turnuva ne zmn başlicak
Kardeş bir isteğim olcak Turkcell süper lig başlamadan 1-2 gün hazırlık kampı olsa obi cup gibi turnuvalar olsa?
başarıLar!
çekilen 1 hafta ban cezası alır ;)
ilk yedek bendim agalar ben giriyorum arkadasın yerine
iskorpitx
ilk yedek bendim agalar ben giriyorum arkadasın yerine
iskorpitx
oke isko . iyi şanslar
LİGDEN ÇEKİLİYORUM ARKADAŞLAR.BU ŞANS VE BU TAKIMLA BU LİGDE DEVAM EDEMEM.HERKESE BAŞARILAR.
ya yemin ediorum warya hepiniz bebesiniz ya yenilseniz nolcak . maksat eğlence tkm dandik dionuz her zmn barça her zmn man.u gelmicek alışın siz eğer professional seniz her tkmla oynarsınnız deilsenizde böle büyük turnuvalara katılmayın bu ne tkm dandik yapamıom değiştirelim öle şey mi olur şansızlık herkeste olur kardeş hem her zmn şansa inanma o şansı bazende kendin yaratırsın
ya yemin ediorum warya hepiniz bebesiniz ya yenilseniz nolcak . maksat eğlence tkm dandik dionuz her zmn barça her zmn man.u gelmicek alışın siz eğer professional seniz her tkmla oynarsınnız deilsenizde böle büyük turnuvalara katılmayın bu ne tkm dandik yapamıom değiştirelim öle şey mi olur şansızlık herkeste olur kardeş hem her zmn şansa inanma o şansı bazende kendin yaratırsın
arkadaş gel sana süt içireyim kim bebe gör.burda ağız tadıyla yenmek yada yenilmek istiyorum.her pozisyonda şansıma sinir olmak nasıl eğlence ise.neyse bye.
bende çekiliyorum denizlisporu isteyen alabilir
bende çekiliyorum denizlisporu isteyen alabilir
harbi ya koyunlar gibi oldu biri atladı uçurumdan diğerleri de teker teker ;D e be kardeşim madem oynamıyıcaksınız takımları biliyorsunuz ne diye giriyorsunuz yetkili arkadaşları uğraştırıyorsunuz..
şiştt akıllı konuş kim bebe görünüo adam gibi turnuvaya kayıt olduysan sonncu olsan hep yenilsen bile dewam edeceksin böle karı gibi kaçma bebklik oluo nese iiki baştan bıraktın sonalrda bıraksan daha kötüdüya yemin ediorum warya hepiniz bebesiniz ya yenilseniz nolcak . maksat eğlence tkm dandik dionuz her zmn barça her zmn man.u gelmicek alışın siz eğer professional seniz her tkmla oynarsınnız deilsenizde böle büyük turnuvalara katılmayın bu ne tkm dandik yapamıom değiştirelim öle şey mi olur şansızlık herkeste olur kardeş hem her zmn şansa inanma o şansı bazende kendin yaratırsın
arkadaş gel sana süt içireyim kim bebe gör.burda ağız tadıyla yenmek yada yenilmek istiyorum.her pozisyonda şansıma sinir olmak nasıl eğlence ise.neyse bye.
100. yıl bu hamza bir şampıyon olma .... ;)
Zor Zor SampiyoN Gs ;D ;D ;D ;D
ANKARASPOR OLARAK ÇEKİLDİM SKORLARIM GEÇERLİ Mİ
yetkiliye sylüyorum benim cd pc yi yaptırdığım yerde en gec1 gün içimde elimde olucak maçlarım aksarsa hemen yaparım merak etmeyin