26 Temmuz 2007, 21:10:09
-
OMFFC 154 EŞLEŞMELERİ
MAÇLAR RÖVANŞSIZ OYNANIP MAÇ SONUÇLARI DA BU TOPIC ALTINA ATILACAKTIR. HERKESE BAŞARILAR..
FENERKRAL-GERRARD
MUMI-UAARDA
YEDEK 1 : OMERCOLAK
HERKESE BAŞARILAR
-
BiZi TaKanb Yok TaMaM yha
-
Şaka yapıorum he yanlış aNlamayın SaKın! :D ;)
-
uuarda mumi1905 şifre 123 hamachi ağına gel hadi
-
geldim mumi nedesin
-
Başarilar beyler
-
BaşarıLar ;)
-
gerrard bundan sonra eşleşmeleri belirlerken diğer turnuvalardan alinti yapip kopyala oke . bu şekilde düzenli olmuyor
-
Bi oZeL BoLum İSteriM HamZa SampiYon Luk AdıNa ;)
-
Bi oZeL BoLum İSteriM HamZa SampiYon Luk AdıNa ;)
oke kardeşim . önce maç sonucunu yaz ama
-
mumi yok yedek kimse gelsin voldemort1905@hotmail.com
-
GelDİm Msn Bak! ;)
-
ben burdayım kardeşim
başkasıyla falan yapma maç
-
Yedek le maç Yapıldı 5-3 aldım ardakşım 30 dkdır seni bekliyoruz
-
yA mUMİ sENDE İyi DinLe BunLa Maç FaLan Yapmayın ArkadaN kayma War Santradan Geri Atma YOk Hangi KUraLA UyucaN Bİde ÜstüNe Adam SakatlıoSun Trezeguet i ne KaLdı !! KuRaLLaRı OkuyuN LutFen ;)
-
yA mUMİ sENDE İyi DinLe BunLa Maç FaLan Yapmayın ArkadaN kayma War Santradan Geri Atma YOk Hangi KUraLA UyucaN Bİde ÜstüNe Adam SakatlıoSun Trezeguet i ne KaLdı !! KuRaLLaRı OkuyuN LutFen ;)
hahaha akardaşım hastamısın sen arkdan kaymaymış çizgide yan yanaydık kaydım sakatlandı ayrıca santrada tek top geri dönme var bende q+s iye geri dönüyorum daha ne kadar döneyim istersen kaleciye atayım yenemeyince böle laf atarsın ancak
-
hahaha akardaşım hastamısın sen arkdan kaymaymış çizgide yan yanaydık kaydım sakatlandı ayrıca santrada tek top geri dönme var bende q+s iye geri dönüyorum daha ne kadar döneyim istersen kaleciye atayım yenemeyince böle laf atarsın ancak
Beni tanıyan Tanır Ben SanA Yenemedim diye bişey demedim ki Tbrkler Yazdım Baktıysan ;) Ama (GuzeLim Trezeguet) SakaTlanDı ayıp ;D
-
Beni tanıyan Tanır Ben SanA Yenemedim diye bişey demedim ki Tbrkler Yazdım Baktıysan ;) Ama GuzeLim Trezeguet SakaTlanDı ayıp ;D
eee ne yapalım kurallarda adma sakatlamak yasak diye bişy yok.
-
Beni tanıyan Tanır Ben SanA Yenemedim diye bişey demedim ki Tbrkler Yazdım Baktıysan ;) Ama GuzeLim Trezeguet SakaTlanDı ayıp ;D
eee ne yapalım kurallarda adma sakatlamak yasak diye bişy yok.
Tamam uzatma İnsan Bi Tsk Eder Tebrik ettik;)
-
diğer maç ne oldu
-
ohooo bu sitede de turnuvalar havada kalıosa diğer siteler ne yapsn
-
ben seni beklerken iyi ama sen beni bekleme
-
Fenerkral - Gerrard karşılaşmasi dün gece oynanmadiği için finalin adı :
UARDA - MUMİ olmuştur
-
Yedek le maç Yapıldı 5-3 aldım ardakşım 30 dkdır seni bekliyoruz
tbrkler