izmirli2
[email protected]
hangi sitede oynucaz beyler bunu
BF07
[email protected] ;)
Son Değil mi
ya hamza mynet daha ii oılurdu ama sen bilrsin ;)
hım tmm saol bnm my nette puanım çoklta ondan dedim :Dya hamza mynet daha ii oılurdu ama sen bilrsin ;)
istediğiniz yerden oynayabilirsiniz kardeşim . ben ekolaydan oynayacağim rakibimle
hım tmm saol bnm my nette puanım çoklta ondan dedim :Dya hamza mynet daha ii oılurdu ama sen bilrsin ;)
istediğiniz yerden oynayabilirsiniz kardeşim . ben ekolaydan oynayacağim rakibimle
ok atalım hangi site mynetse sevinirim :Dhım tmm saol bnm my nette puanım çoklta ondan dedim :Dya hamza mynet daha ii oılurdu ama sen bilrsin ;)istediğiniz yerden oynayabilirsiniz kardeşim . ben ekolaydan oynayacağim rakibimle
;D
müsaidsen bi el atalim tavla
ok atalım hangi site mynetse sevinirim :Dhım tmm saol bnm my nette puanım çoklta ondan dedim :Dya hamza mynet daha ii oılurdu ama sen bilrsin ;)istediğiniz yerden oynayabilirsiniz kardeşim . ben ekolaydan oynayacağim rakibimle
;D
müsaidsen bi el atalim tavla
ya hamza bi yere dion hmn mynete olurum bi yere dion ekolaydan yapalım ;D ;D
ok bekliorum :Dya hamza bi yere dion hmn mynete olurum bi yere dion ekolaydan yapalım ;D ;D
:D tmm üye olacam şimdi mynete
aktivisyon kodu istemiyor demiwalla ben 4-5 sene önce üye oldum istemiodu sanırım sen hmn üye oluodun galiba :D :D
aktivisyon kodu istemiyor demiwalla ben 4-5 sene önce üye oldum istemiodu sanırım sen hmn üye oluodun galiba :D :D
hade bekliom hamza ;D
burda sölemem ;Daktivisyon kodu istemiyor demiwalla ben 4-5 sene önce üye oldum istemiodu sanırım sen hmn üye oluodun galiba :D :D
hade bekliom hamza ;D
bir sürü soru soruyor ya . anca üye olabildim . nickin ne senin aga
burda sölemem ;Daktivisyon kodu istemiyor demiwalla ben 4-5 sene önce üye oldum istemiodu sanırım sen hmn üye oluodun galiba :D :D
hade bekliom hamza ;D
bir sürü soru soruyor ya . anca üye olabildim . nickin ne senin aga
msne gel orda konuşalım hangi oda fln gel msne ;)