HANZER ORTADA YOKKİ ;) :D
Başarilar beylerSAol Da Hanzer yOK oNU bEKLİCEM waKİTtE yOK ;D
mAC oYNAMADAN kuPA aLICAM oLMAZ Kİ ;DHANZER ORTADA YOKKİ ;) :D
hükmen yaz o zaman ömer
beyler eko nasıl çıkıyor olmaz öyle eko iki maçıda yenildimumi haklı o alması laım
beyler eko nasıl çıkıyor olmaz öyle eko iki maçıda yenildi
beyler hızlı bi açiklama yapsin biri . vaktim yok fazla . kimle gireceksem gireyim maça
beyler hızlı bi açiklama yapsin biri . vaktim yok fazla . kimle gireceksem gireyim maça
hamza hadi msn deyim gel yapalım maçıı fast pls
hamza hadi msn deyim gel yapalım maçıı fast pls
muminin mesajini görünce girmedim kardeşim . sanirim cvp vermeyecekler . biz oynayalim neyse
beyler hızlı bi açiklama yapsin biri . vaktim yok fazla . kimle gireceksem gireyim maçaACIKLIORUM
eko sen bana demedin mi hükmen yaz diye hamachide
beyler hızlı bi açiklama yapsin biri . vaktim yok fazla . kimle gireceksem gireyim maçaACIKLIORUM
EKO HUKMEN YENİLDİ MUMİYE AMA YAZMAMIS
SENİN SUAN MACIN MUMİ İLE TAMAM GİRİN HEMEN HAMZA
FİNALDE BEKLİORUM..
EKO HUKMEN YENİLDİ MUMİYE AMA YAZMAMIS
SENİN SUAN MACIN MUMİ İLE TAMAM GİRİN HEMEN HAMZA
FİNALDE BEKLİORUM..
mumi ben saana işim çıktı dedim ama gitmedim msn deydim gelsen yapardık maçı hamachimde açıktı yanii bu durumda ya senle giricez yarı final maçına yada hamzayla
hayır sen hamachiyi kapattın iyi hatırla senin msn açık oldugunu bilmyordum çünkü ben msn girmedim
hayır sen hamachiyi kapattın iyi hatırla senin msn açık oldugunu bilmyordum çünkü ben msn girmedim
mumi gel msn ye maçımızı yapalım haksızlık olmasın o zmaan msn deyim ben gel
ABİ OLE SEY OLMAZ ZAMANINDA MACI YAPICAKTINIZ HAMZA İLE BİRİNİZ YAPIN MUMİ BANA DAHA ONCE İLETTİ SENDE SİTEYE YAZSAYDIN
MUMİ-HAMZA GİRİN ABİ
hayır sen hamachiyi kapattın iyi hatırla senin msn açık oldugunu bilmyordum çünkü ben msn girmedimWAKTİM YOK DİOM ABİ 2 MACMI BEKLİCEM FİNALİ Bİ ARA YAPARIZ O ZMN OK ;)
oke siz girin beyler o zaman . kazanan benle yapsin
selam beyler
bu bitince yeni ffc açılcak mı?
başarılar
tamam buralardayım özlemişim fifayı:Dselam beyler
bu bitince yeni ffc açılcak mı?
başarılar
açilacak tabi crash . izlemede kal
MUMİ 6-5 EKOtbrkler mumi
TBRKLER MUMİMUMİ 6-5 EKOtbrkler mumi
MUMİ 6-5 EKO
ballack mumi1905 şifre 123 hamachi ağına gel
FİNAL YOLUNDA BAŞARILAR ;) 8)ballack mumi1905 şifre 123 hamachi ağına gel
msne gel direk ipten yapalim ok
Kupanın Kulbundan Kim TutucaK :DBİR YANDA HAMZA
Kupanın Kulbundan Kim TutucaK :DBİR YANDA MUMi
7de cıkmam Lazım 19:45de BaŞlaMıs OlmaLı FiNaL Ona GoReFİNAL demişKen Benim Repleri Atıver HAMZA ;)
EKSİLERE DÜŞÜCEM YAKINDA HE :o7de cıkmam Lazım 19:45de BaŞlaMıs OlmaLı FiNaL Ona GoReFİNAL demişKen Benim Repleri Atıver HAMZA ;)
off yeter be apo var zaten bi de sen çıktın başımıza ;D ;D:D
zuahaha ;D Hep FLOOD TAM FLOODoff yeter be apo var zaten bi de sen çıktın başımıza ;D ;D:D
FİNAL YOLUNDA BAŞARILAR ;) 8)ballack mumi1905 şifre 123 hamachi ağına gel
msne gel direk ipten yapalim ok
Gel FinaLİ YAPalım O zmn Mumi Yoksa GEl Mnse