ben katılamıcam annemin okuldan girdim siteyi açtımTmm Onemli degiL Diego biz warıZ Burda ;)
"bu siteye erişim sakıncalı içeriği nedeniyle milli eğitim bakanlığı tarafından kapatılmıştır dio "
yerliplaka13 yetistim heheheheh ;D ;Diti an çomağı hazırla
yerliplaka13 yetistim heheheheh ;D ;Dyetiştin tabii sensiz turnuvamı oLur ;)
:D :Dyerliplaka13 yetistim heheheheh ;D ;Diti an çomağı hazırla
şaka şaka iyi insan lafının üstüne pisler :D
hamza 8 de şamp oldum bana bi 30 salla :-*
hep oke hani icraat yok salla bakımhamza 8 de şamp oldum bana bi 30 salla :-*
oke :-*
hamza benim 30 repimin üstüne oturdun resmen alıyım onu yok 60 olunca veririm die unutuyoruz :Dhamza 8 de şamp oldum bana bi 30 salla :-*
hamza benim 30 repimin üstüne oturdun resmen alıyım onu yok 60 olunca veririm die unutuyoruz :Dhamza 8 de şamp oldum bana bi 30 salla :-*
:Dhamza benim 30 repimin üstüne oturdun resmen alıyım onu yok 60 olunca veririm die unutuyoruz :Dhamza 8 de şamp oldum bana bi 30 salla :-*
bunda şampiyon veririm 60 i :D
fatihwade
smacci_wade@hotmail.com
klavye f topic mopic açamıom a-----q buna da giremiom beb engellemiş >:( ;D
hamza şu ligi açmıcakmısın yaaaaaaaa :) ??? ??? frikik ???
klavye f topic mopic açamıom a-----q buna da giremiom beb engellemiş >:( ;Daga güvenilirlere ekle belki engelleme kalkar :D
yok ya ne yapsam işlemio sana bi ss alım bakklavye f topic mopic açamıom a-----q buna da giremiom beb engellemiş >:( ;Daga güvenilirlere ekle belki engelleme kalkar :D
Appiah_47 kişi olduk lig usulüne göre yapalımm :)
Appiah_4
yok ya ne yapsam işlemio sana bi ss alım bakklavye f topic mopic açamıom a-----q buna da giremiom beb engellemiş >:( ;Daga güvenilirlere ekle belki engelleme kalkar :D
lig olsun herkez tek karşılaşma yapsın
eVet daha Zevkli Olur hemen elenmem ;D 2.oynayışım olucakta ;D ;D >:(
6 kişi daha iyi hadi başlayaklig olsun herkez tek karşılaşma yapsın
evet o şekilde yapalim
6 kişi daha iyi hadi başlayaklig olsun herkez tek karşılaşma yapsın
evet o şekilde yapalim
3 dakka oldu len nerde eşleşmeler >:( >:( :D
YOKUM BEN SAYMAYIN