yayla kupası ;D zaten ffc gibi birşey hemen biter
rövanşlı değil mi
benim fixturde ne fixturmus bea :D oynayacagım takımlara bakın ;D
SİVAS SPOR:2 ÇAYKUR RİZE SPOR:3
İKİNCİ MAÇI SONRA YAPACAĞIZ UNUTMAMAK İÇİN SKORU YAZDIM :)
beşiktaş : 1 - 1 : g.antep
g.antep : 3 - 3 : beşiktaş
iki maçtada sonradan attı :)
Rizeli kardeş , maçimizi ne zaman yapalim
kardeş ben msnni ekledim ne zaman istersen hazırım.
Antalyaspor:3 Rizespor:1
Rizespor:1 Antalyaspor:2
kayit yerinde yazmiş olduğum msni kullanmiyorum kardeş . sen buraya msnini yaz ben ekliyim
kayit yerinde yazmiş olduğum msni kullanmiyorum kardeş . sen buraya msnini yaz ben ekliyim
[email protected]
Antalyaspor:3 Rizespor:1
Rizespor:1 Antalyaspor:2
tbrkler tayfun
Tebrikler Hamza super sonuçlar . helal olsun . fb ile favorimsin .
Şampiyon Hamzaaaaa
Forzaaa Hammzaaa !!!
Sakaryaspor 6-0 Konyaspor
Konyaspor 0-8 Sakaryaspor
Lige iyi bir başlangıç yaptım inşallah gerisi gelir :)
sağol hamza ;)
Tbrkler fatih . güzel skorlar
arkadaslar ben g.birligi ilk hafta macım sivasla arkadasla msn de konustum bana dio zamanım yok mac yapmaya.ben zamanın yoksa nie girdin dedim engelledi.macı hükmen isterim lütfen
Vestel Manisa 6-6 Trabzonspor
Trabzonspor 2-1 Vestel Manisa
hamza nerdesin yha
BURSASPOR 2 - 4 K.ERCİYESSPOR
BURSASPOR 2 - 1 K.ERCİYESSPOR
hamza nerdesin ? hamadayım ben hadi
Gercekten Çok ÇekişmeLi MacLardı BesiktasLa Beni Zorladıgı İçin Fenerkral ı Tbrk Ediyorum :D :Dbeşiktaş : 1 - 1 : g.antep
g.antep : 3 - 3 : beşiktaş
iki maçtada sonradan attı :)
tbrkler beyler
ya cemal yok
Fenerbahçe 5 - 0 Erciyes
Fenerbahçe 5 - 3 Erciyes
iki maçta çok zevkliydi . eline sağlik kardeşim
4 maçta toplam 12 puan + 13 averaj topladim . inşallah lig sonunda hedeflediğim şampiyonluğa ulaşirim
Fenerbahçe 5 - 0 Erciyes
Fenerbahçe 5 - 3 Erciyes
4 maçta toplam 12 puan + 13 averaj topladim . inşallah lig sonunda hedeflediğim şampiyonluğa ulaşirim
tebrikler hamza kardeşim güzel maçlardı artık bu takımla şampiyon olamazsan.... :D
erciyeslede bukadr oynanıyo işte :(
sağol hamza ;) sanada başarılar
Öyle zaten anadolu takımları çok kötü ya fener ya cimbom ya da beşik alır şampiyonluğu bizim takımlar berbat oynayamıyorsun ama zevk olsun.
yok hamza ya ben hçi görmedim yada şerefsiz beni engelledi ;D ;D ;Dya cemal yok
msnde online idi az önce
Fenerbahçe 5 - 0 Erciyes
Fenerbahçe 5 - 3 Erciyes
Öyle zaten anadolu takımları çok kötü ya fener ya cimbom ya da beşik alır şampiyonluğu bizim takımlar berbat oynayamıyorsun ama zevk olsun.
Öyle zaten anadolu takımları çok kötü ya fener ya cimbom ya da beşik alır şampiyonluğu bizim takımlar berbat oynayamıyorsun ama zevk olsun.Berbat Filan DeGiL Bence oynama BaGLı Tabi BiraZ Oyuncunun GucleriNe ;)
Fenerbahçe 5 - 0 Erciyes
Fenerbahçe 5 - 3 Erciyes
4 maçta toplam 12 puan + 13 averaj topladim . inşallah lig sonunda hedeflediğim şampiyonluğa ulaşirimÖyle zaten anadolu takımları çok kötü ya fener ya cimbom ya da beşik alır şampiyonluğu bizim takımlar berbat oynayamıyorsun ama zevk olsun.Öyle zaten anadolu takımları çok kötü ya fener ya cimbom ya da beşik alır şampiyonluğu bizim takımlar berbat oynayamıyorsun ama zevk olsun.Berbat Filan DeGiL Bence oynama BaGLı Tabi BiraZ Oyuncunun GucleriNe ;)
aMa Ben Fb'yi DurDurMasıNı BiLiRim :D
Gençlerbirliği:2-3:Bursa
Bursa:3-1:Gençlerbirliği(1 yarı skoru)
Maçlar çok kasıyordu ilk maç öyle bitti 2.maçta ne olduğunu anlamadan goller attık(ilk maçtaki gibi) hep, 50 de çıktı arkadaş yarın 1 yarı oynıyıcaz o skoru 1 yarıyı oynayınca güncelleştiricem(2.maç)
yine kayseri maç geçen seferki skor
Kayserispor 3:3 Galatasaray
:)
kaç maç kaldı ?
arkadaşlar konuşma kayıtları var screen le göndercem isterseniz turnuvadanda çıkarım adamın ettiği küfürleri görün
CEMALAKKO 3 - 0 HANZER (HUKMEN)
DÜNDEN BERİ ONLINE OLMASINA RAGMEN MACI YAPMIYO
GOKHANLA CRAZY YIGIT HIC ONLINE OLMUYO HANZERDE MACI YAPMIYO 2 GUNDUR KORKUYO SANIRIM ;) ;)
CEMALAKKO 3 - 0 HANZER (HUKMEN)ya cemal sen hiç online olmuon be ben hep msndeyim sen yoksun
DÜNDEN BERİ ONLINE OLMASINA RAGMEN MACI YAPMIYO
GOKHANLA CRAZY YIGIT HIC ONLINE OLMUYO HANZERDE MACI YAPMIYO 2 GUNDUR KORKUYO SANIRIM ;) ;)
yiğit her gün açık ya
cemal ile yaptığımızz maçlarda cemalin ilk maçta 2 golunde ve 2. maçta 1 holunde bug vardır arkadaş defansa pas ile atıyo topu sora kaeleye dönüyo a ile atıyo sora bug yapamdım diyor 4 kez bug ihlali yaptı sorada uç felan diyo
6. KALECİDEN UZUN TOPLA GOL ATMAK YASAK(Q+W,"A").
herkes haddini bilecek cemal a ile gol atmayı bende biliyorum gel buglarla yapalım yiyosa biz yapmıyoruz sende yapmıcan hamza abakarsan sevinirim yapamdım desin yiyosa öyle golatmadım desin yiyosa yer onu alışmıştır belkide yalana
yiğit açık şuan cemal !
sen msn yi aç davet ederim
sen msn yi aç davet ederim
Cemal Sen Bu Oyunu Bence de Temelli Bırak!
1.Q+w yaptın
2.Kaleciyle a yaptın 2.maçta gititn benim köşeme 2-1 ken zaman geçirdin.
3.Durmadık yerde aksti fauller yaptın
4.2 Maçtaki 4 golün de kornerden bir de bana derdin!
Bursa:5-2:Ankaragücü
Ankaragücü:2-1:Bursa
!!!
bide msj editliyo sanki çok bişey de
hanzer 3-0 cemalokkokoş
hanzer 3-0 cemalokkokoş
hehehe cemal diskalifiye olmuştur...hamza gelince gereğini yapar
abi sıklıkla alakası yok bir kez kullandımı biter
ya kardeşim hamza sende çok alttan alıyon adam ben bug yaptım geriye pas atmadım devam ettim ffcden diskalifiye etti msjlarımı editlerdi sora hükmen yazdı bunlardan ceza almadı ben
cemalokkokoş dedim çok mu söylermisin onun turnuva yetkilisi olması avantajı ise söle bizde bilelim oyun bu sabrımızı taşırmasın
Yemin Ederim ben yepsam diskalifiye olmuştum
Hamza , Ffc ye bakarmısın kardeşim .
amett arkadaş 3 gündür kere bile açmadı
ankaraspor 3-0 erciyesspor
ankaraspor 3-0 erciyesspor
Arkadaşlar V.Manisa ya sahip olan kişi hiç msn e girmiyor maçı bana veriemsnz hükmen?
Evet iskorpitx yarın olamayabilirim demişti bizim ilk yarı 3-1 yenmiştim bugün de gelmedi 3-1 olarak mı geçiceksiniz acep?
hamza ankarasporlu arkadaş hükmen yazmış dikkate alınırsa sevinirim burdayım yane her akşam :) gördüğümle yapıyom ama arkiyi hç göremedim
KANKA CEMAİL İLE MAÇLARIMIZ HÜKMEN OLACAK NE OLACAK
buglu gol attı diye itiraz ediyorum ya ...
ya hamza bnm adamlar yok ya 2 maç yaptım dierleri yok walla yrn sabah online olamıcam işim war
hamza ankarasporlu arkadaş hükmen yazmış dikkate alınırsa sevinirim burdayım yane her akşam :) gördüğümle yapıyom ama arkiyi hç göremedim
tamam amet . skoru geçerli saymadim zaten . hanzer şimdi online . yapin isterseniz
hanzer adlı arkadaş hep kendini haklı çıkarmaya çalışıyor yukarıda allah var tamammı sabahta bana yaptınKARDEŞ YENİSİN ACEMİSİN AMA KENDİNİ BUNUNLA SINIRLANDIRMA BEN KALECİ İLE Mİ YAPIYODUM ONU DEFANSLAMI A İLE DİKİYODUM GERÇEĞİ SÖLE ALLAHII SEVİYOSAN
bug mudur nedir sende yaptın bana a ile vuruyo herif defansın arkasına kaçıyor gol atıyor olcak işmi bu >:(
cemal ve ersin ersinle maçımı yapıordum 3-2 öndeyekn yarıda kaldı bi daha gelmediya hamza bnm adamlar yok ya 2 maç yaptım dierleri yok walla yrn sabah online olamıcam işim war
burada olmayan rakiplerin kimler izmirli
G.antep 3-0 Denizli (hükmen)
G.antep 3-0 Denizli (hükmen)
G.antep 3-0 Trabzon (hükmen)
G.antep 3-0 Trabzon (hükmen)
BunLarı Hamza Sende Biliyosunki Butun gun onnlineyim.. ve adamlar hiç msn e gelmedi ve bu topiç altına yazı bırakkmadı...
ya hamza ya sivas ve antalya hiç gözükmüyor msn ye de ekledim hamachi ağınıda buraya yazdım ses yok ne olcak ???
hamza kardeş bende turnuvadan çekilmek istiyorum sakıncası yoksa böle lig sarmıyo hükmen mükmen oluyo en iyisi elemeli
hamza msne geL!
hyr onlineim aga
hamza ben trabzonspor olabilirmiyim daha hiç maç yapmamıştım ???
GOKHAN 2-3 GUNDUR YOK HUKMEN SKOR YAZAMAS ;)
ANKARAGUCU 3 - 0 KAYSERİ ;)
Sakaryaspor 3-0 Sivasspor
Sakaryaspor 3-0 Sivasspor
Sakaryaspor 3-0 Antalyaspor
Sakaryaspor 3-0 Antalyaspor
(hükmen)
ben bütün gün açığım ama sivas ve antalya sahiblerini 3-4 gündür göremedim ;)
GOKHAN 2-3 GUNDUR YOK HUKMEN SKOR YAZAMAS ;)ya cemal ansı yokum ya ben hergün online nım herkes bilio beni tanıyan sen hiç online olmuosun bide bana laf sölüosun
GOKHAN 2-3 GUNDUR YOK HUKMEN SKOR YAZAMAS ;)ya cemal ansı yokum ya ben hergün online nım herkes bilio beni tanıyan sen hiç online olmuosun bide bana laf sölüosun
hamza pm attım bi bakarmsınGOKHAN 2-3 GUNDUR YOK HUKMEN SKOR YAZAMAS ;)ya cemal ansı yokum ya ben hergün online nım herkes bilio beni tanıyan sen hiç online olmuosun bide bana laf sölüosun
beyler dediğim gibi maçinizi puan durumu yayinlanmadan önce oynayin mutlaka . yoksa ikinizinde yazmiş olduğu hükmen skorlar geçerli olmayacaktir
hamza pm attım bi bakarmsınGOKHAN 2-3 GUNDUR YOK HUKMEN SKOR YAZAMAS ;)ya cemal ansı yokum ya ben hergün online nım herkes bilio beni tanıyan sen hiç online olmuosun bide bana laf sölüosun
beyler dediğim gibi maçinizi puan durumu yayinlanmadan önce oynayin mutlaka . yoksa ikinizinde yazmiş olduğu hükmen skorlar geçerli olmayacaktir
2. maç
cemalakko 3 - 0 ızmırlı
2. maç
cemalakko 3 - 0 ızmırlı
hükmen mi bu ?
ben öle bişi mi dedin cemal ne zorladnığın için yalan söleme kaelcine dönmeseydin sen bilerek döndün ve a ya az basa bilrdin topu uzaklaştırmnak için yani amacın uzaklaştırmaksa sonuna kdr köklemeyebilrdin.
2 kere kasti foul yaptın ben kontra atağa çıkarken bunlar önemli hele 2. yaptığın tam maç sonu 2-2 skor son atak gibi ama sen indirdin bilerek ve sen kimsin de bana küfür ediosun kimsin sen bide dion siteye yazma editlerim rütben var die adam mı sandın kendini ztn suç hamzada seni nası yapmış hala anlamış deilim sitede huzursuzlukalrı çıkaran tek adamsın her maçında olay çıkıo
ARGO İÇERDİĞİ İÇİN EDİTLENMİŞTİRargo fln içermiodu sen hala artistlik yap
ya hiçbiri geçerli deil walla bn puan durumunu hazırladım ve koyuyorum şu an toplu sonuçlarda ne yazıosa onu koydum hiç debelenmeyin! ;)
eklemicem ! :D çünkü bitti şimdi koyuyorum puan durumunu
DİERLERİDE
CEMALAKKO 3 - 2 HANZER
CEMALAKKO 4 - 1 HANZER
ANKARAGUCU 2 - 5 BURSASPOR
ANKARAGUCU 2 - 1 BURSASPOR
ankaragucu 3 - 0 kayserı
ankaragucu 2 - 2 kayserı
DİERLERİDE
CEMALAKKO 3 - 2 HANZER
CEMALAKKO 4 - 1 HANZER
ANKARAGUCU 2 - 5 BURSASPOR
ANKARAGUCU 2 - 1 BURSASPOR
ankaragucu 3 - 0 kayserı
ankaragucu 2 - 2 kayserı
ikinci maçin hükmen yazilmasini izmirli mi istedi cemal ?
HAKARET ICERDIGI ICIN EDITLENMISTIR..!
HADİ BEYLER 4-5-6. HAFTALARA GEÇİN ARTIK !
ben hazırlıyorum hamza sen karısma:D
RİZESPOR:2-0:SİVASSPOR
hamza erciyesspor maçından ötürü 6 puan alacağım avr açıkladım